אתם יודעים?

אילו זכויות בדיוק ?

בינתיים כל מה שרובכם הגדול עושה, זה רק להתייחס לחדשים כאל זרים שנואים. יש מלא הודעות ושירשורים של חברי פורום " ישנים " פה, שמוכיחים את זה < לדוגמת " אסיפת חירום " - שמישהו כאן כתב >.

Young MC

New member
למה לחפור אבל! ../images/Emo7.gif

אז יש פה כמה אנשים שעושים את זה בשביל הכיף או משהו, אם בא לך לכתוב פה פשוט תתעלמי :| בסה"כ אני מכיר מפה כמה אנשים ממש טובים והכל ><

Young MC

New member
מאנשים שאני לא מכיר

ולא אכפת לי מה הם חושבים כן :OOOOOOOO

אתה חדש, בא לפורום הזה, משאיר

הודעה ומקבל יחס כזה מאנשים. ולא, אתה לא מכיר אותם, כי אתה חדש פה < אתה עכשיו נמצא במצבי >. לא תרצה להגיב ? להבין מאיפה היחס הזה מגיע סתם ? אל תגיד שאתה לא תגיב ולא תעשה כל דבר, עד שלא תעמוד באותו מצב מסויים.

את מנתחת את זה יותר מדי.

חדש לך שקיימים בעולם אנשים אנטיפתים? כי אם כן, חכי שתפגשי כמה כמוך ותביני למה הם קיימים. אנשים מתנהגים כמו שהם מתנהגים, כי אנשים כמוך ממשיכים להטיף על זה. תפסיקי וגם הם יפסיקו.

לא, זה לא חדש לי.

ולא, אנשים מתנהגים כמו שהם מתנהגים מבחירה, ולא כי מטיפים להם. אז לא להגיד כלום ? הם רק ימשיכו, כי הריי לא " מטיפים " להם. רוצחים יפסיקו לרצוח אם לא יעצרו אותם ? גנבים ? אנסים ? אולי באמת אין טעם לכל השירשור הזה שפתחתי, אבל עלמת מכה אפורה מתנהגת כך כבר בכמה וכמה פורומים שונים, והרגשתי חייבת להגיד משהו. זה שהשרשור התפתח לדברים אחרים - זה משהו אחר. הרעיון הכללי נשאר.

אנשים אחרים מפסיקים לרצוח כי עוצרים

רוצחים אחרים? ההשוואה באמת מטופשת, כמו גם השרשור הזה, אבל את צריכה להבין שהתגובות שלך רק ילבו את העניין, ולא יגרמו לו להפסק. חוץ מזה, איך היא כבר הגיבה? המון אנשים היו מתים לעבודה בכלל ולכסף בפרט, אז אלו סתם צרות של עשירים, ואם הצרות האלו באמת מעיקות עליה... באסה לה.

אמרתי כבר שראיתי תגובות אחרות שלה

פה, ובעוד פורומים נוספים. במקרה עניתי לה, כשהיא הגיבה להודעה הספציפית הזאת. השרשור התפתח לעניין של " שנאת הזרים " שיש פה, שזה נושא אחר לגמריי. וההשוואה הזו לא מטופשת, אבל לא נתקדם הלאה. לילה טוב.

א.

לא מבקרים בן אדם ע"ג פורום, היית יכולה להראות קצת מהנימוסים שלך ולשלוח לה מסר בנושא. ב. לא מנומס לקטוע שיחה. ג. ההשוואה שלך באמת לא הייתה נכונה. ועכשיו גם אני מוכנה לסיים את השיחה. לילה מושלם

יחס גורר יחס, לא ?

ולא הייתי קוראת למה שהתנהל כאן " שיחה ", אבל נשאר בתחומי הנימוס המינימלים. ההשוואה שלי כן הייתה נכונה, אולי לא הבנת אותה כפי שניסיתי להסביר, אבל היא בהחלט נכונה. ובנימה זו, באמת לילה מושלם ושלום על כל עם ישראל.

Young MC

New member
לא , כי זה לא מעניין אותי :O

ודווקא כן סתם, כמה אנשים לא היו נחמדים אליי בפורום אירופאי של איזה משחק ששיחקתי פעם ;< התעצבנו כי היו לי שגיאות כתיב באנגלית או משהו , אבל כוסעומו. אירופיים מחורבנים. >< קיצר זה לא משנה, על הזין שלך, מה אכפת לך מה איזה ילד באינט' שגם ככה בטח לא תפגשי יגיד לך? ולא כולם ככה :O יש פה אחלה אנשים את נשמעת דווקא אחלה, חוץ מזה שאת חרפנית קצת

למעלה