אתם יודעים...

demoloc

New member
אתם יודעים...

קהל מעריצי המו"ד בישראל הוא לא כ"כ קטן,אבל מספר הדברים קלפי איסוף,טורנירים וכו') הרישמיים מאוד מצומצם. וחבל...

DDN

New member
אבל מה זה משנה?

הרי ממילא מה שמשנה זה המשחק, לא כנסים, לא טורנירים, לא קלפי איסוף. טורנירים גורמים לך לחשוב שהמטרה במשחק היא לנצח, והיא לא.

ננסק

New member
זה לא נכון

מספר הטורנירים והכנסים גדול למדי. זה שאתה לא מכיר אותם זאת בעיה אחרת, שמעידה על מחסור בפרסום, אבל בהחלט יש הרבה דברים. כבר בפורים הקרוב ישנם לא פחות משלושה כנסים שונים, ובפסח יהיו בערך ארבעה. טורנירים של מג'יק יש כל חודש או חודשיים בערך. אני שמח שאכפת לך מהנושא, ומציע לך שתציע את עצמך לאנשים האחראיים על הדברים האלו, בהתאם לתחום אותו אתה רוצה לקדם, ולהתחיל לפעול בעצמך. זה לא מסובך, ודורש רק רצון לפתח ולהביא את הבשורה לעוד אנשים. אם תרצה, אני אוכל להפגיש אותך עם כל מארגן שהוא.

backdoorslam

New member
מחסור בפירסום?

באילו אפיקי פרסום זולים עדיין לא השתמשו לדעתך?

ננסק

New member
אתה מפספס לגמרי

הגדר אפיקי פרסום זולים. לכתוב על זה הרבה בפורומים? אני מדבר על אנשים שלא יודעים בכלל שיש פורומים, אלו שמשחקים כבר כמה שנים ולא יודעים שבכלל יש קבוצת אנשים שקוראת לעצמם "קהילת משחקי תפקידים", אלו שמעולם לא היו בכנס או ששמעו על אחד וחשבו שזה רעיון לא ברור ומוזר. כדי להיות חשוף לפרסום של הכנסים בימינו צריך להיות כבר מעורים בקהילה - וזה פספוס של כל הקונספט של מהו פרסום אמיתי, שאמור להגיע לקהל הרחב המקסימלי.

backdoorslam

New member
מבקש הבהרה נוספת

מעורבות בקהילה הוא בעצם אקט אקטיבי של חובב משחקי התפקידים, ולא הפוך. הטענה היתה שקרוב לודאי שמארגני הכנסים לא עושים מספיק. האם לדעתך הם צריכים להעלות, בד בבד עם פרסום הכנס, את החשיבות שבמעורבות (אפילו פסיבית) בקהילה? נ.ב. ספר מומלץ: "רובים חיידקים ופלדה" - מתיימר להסביר בגדול מדוע יש פערים טכנולוגים כה גדולים בין החברות בעולם. מעניין.

ננסק

New member
אקטיבי פסיבי

הם כבר חודשים מנסים להעלות את החשיבות שבמעורבות בקהילה - לפחות בפורום העמותה. זה לא כל כך הולך להם, מהסיבה הפשוטה שהם מדברים בעיקר לעצמם, והם שמעו את עצמם כבר ממזמן - אין דם חדש, לא בקצב שהם מצפים. אבל אני חורג מהנושא: הנקודה שלי היא בדיוק שמעורבות בקהילה היא אקט אקטיבי של חובב משחקי התפקידים (כתבתי מקודם ההיפך? אם כן, זו תקלה). ישנם מעט מדי חובבים שמעורבים אקטיבית, ולכן מעט שהפרסום מגיע אליהם, ולכן הפרסום לא יעיל. עבור אלו שכבר מעורבים לא צריך כל כך הרבה פרסום כמו שיש עכשיו - הם כבר מעורבים ומתעניינים מטבעם. מסקנה, המאמץ בפרסום מגיע למקום הלא נכון. באותו עניין, יש בחור בשם אושר מהעמותה שמנסה למצוא דרך לפרסם כלפי חוץ, שיהיה לו בהצלחה.

ננסק

New member
הוא לארפיסט,

אז כנראה. אין כל כך הרבה אנשים בזירת הלארפים המקומית, ובוודאי שלא כל כך הרבה עם השם אושר..

demoloc

New member
וואלה?

אני אספן אמין של הקלפים ואין לי מושג על קיומם חוץ מאילו בבית הצנחן שפעם בשנה שולחים בדואר

רמץ

New member
הכי טוב - כנס לפורום.

פורום מג'יק ישראלי - בטוח מפרסמים שם. באופן כללי אני זוכר שתמיד היו draftים בחנות ההיא קרוב לבנייני האופרה כל יום שבת - אבל לא יודע מה קורה עם זה עכשיו. בשישי האחרון היה ה-PreRelease של Dark Steal (או משהו) בדיזינגוף וביום שישי הזה הוא מתקיים בב"ש - לא בטוח בדיוק איפה, אבל אני אאלץ להיות שם אם חבר שלי יתעקש להגיע הנה (לב"ש). יש גם מקומיים קטנים של ספורטל (חנויות קלפים וציוד D&D ביוקר) - אם יש לך כרטיס חבר אתה גם מקבל הנחה על מוצרים וגם שולחים לך בדואר (האמיתי עם המעטפות והכל) פליירים עם אירועים (בד"כ בחגים).

למעלה