אתם יודעים.<<????

אתם יודעים.<<????

אתם יודעים שדייויד ג'יימס אליוט הוא בן 44, והגובה שלו הוא 1.96 הוא כמעט 2 מטר!!! ובכלל לא הייתי אם לא הייתי יודעת לא הייתי חושבת שהוא בן 44 הייתי חושבת שהוא בן 30-32 ככה... ואם כבר מדברים עליו... נו תגידו לי אין לו חיוך מדהים?.??

ל ו ג י ת

New member
אני אקדים את סוזי ואומר למה את

לא משרשרת? ולא דייויד הוא לא בן 44 !!!!!!!! הוא בן 22 !!!!! וכן יש לו את החיוך הכי מדהים בעולם

shipper heart

New member
אני מסכימה עם טלי! התאריך לידה של

דייויד הוא 21.9.82
*שנה הבאה זה יהפוך ל83 דרך אגב
עד שהוא יהיה יותר קטן ממני חחח* וחוצמזה הוא לא 196 הוא 194...או שתיים עדיין לא החלטנו אבל לא 6 ....זה בטוח

טלמ

New member
הוא יליד 61

ואז מה אם הוא כבר לא בן 22? צריך להזכיר שרוב הסלבס מעל גיל 35? קתרין בל בת 36. JMJ בן 54 ופטריק לבריוטו השחקן של סטרג'יוס ילידי אותו תאריך...

harmless

New member
אם לא שמת לב בתיקון שלך לא כתבת

את שם השחקן או את הדמות כתבת רק "תיקון: והשחקן של..... אז מה תיקנת פה בכלל?

harmless

New member
מה לא מובן?

הוא בן 22 עכשיו והולך להיות בן 23!!! חוץ מזה שבכל מקרה ספטמבר עדיין לא הגיע אז אין עדיין לא 44 ולא 23!

shipper heart

New member
מה לא מובן לכם לעזאזל?!

דייויד יליד 1982 מה שאומר שב21.9 הוא יהיה בן 22.... איך לעזאזל הגעתם ל44?! הבנאדם הזה נראה לכם בן 44?! מופרעים! דרך אגב התמונה-
למה האופניים לא יכלו להתמקם במקום אחר?! למשל מחוץ לתמונה?!?! חחח

אנחנו בכלל מדברים על אותו בנאדם??

אני מדברת על דייויד ג'יימס אליוט... זה שמחק את הארם בג'אג!!!

נכנסתי לאתר

שלו והיה רשום שם תעודת זהות שלו והיה רשום שהוא נולד ב- 21.9.1960 והגובה שלו הוא 1.95 ... מה שאומר שהוא בן 44... נראה לך שהוא בן 22???????????????????????????????????????? הוא נשוי עם אחוזה ענקית עם אישתו וכו'... עכשיו אני שואלת אותך: נראה לך שהוא בן 22 ???????????? כמה שאני אוהבת אותו (ותאמיני לי אני אוהבת אותו
!!!) אבל הוא גם לא נראה בן 22...

shipper heart

New member
אלה שלא קולטים אותנו ברור!!

אנחנו מנסים להסביר להם, לעזור להם להגיע לאמת כי האמת זה הדבר הכי חשוב

פגית

New member
חחחחחחחחחחח אהבתי

אושרי הזו מסכנה כי היא מתכחשת לאמת וחבל.......

למעלה