אתם לא חושבים...

בן לי

New member
לא מסכים איתך

אני לא חשוב שצריכים למדוד להקה במורכבות של המוזיקה שלה. לדעתי אפשר לקבוע על להקה אם היא אגדת רוק או לא לפי מידת ההשפעה שלה על סצינת הרוק בעולם. אני לא מחסידי נירוונה אבל אני חושב שהם כן השפיעו על הסצינה של הרוק בעולם ואיכשהו תרמו לכל הגראנג´ בתחילת הניינטיז שעד היום, ואני מניח שעוד הרבה שנים, יזכרו את התקופה ההיא לאחת מהתקופות היותר פוריות ומוצלחות שהרוק ידע.

ginat salman

New member
האמת....

לא נראה לי שאגדות רוק נשפטות ע" י כמומת האקורדים בשירים שלהם אלה ע"י ההשפעה שהם הביאו על תרבות המוזיקה כמו: נירוונה ולד זפלין

seafox

New member
גם נכון...אבל אני לא ראיתי בשום

מקום את ההשפעה של נירוונה על תרבות המוזיקה.אמנם הם היו להקה שתפסה אבל אני לא ראיתי שום דבר שהם פיתחו. אם תאירו את עיניי אולי אני אהפוך את עורי...

j u n k

New member
אני דווקא כן חושבת שהם אגדת רוק../images/Emo70.gif

לא הייתי מגדירה אותם כאגדת הרוק של כל הזמנים- אבל הם בהחלט להקה שנזכור! קורט הוא גאון, כן כן גאון- ורק שתדעו לכם שהגאונים תמיד יוצאים דפוקים, כל הגאונים מואים את עצמם בסוף במקומות מוזרים ומגעילים, אבל אף אחד לא יקח את העובדה שהם פשוט ג-א-ו-נ-י-ם 4 אקורדים? לא הייתי אומרת, וגם אם כן, אלה אחלה 4 אקורדים, והכי חשוב הליריקות מדהימות. אז במקום ללכלך תתחילו להעריך, ואם לא להעריך לפחות לכבד דעות שונות. בקשר להערת הג´אנקי, אז גם ג´ימי דפוק?

Grimble Grumble

New member
תגובה אחרונה שלי:

גראנג´ הוא רוק! הוא לא פחות רוק מלד זפלין או מהדורס זה רוק לכל דבר!

למעלה