אתם כותבים

שiקiלDית

New member
אתם כותבים

פה בפורום גם בשבת?איך ההרגשה?כאילו נכנסתי בשבת ולא העזתי לכתוב

אני הקTן

New member
זה ממש לא משנה מה אנחנו, משנה מה את

לא יודע אם אני ראוי לתת לך עיצות. אבל אם כן... עצה ממני, אל תעשי משהו שאת לא שלמה איתו,!!! קשה, אל תכתבי. כשיבוא לך תכתבי. כתבת פעם והתחרטת,? לגיטימי. תני לעצמך זמן. ותחשבי שוב. וזה נכון אגב לאלף דברים בחיים. לא מתכוון שתהיי הססנית, כזו שעומדת כל הזמן בפסיביות. אבל תחשבי עם עצמך, וכשתרגישי שאת שלמה עם ההחלטה לכתוב, אז, תתגברי אל הרתיעה הטבעית, שבאה בגלל ההרגל. רק כשתהיי שלמה עם עצמך. בהצלחה.

לפי דבריך

"לא מתכוון שתהיי הססנית, כזו שעומדת כל הזמן בפסיביות" בטח שהיא היתה צריכה לכתוב. הרי היא כבר נכנסה לפורום,שזה גם אסור אם אני לא טועה,אז כל מה שהיה חסר לה זה עוד טיפה אומץ כדי לכתוב,ועל זה כדאי היה לה להתגבר.

Riki991

New member
תשתדל לחיות בצורה כזאת

שכשתהיה זקן תוכל להביט אחורה ולהגיד שהיה מסע מוצלח... זה לא חוכמה להגיד מחר יהיה יום יפה אלא צריך להשתדל שזה יהיה היום, כי אם נחיה את חיינו בציפיה למחר, נגלה יום אחד שהגענו לסוף בלי לנצל את החיים, וחבל, כי יש הרבה ממה להנות...

איזה מישהו הסביר לי

שיש לי דיכאון עמוק ועקב כך לא הופרשו חומרים מסוימים שהם נותנים הרגשה ותחושה של אושר הרגשה טובה . מה שאני פוחד שגם אם אני יהיה מאושר וימצא אהבה יום אחד אולי זה כבר לא יהיה שווה החומר נהרס ולא יתפתח ואני ישבר .

Riki991

New member
אני מודיעה לך מראש

שאף בחורה (נורמלית, כן?) לא תיקח בחור עם דיכאון עמוק (אני לא יודעת מי איבחן אותך...). בכל אופן, אם לא תיקח את עצמך לידיים זה לא יבוא מאליו. אל תהיה פסיבי ואל תחשוב שאהבה היא הפתרון לכל הבעיות. אני יודעת שקל להגיד אבל תשתדל, אומנם בהתחלה יהיה קשה אבל עם הזמן יקל לך.

למעלה