אתם יכולים בבקשה?...

אתם יכולים בבקשה?...

אתם יכולים בבקשה לכתוב לי משפטים צבאיים? ("קשה יש רק בלחם") של מפקדים, משפטים שכתובים בשירותים וכוווו´´´´.. תודה מראש!

קצת משפטי "כל הזין"...

כל הזין בכוונת אלביט - משה דיין כל הזין בניווטים - רון ארד / משה רבינו כל הזין ב-5 אצבעות ידית אחיזה - צבי הנינג´ה כל הזין בשימון שמירה - איש הפח כל הזין בגלחץ - החתול במגפיים כל הזין בשבת מקוצרת - רבין כל הזין בריצה למטרות - תותחנים זה מה שעלה לי לראש עכשיו, אתם מוזמנים להוסיף!
ש.צ.

צחי:)

New member
משפטי כל הזין ונספחיהם ../images/Emo3.gif

1. כל הזין בצנחנים - עזית. 2. כל הזין בלחזור הביתה - מרקו 3. כל הזין במסעות - מרקו פולו 4. כל הזין בחמש אצבעות ידית אחיזה - טרומפלדור 5. נשים אוהבות 2 דברים: זין וכסף. זין יקבלו, כסף? זין יקבלו! 6. אומרים שאין דבר העומד בפני הרצון, אך מה קורה כשיש רצון והדבר אינו עומד עד פה למה שצעירותי ספגה...

ben_b

New member
אני יכול להוסיף לך 2 נחמדים...

1. קשה יש רק בלחם, ונוח יש רק בתיבה. 2. קשה באימונים, נסתדר בקרב

guyt7

New member
הנה עוד אחד טוב

א - אוהל ב - בית ג - מה שמפריד בינהם

כוס קפה

New member
בו נראה מה אני זוכר

משפטים שהסמ"ח שלי אהב בטירונות: "שאתה משתין על הצבא, הצבא נרטב. שהצבא משתין עליך, אתה טובע" "יש לי זין ככזזהה גדול, חצי לחברה שלי, חצי לכם. החברה שלי עכשיו במחזור, כל הזין לכם!" משפטי כל הזין שלא ראיתי פה: כל הזין בלהחליף לב´ - סופרמן כל הזין בשימון שמירה - רובוקופ כל הזין בכוננות - רמבו כל הזין בלעצום עין בלתי מכוונת - משה דיין כל הזין בפאק באמינות - פינוקיו כל הזין בלהביא ביד - טרומפלדור כל הזין בצמצום פערים - בלה (פינוקיו חכה לי!) למה יש בתולות בנח"ל? כי כל הזין בשיריון!!! לא רואה את הבית, כל היום במסעות, הסמל שלי דומה לקוף, מי אני מרקו?! -כוס קפה.

למעלה