אתם כולכם רואים את המרוץ למיליון ?

TJ

New member
אני לא מבין גדול באפית לחם

אבל אצל בתי בארה"ב הברית יש מכונה והיא מכינה בה חלות לשבת. המכונה עושה את הכל עד שלב התפיחה הסופית. כאשר הבת מוציאה את הבצק המוכן, קולעת צמות מתפיחה ואופה. לדעתי זה חוסך הרבה עבודה. אבל כידוע כל נחתום מעיד על עיסתו. אבל לא על אישתו.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
בשביל זה אין צורך באופה לחם

אני מערבב, לש ומתפיח בקערת המיקסר ורק בסוף התפיחה מוציא, מעצב ואופה. אגב אחרי הקליעה מן הסתם היא מעבירה להתפחה נוספת אחרת היה יוצא לה בייגלה..
 

TJ

New member
כשאני שם ואני עוזר במלאכה אני מסבן...

לא קולע, נותן לבצק לתפוח ולפני האפיה אני חורץ אותו באלכסונים בסכין פיצות כאילו יש קליעה ואופה...
 
למעלה