אתם כאלה יצורים!

shiranbs

New member
אתם כאלה יצורים!

כל הילדים בפורום הדפוק הזה מתנהגים כמו ילדים בני שלוש!!! אומרים לכם שתתייחסו קצת יותר ואתם מקקלים ומעליבים, לפי דעתי אתם ילדים ממש לא מחונכים ואתם צריכים להתבגר ודחוף!!! כשאני וחברה שלי (לירון המורדת) אמרנו לכם שאתם לא מגיבים להודעות שלנו התחתלתם להגיד לנו לעוף מפה, שאנחנו לא רצויות ושאנחנו קרציות, אז לילדים שאמרו את זה אתם יכולים לדחוף את מה שאמרתם לתחת הענק שלכם ותתחילו להירגע,ובאותה הזדמנות גם תלכו ללמוד נימוסים! בשום פורום אחר לא מתנהגים ככה לאף אחד! רק פה! הקטע של פורום הוא שלכולם יש משהו משותף שהם אוהבים והם מדברים עליו ולכן צריך לקבלל את כל מי שבא-ככה לפחות עושים בכל שאר הפורמים. ולא חייב לשרשר, אם יש משהו להגיד שהוא לא שייך להודעה של מישהו אחר אז אפשר לרשום הודעה חדשה וזה לא כזה אסון, אבל למשל כשרשמתי הודעה ואני לא יודעת שאסור (מאיזשהי סיבה לא ברורה ומפגרת) חס וחלילה לרשום כאן הודעות נפרדות אז כולם יורדים עליי!!! סליחה לאלה שכן נחמדים כאן, זה לא בשבילכם אבל יש כאן כמה ילדים חוצפנים וחמי מזג שצריכים טיפול!

בלונדהה

New member
אם קיללתי אותך או העלבתי אותך אז..

אני ממש מצטערת..עברו עליי שבועיים לחוצים בטירוף ועוד הרבה דברים.. אז אם פגעתי בך איכשהו אני מצטערת..
אז אני ינצל את ההזדמנות לבקש מכל מי שפגעתי בו פה סליחה.. אבל מדניאל המורד המניאק אני לא מבקשת סליחה.. אזזז סולחים לי?

Ring Lord 1121

New member
תגובה

האיי אני לא מעליבה אף אחד חוץ מיזה אני חדשה פה ורק היום היגעתי לפה בה ביי

ליאור P

New member
לאנה

מה הקשר של התמונות שדפקת פה הפ יפות אבל בלי קשר את יכולה בבקשה לשים תמונות של המורדים

Ring Lord 1121

New member
חה../images/Emo9.gifחי../images/Emo3.gifחי../images/Emo140.gif

טיהי טיהי טיהי...... מישהו פה רוצה לדבר קצת
לאהבה צריך:
לרומנטיקה צריך:
לכיף צריך:
ולחיים צריך שכל (ביצחוק ביצחוק)

אמממ

אני לא יודעת אם אני העלבתי אותכן.. אבל ראיתי את מיליון (אוקיי קצת הגזמתי) ההודעות ש"לירון המורדת" כתבה- והיא פשוט פתחה הודעות ככה סתם ולא שירשרה אפילו שאמרו לה פעם אחת, פעמיים והרבה יותר!!! אחרי כמה זמן שמדברים אליה והיא לא קולטת אנשים חוטפים עצבים ובגלל זה אמרו לה לעוף!!!!!!

Nick Master

New member
איי איי אייי......../images/Emo66.gif

קודם כול בקשר למה שאמרת בקשר לשרשור, אז אני מחליט אם ומתיי משרשרים, בשביל זה אני מנהל הלא כן
ובקשר לשפתך: אני לא יודע מה אנשים אמרו לך, אבל זה לא מצריך שפה כזאת, ושפה כזאת היא אכן עילה לחסימה. אז פעם הבאה אם מישהו מעצבן אותך או פוגע בך מחברי הפורום, אז פני אליו במסרים וישרי איתו את ההדורים בפרטי, ולא על גבי הפורום. שוב אני אומר אני לא יודע מה אמרו לך, אבל פעם הבאה אפשר לדבר יותר בנימוס.

למעלה