אתם יודעים..

sharon91

New member
אתם יודעים..

סתם. מצטערת אם ההודעה שלי היא חסרת פואנטה... פשוט בא לי לספר.. סתם, חשבתי היום על זה, שמתחילת השנה, מה זה התרחקתי מרוב הילדים בשכבה שלי. כאילו, מאז שחזרנו מהחופש הגדול, ובהפסקות הארוכות אני נמצאת עם ילדים משכבות אחרות.. ופתאום אני חושבת אתמול, על כמה הרבה קשרים ניתקתי.. אני חושבת על כמה פרחות שאני כבר לא מחליפה אתן מילה.. ועל הידיד הכל כך טוב שהיה לי.. שעכשיו אנחנו מדברים רק לעיתים רחוקות.. ועל כל מיני ילדים, שאני סתם כבר לא אומרת להם שלום.. ועל כל הילדים שפתאום אני שונאת... ואני חושבת גם, על הפופ שהפסקתי לשמוע.. ו.. לא יודעת. פשוט חשבתי על זה, היום, בהפסקה של חמש דקות, שבמקום לצאת מהכיתה לדבר עם ילדים.. רק הסתכלתי על השכבה שלי, וחשבתי על זה שאין טעם.. (ולא אני לא בדיכאון או משהו..)

שלומצי

New member
זה דווקא כיף,

שמותר לשנות דעות כל הזמן, לבדוק, לשאול שאלות. מה עושה לנו טוב? מה נכון לנו? האם החברים שלנו הם אלה שאנחנו רגילים אליהם או אלה שבאמת היינו הכי רוצים להיות איתם? זה נוגע הרי לכל תחום, חברים, מוסיקה, חוגים, ספרים, סרטים.. בכל מקום. זה כיף שאפשר לבדוק, לשנות טעמים, ולברר מה הכי טוב לנו, לא?

vampire

New member
רואים שהתבגרת....

קודם כל אני שמח שהפסקת לשמוע פופ... :) אני שונא את זה דבר שני רוב האנשים בגילנו (סליחה, בת כמה את)? הם די ``תינוקיים``.... אל תדאגי, זה עובר.... אחרי הצבא :) ICQ 82743021

למעלה