אתם כאלה משועממים

asafh7

New member
אתם כאלה משועממים

אבל אם טוב לכם עם זה ... כל חייכם עסוקים בשטויות של נתב"ג צאו מהסרט.. נו נו אני מחכה לתקיפות ...אנשים חולים ביי

בהתחלה חשבתי

שהכי טוב יהיה אם אף אחד לא יגיב. אבל אז השם שלך צילצל לי מוכר ואחרי חיפוש קצר ראיתי שלא טעיתי. 24 הודעות (כן כן, היה לי כל כך משעמם עד שספרתי) שאתה בעצמך כתבת כאן. 24 הודעות מתוכן בערך 20 קשורות ל"איך אני יכול להתקבל לתפקיד מז"מ\טכני\מאפיין\נהג מונית\מגרד סטיקרים מהרצפה". ולאף אחד מהן לא התקבלת. חתיכת אפס מה אתה עוד מחפש כאן? לא מספיק שפעם אחת ירדו עליך כאן? עכשיו לך כנס לפורום "כשאבא שוכח לשים קונדום" או לקומונת "גם אני עשיתי את אמא של אסף" רק עזוב אותנו בשקט. תודה

מרפי1

New member
אני חייב להודות שזה באמת היה מצחיק

באמת אספוש מה נסגר? אתה חולה נפש ? יש תרופות מתאימות לאנשים במצבך.

liortzipor

New member
איזו תגובה!

הייתי על הרצפה איזה 10 דק'.

BusinessClass

New member
לא פלא שהבנאדם מתוסכל

מקריאת ההודעות שלו עולה שהוא שאל והתלהב בערך על כל תפקיד בנתב"ג ואז עוד טען שהוא לא התקבל למאפיין ישראלים כי רן לם לא מדבר אנגלית טובה מספיק וזו הסיבה שהראיון התפקשש... כנראה שאחרי שגם לקורס מעמיסים הוא לא התקבל הוא החליט לוותר על הרעיון לעבוד איתנו בתנב"ג ואז החליט להתקיף... כי העבודה שהוא מצא "פי אלף יותר שווה משלנו" YEA RIGHT..תראו לי עוד מקום עבודה לצעירים סטודנטים בלי תואר שאפשר לעבוד בשעות שלך שנותן הסעות ואוכל וגמישות עם החלפת משמרות ועוד להרוויח 5,500 - 6,500.. לפחות הטמבל למד סוף סוף איך נכנסים בתפוז לעולם שלך ומוחקים את האפשרות שכולם יראו את ההודעות האחרונות שלך...

nant

New member
תסכים איתי

שבשביל להגיע למשכורת של 5,500 או 6,500 אתה צריך לעבוד הרבה לילות והרבה שבתות... כי שם הכסף מסתתר... לא? מה שכן, בשביל חיילים משוחררים זה יכול להיות נחמד, כי לא מורידים להם מס הכנסה... לגבי עבודות שאפשר להרוויח יותר, הנה כמה: מלצרות במקום טוב, בל-בוי במלונות גדולים... בשתי העבודות שהזכרתי אפשר גם להגיע ל- 8,000 נקי... ד"א, גם ב- VIP, לאופר או ממ"ן, אפשר להרוויח יותר... השאלה כמובן היא כמה אתה מלקק :)

מרפי1

New member
בתור אחד שעבד במלצרות במקום

מעולה, כדי לקבל 8000 שקל אתה פותח את התחת, ולא סתם פותח אלא מגיעה לכדי קריעה של הרקטום. העבודה בנתב"ג עד כמה שהיא חשובה, היא אינה קשה לעומת עבודות אחרות! בשום עבודה אחרת לא מורדים אותך לנוח באיזה מועדון וממשיכים לשלם לך בטח שלא במלצרות ובטח ובטח שלא בבתי מלון. לסיכום יש לי טענות נגד מקום העבודה הספציפי שלנו אבל חייבים להודות שמבחינת תנאים, נתב"ג הוא אחד ממקומות העבודה השווים שיש(לחסרי תואר כמובן).

אתה כנראה עדין מובטל

אחרת אין סיבה שתמשיך להציק לנו. לך תתקרצץ על פורומים אחרים לדוגמא: "נוטלי פרוזאק/ליתיום" וכד' או "אמא תגידי להם". ממש אבל ממש לא מענין אותנו מה אתה חושב ורק רמז קטן מי שניסה כל כך הרבה עבודות בנתב"ג ונזרק מכל המדרגות כנראה פשוט לא מתאים ושום תירוץ לא יתקבל. מי שעובד בנתב"ג (כולל מי שראיין אותך) מדבר אנגלית בצורה טובה ומכיר היטב מי האנשים שמתאימים לעבוד בנתב"ג וכנראה שהוא הגיע למסקנה שאתה פשוט לא מתאים. ואתה קורא לנו חולים???? בפריק כמוך הרבה זמן לא נתקלתי. אני מזמינה אותך לנתב"ג מחר מתפנה תפקיד חשוב בתור הומלס (ובאנגלית כדי שתלמד כותבים homeless) משמע חסר בית חתיכת אדיוט שמרטיב בלילה.

טיפ_טיפ

New member
טרול ../images/Emo191.gif

לא המזוודה וכרגיל ההמלצה היא : לא להאכיל את הטרול. יכול להיות שהוא מועמד מתוסכל, ויכול להיות שהוא בודק שרוצה לעשות קצת גלים. בכל מקרה, לא מאכילים. אפשר לשחק איתו, אבל דעו שתאלצו לשאת בתוצאות

למעלה