אתם כולכם חנטרישים!!!

אתם כולכם חנטרישים!!!

הייתי גם הייתי בפארק....(פארק מהממם דרך אגב).תודה לכל העשרות ששלחו לי מסר על ביטול (אף לא אחד..)מה יהיה, קצת אחריות ציבורית ??? בעלי הודיע לי כבר שאין סיכוי בעולם שהוא עוד פעם יעשה את כל הקומבינות להגיע, כך שנראה שזו היתה ההזדמנות האחרונה שלי לפגוש אתכם . אני מצפה לפרחים ושוקולדים לפיצוי .

../images/Emo52.gif

>שוקולד חלב/מריר/לבן< וכדי שלא יקרו טעויות שכאלו שוב, אני מבקשת מכוווולם שישלחו לי מסר בו מספר טלפון נייד או טלפון בבית. אני אערוך רשימה מסודרת של כולם ואעביר לכם במסרים , ככה שיהיה לנו דף קשר מסודר. טל, שוב סליחה, תמסרי גם לבעלך, ושלא יאיים עלינו, במפגש הבא רואים גם אותכם...

אויש, אויש, אני כל כך מצטערת

מקווה שהצלחתם בכל זאת ליהנות מהפארק. אני נכנסתי לפורום שניה לפני שיצאתי מהבית להוראות הגעה, ופתאום ראיתי את הביטול. למדנו לקח לפעם הבאה ולקראת המפגש שיהיה בחול המועד סוכות כבר יהיה דף קשר מסודר. ושוב מצטערת, מתנצלת ומרכינה ראש. הפרחים והשוקולד בדרך
או שאולי נגיע אנחנו דרומה?

26יפעת

New member
אויש תמיד כדי להכנס לוודא

אומנם אני לא הייתי קשורה למפגש אבל מוכנה לתרום שוקולד וירטואלי לבעלך

למה וירטואלי....

מה עם איזה שוקולד בלגי טוב , אני מוכנה להפקיר את הכתובת שלי לצורך הענין... אינה , אני חיבת להגיד לך, שמרוב לחפש אותך דימינתי כל אשה שניה שזו את . ראשונה הגיעה אחת חתיכה משהו , עם ילדה בלונדינית במנשא אינדיאני , ואחת בלונדינית מהלכת . בשיא הביטחון ניגשתי אליה- "אינה??" היא לא הבינה מה אני רוצה . אחר כך הגיעה אחת חתיכה קצת פחות, אבל בעלי אמר שהילדים שלה נראים פגים . זה גם לא היית את .. בקיצור לבשת אלף צורות ביום שישי, חלקן מחמיאות יותר וחלקן מחמיאות פחות .

למעלה