אתם יכולים לעזור לי?

taltal48

New member
אתם יכולים לעזור לי?

שלום, אני יודעת שיש לי את הסוג הקל, אבל מהבוקר יש לי אחת לכמה זמן התקפים של פחד סחרחורת עייפות, איבוד תחושה ברגליים,בחילה, חוסר ריכוז ועוד כמה דברים-אני כבר חודש במינון הסופי של למודקס, לפני זה היה לי טגרטול אבל אחרי שלושה ימים במינון הקבוע הייתה לי פריחה-אז עברתי ללמודקס-יש לי עכשיו את ההתקפים(יש לי תמיד אחת לחודש וחצי) ואני מרגישה ממש רע-יש משהו שאני יכולה לעשות??????

tropical888

New member
הדבר הכי נכון לעשות זה

לפנות אל הרופא המטפל והוא ינחה אותך מה כדאי לעשות. יכול להיות שאת גם מאוד לחוצה שיגיע התקף וכך זה הולך בסבב שלא נגמר. עיזרי כח ותאמרי לעצמך שאפשר לעבור את זה.

טלטל איך את מרגישה?

אולי במקום רופא משפחה כדאי שתפני לנוירולוג כדי לבדוק מה קורה. זה שהיו לך בעבר התקפים לא אומר שזה יחזור על עצמו את נוטלת תרופות כדי שלא יהיו לך התקפים. מקווה שאת מרגישה טוב יותר אל תזניחי!

טוב

אז זה מינון די נמוך, ויכול להיות שלא משפיע. כלומר בתיאום עם הרופא, את יכולה לעלות עד ל- 150 בוקר 150 ערב. וראיתי גם 200 ו-200.

roy1615

New member
יש הרבה מה לעשות

קודם כל התקפים פעם בחודש וחצי + תופעות נורולוגיות שונות הם לא בהכרח ההגדרה לאפילפסיה קלה. אבל, אל תתיאשי את ח יבת נוירולוג טוב שידע לתת אולי את האופציה של לקחת כדור נוסף או במקביל להגביר את המינון הוכחי. למשל אני לוקח טגרטול 600 מ"ג ביום וקלונקס בלילה. תרגישי טוב

דוּש

New member
מצד שני,

אצלי סחרחורות היו תופעות לוואי כשהייתי במנת יתר של למיקטל. ירדתי במשקל באופן דרסטי עקב מחלה אחרת, התחילו לי סחרחורות בקטן, והמשיכו לי לסחרחורות שגרמו לאישפוז לשבת.

ruthty

New member
הי

יש לי שאלה האם הטגטול שלקחת הוא מתוצרת הארץ או מתוצרת חוץ ללמודקס יש תופעות אני לוקחת לקח לגוף שלי זמן להתרגל

roy1615

New member
תוצרת חוץ

הפירמה היא NOVARTIS כל תרופה משפיעה על כל אחד קצת שונה, אולי תבדקי עם הרופא תרופה אחרת עם פחות תופעות לוואי?

למעלה