אתם יודעים?

bad attitude

New member
אתם יודעים?

הגעתי למסקנה שזה הפורום הכי אהוב לי ויש פה תאנשים שאני הכי אוהב בעולם כי אלו אנשים שמבינים על מה אני מדבר ולמה אני כל כך מאוהב בסדרה הזאת כאילו חברים שלי רואים אותה ולא הכי מתחברים אליה ורק אני ככה התחברתי וזה המקום שאני מדבר בו עם אנשים כמוני שהתחברו לסדרה הזאת מאוד מאוד אוהב אותכם עוד שעתיים ורבע הפרק!!! שבת שלום והמשך ערב מדהים לכולם

dht160

New member
../images/Emo45.gif מזדהה איתך

לפני שנה דיבתרי עם אנשים ולא הפסקת להגיד להם THE O.C THE O.C והם לא הבינו על מה אני מדבר. אחרי השידור של הפרק הראשון ביס חזרו אלי איזה 10 ואמרו 'וואי אני מכור' גיא

JoHnYmYsTeR

New member
גם אצלי זה ככה....

אולי הפורום הטוב ביותר שהייתי בו והאנשים הכי נחמדים שיש ... המשיכו כך
פורום מגרש ביתי פעם היה נחמד.. עכשיו לא... כל הודעה שניה שם זה איזה כוסון זה איזה כוסון זה...

כי זה עם צ'אד מייקל מורי

זה נדרש. לא שלי הוא עושה את זה כל כך אבל הוא ידוע כ"כוסון" כמו נגיד עופר שכטר (שלדעתי הוא סתם גוץ מכוער אבל ככה הוא נחשב בארץ), ואשטון קוצ'ר.

bad attitude

New member
אז זהו אחי

עד לפני כמה שבועות בערך חודש לא ידעתי בכלל מה זה והיום אין דקה שאני לא חושב על הסדרה אני רואה כל פרק 3 פעמים כאילו בכל השידורים החוזרים שלו והכל ואני באמת באמת מכור

אני עדיין מנסה לשכנע יסניקים

לראות את זה ופשוט לא יוצא להם. וואן טרי היל הם רואים, סמולוויל רואים ורק או.סי לא, למה?!

איחס

אצלי פשוט לא יוצא להם נראה לי, וחבל!! גם כשאנג'ל הגיע לערוץ 3 ניסיתי לשכנע את כולם לראות ובסוף יצא שאפחד לא רואה וממש חבל זו הסדרה הכי טובה בעולם (זה ובאפי).

TheCharm

New member
רציתי בעיקרון לראות את זה (אנג'ל)

אבל היה וויל וגרייס באותו זמן :p

חבל.

זאת פשוט סדרה אדירה... גאונית. העונה הרביעית שלה.. זה פשוט יצירת מופת.

למעלה