אתם לא חושבים ש...

אני בטוח שרוני לא היתה רוצה כזאת

מעריצה תינוקת! תנקי את החלב מהשפתיים לפני שאת נכנסת לפורומים! <ובזה זה נגמר מיצידי>

נסיכת pop

New member
אולי תסביר לי למה היא נמאסה../images/Emo35.gif

פשוט עם כל הכבוד לשאר הזמרות הישראליות במדינה הזאת רוני היא בערך היחידה שעוד לא נטחנה בשכל... לא כל פעם שאני אפתח רדיו אני אשמע אותה, ולא בכול איזה פאקינג תוכנית אירוח היא משתתפת...
מהיום שהיא פרצה כל דבר שהיא משתתפת בו עשוי בצורה כי טובה שיש ובדרך הכי מענינת שיש... זאת לא דעה זאת עובדה
אני יכולה להגיד לך את זה בתור מעריצה שלה, או בתור סתם אחת שיש לה משפחה וחברים שרואים את רוני בתור עוד כוכבת, ואני יודעת שהיא עוד לא נטחנה בשכל...
היא כאן בשביל להחיות את הפופ ולא בשביל להימאס... לו היו חושבים שרוני זה כבר אאוט היא לא היתה מגיעה לאן שהיא היום
רק היום היא זכתה בטקס נבחרי הילדים בתור זמרת השנה
אז מה שבטוח שזאת היתה השנה שלה
השנה שבה היא הצליחה להקפיץ את כל הילדים במדינה הזאת, ולעלות חיוך כנראה לאלפי ילדים שבחרו בה...
היא לא סתם רוני, היא רוני סופרסטאר
ברגע שהסטאר שלה יפול, תדבר.. עד אז רוני פה כדי להישאר...

את מדברת בההאי

אבל תכלס היא לא עושה שום דבר מיוחד מצטער השירים שלה של ילדים בגילאי 6 וזה כמו שילד בין 3 ידבר על סקס. כאילו מהההה! בזה שהיא יפה אז מה אגם רודברג פי מליון יותר מקסימה ויש לה פוטנציאל יותר גדול ובטוח! בקיצור אם את מעריצה שלה תהני אבל היא מששעעממתת פשוט ככה!!!

נסיכת pop

New member
אמרת אגם רודברג זה אומר הכול...

חבל בכלל שעניתי לך
חשבתי שבאמת רצית להביע את דעתך אבל אני מבינה שהכול היה גחמה... אגם יפה זה נכון אבל חוץ מזה אין בה טיפת כישרון
אם כל הכבוד לאגם תחזור לפורום אמ"ל תודה

חח אגם אבל מזכיר לי שהיום שמעתי

ברדיו ירידות על מפורסמים שלא התגייסו לצה"ל ניסו לרדת על רוני אבל קלטו שהיא מתגייסת ואמרו כל הכבוד אנשים מטומטמים אבל היה על בוסקילה אמרו שהיא דתיה וירדו על אגם חופשי היה מצחיק.....

ayala 13

New member
חמוד תעשה טובה ותשמור

את ההערות הלא מאוד חכמות שלך לעצמך... עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה טיפש מאשר שתפתח את הפה ותוכיח את זה

ילדות תתעוררנה

אנחנו ב2005 הניבים האלה כבר יצאו מהלקסיקון המילולי אז יאללה סופרסטאר|גורם לי לתחושה|אנלא יודעת מה... ח...ח...ח...\תצאו מהבועה חבר`ה... לקחת שיר של ג`מיליה ולהדביק עליו מילים זה להיט??? אז לכל הילדים שלא יודעים מזה פופ אמיתי יאללה פיפי ולישון/ואם בניבים עסקינן אז "אל יתהלל חוגר כמפתח" <וזה קשור בדיוק כמו שמה את כתבת היה קשור> כנסי לשרשור למטה ותביני...

נסיכת pop

New member
היא לא לקחה לג'מליה שום שיר../images/Emo70.gif

היא וג'מליה קנו את הזכויות על השיר הזה בדיוק אותו דבר...
רבים וטובים ממך אמרו שהגירסה הישראליות הרבה יותר יפה

ayala 13

New member
טוב..

אז אתה לא אוהב את רוני... אנחנו לא נצליח אותך לאהוב אותה כמו שאתה לא תצליח לגרום לנו לא לאהוב אותה... ואני עדיין לא מבינה למה באת לפה אם היא משעממת
כאילו מה
חיפשת את הפורוםש לה בתפוז רק בשביל זה
משועמם...

דנלי1

New member
הלו תרגיעי מותק!!!

רוני פי מליון יותר טובה מרודברג הזאת אז תעשי טובה ותחזרי לפורום עמ"ל

pink devile

New member
לדעתי..

אם באת ללכלך עליה..אז למה בפורום שכולם פה אוהבים אותה..עזוב כולם אוהבים אותה..למה בפורום שהוא עליהה
איפו ההגיון..

וואי../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

למה טרחת בכלל להיכנס לכאן
רק בשביל לעצבן אותנו
תשמור את ההערות שלך לעצמך כי אנחנו אוהבים אותה ואם פתאום תכתוב רוני סתם משעממת נראה לך באמת שנפסיק לאוהב את השירים שלה ואותה
אז זהו שלא

למעלה