אתם יודעים....

Drorrrrrr

New member
אתם יודעים....

ישבתי וחשבתי, ושמתי לב שהיום [יותר נכון אתמול, ה-16 לחודש] אני מנהל חצי שנה בתפוז. בפרט את הפורום הזה, שאני כל כך אוהב. ועכשיו כשאני חושב על זה, זו תקופה מדהימה, חצי שנה, וואו, כל כך הרבה דברים עברו עליי בחצי שנה, כל כך השתניתי בחצי השנה הזו [ומי שמכיר אותי יכול להעיד]. מקווה שאתם נהנים ממני לפחות כמו שאני נהנה מכם. סתם מחשבה שקפצה לי לראש.

crazy4tc

New member
../images/Emo24.gif בטח שנהנים!!!

שיהיו עוד הרבה חצאי שנים כאלו....
פחחחחחח ובעוד עשרים שנה נעשה פגישת מחזור... השאלה היחידה היא.... באיילון או בעזריאלי

גל GS

New member
אני נהנהת בטירוף!!!!

אתה אחלה מנהל
!!! וגם איתמר
!!!!!!!!! מתה עליכם
!!!!!!!!!

adi u

New member
חחחח...לאה הרגת אותי...../images/Emo6.gif

היי...בכל רגע אני נהנת פה..אחרת לא הייתי כאן...למרות שבזמן האחרון לא הייתי פה הרבה אבל זה בגלל שאני משום מה זנחתי את המחשב שלי והאינטרנט בכלל...אבל סה"כ כשאני פה זה ממש שולת(
בדיחה שלי עם עצמי..לא חשוב
)

ט ל i i ש

New member
../images/Emo4.gifהחיים מקשיים עליי לאחרונה

נתחיל בזה שהתאהבתי בגבר בן 40...ואני לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו......... שהיום מישהו חתיך התחיל איתי...ואמרתי לו.. "לא אני מצטערת אני אוהבת מישהו אחר.." *מה נסגר איתי?!!?* והיום פגשתי תכיתה שלי..!! פרחות כולם פרחות..!! אני פשוט רוצה לבכות..!!!! אה כן ואתמול שהלכתי לסרט בפעם השנייה..!! אז חיק חיק ביקשתי מאיש שעובד שם פוסטררר שלו..!! והוא הביא לי..!! והחוצפן רצה בתמורה תמספר שלי..!! פשוט לא !!!! חחחחח כן כן ואני הולכת גם בפעם השלישית והרבעית...!! מואהאהאהאהאה

T a L L L

New member
חחחחחחחחח

מישו אמר אובססיבית?! במשו אחד אני יכול להזדהות איתך..אמרו לי אתמול את האנשים שיהיו איתי בכיתה..במילה אחת - בעעעע! יש לי שם איזה חבר אחד בקושי..יש שם כמה שמוקים רציניים...ופאק זה מבאס.. אה ואגב, יכול מאוד להיות שמחר אני הולך לשודדי הקאריביים..

ט ל i i ש

New member
ת'אמת חוששני שאין

אבל רק אחרי ששלחתי ראיתי זאת..@ זורי דרור לוב יו@@ וכן גם אנוכי נהנת..

vogue15

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

אמאלה טלוששששששששש בן כמה הוא היה הפדופיל הזה? מתי הוא יבין שאת של ג'וני!?!?!?!

למעלה