אתם יודעים...

אתם יודעים...

התחלתי לרשום יומן גלישה P: כלומר...את כל מה שאני עושה שקשור לים... המטרה שלו זה להזכיר לי כדי שאני לא אשכח ולראות איך עכשיו הגלישה נמצאת במרכז החיים שלי ולראות אם בעתיד זה גם יהיה ככה... מה אתם אומרים? :) (פשוט קצת יבש פה ורציתי לפתוח שרשור או משהו...ולא כל כך היה לי מה להגיד חיחי)

b m x

New member
הפעם אני רק מזהיר

אנא ממך את הבנגים שלך תשמור בפורום סמים בעד או נגד. בפעם הבאה אני גם חוסם.

רוזיA

New member
יאאלה חלאס פוזות אופניים..

אפילו רייש בתקופת הרעות שלו היה זורם.. זה פורום גלישה ומה לעשטות רובנו אוכלים מלח בשילוב סטלות.. אפאחד לא מטיף פה אבל זה חלק מהבנאדם נקודה ואתה לא פה להחליט אם זה טוב או רע. מי שיש לו בעיה שלא יגיב.. ותרגיש טוב יא נחש מים מתוקים שכמותך.

b m x

New member
פוזות או לא

אני זה לא רש ורש זה לא אני. פה בפורום אף אחד ל יזמין את השני לדו קרב, אם ראית את ההודעות שנמחקו ואתה עדיין חושב שזה פוזות אז סבבה לך.

לא אמרתי שלא!

פשוט אמרתי שסחטיין שהוא לא מעשן... סתם דופק בריאות וכושר...

DaRזה אני

New member
עצה ידידותית למנהל

בתור אחד שניהל איתם קרבות בלתי פוסקים ואחד שהיה פה מפיתחת הפורום והיה עד לנפילתו של המנהל הקודם כל פעם מחדש בקרבות שלו נגד רוזי ווטאנג וכו' עזוב אותם בשקט ותן להם את הפינה שלהם כי זה לא יגמר...

b m x

New member
איתי לא נהלת שום קרב

אנחנו לא במלחמה, המנהל הקודם לא נפל הוא עזב. אני לא מתכוון ולא התכוונתי להטריד אף אחד, אם משהו לא יכול להסתדר עם חוקי הפורום או תקנון תפוז ,שימצא לעמו מקום אחר אני לא בא לתפוס תחת על אף אחד ,אבל לפעמים יש גבול. לא כל הודעה אני מוחק אני לא דיקטטור , כל אחד שירשום מה שבא לו ,אבל שוב יש גבול. ותודה על העצה .

למעלה