אתם יודעים,

אתם יודעים,

זה לא הגיוני, פשוט לא הגיוני שקולדפליי לא יופיעו בארץ. קולדפליי היא באמת בין הלהקות שהכי אהובות פה, כל הסינגלים שלהם נכנסים ישר למצעד (וגם אלה שלא יוצאים בסינגל פתאום מוצאים עצמם שם
<מי אמר גלגלצ?
>) היא להקה גדולה ומוכרת לכולם, וכרטיסים להופעה שלהם יחטפו מיד. מרוג'ר ווטרס ועד אוונסנס, אמנים רבים באים לישראל. אולי אפילו הרולינג סטונס יגיעו. ואתם יודעים מה? יש להקות (כמו אוונסנס אם כבר מדברים) שהן להקות בהרבה פחות גדולות מקולדפליי והן מגיעות לארץ אפילו בלי עצומה. אתם מבינים? זה פשוט לא הגיוני שקולדפליי לא יבואו לפה גם. ל-א ה-ג-י-ו-נ-י! לכן אני רוצה לומר לכם שאני אישית, בטוחה שקולדפליי יגיעו לארץ. וזהו. סיימתי את דבריי

en li shem 7

New member
אני שמחה על העידוד../images/Emo3.gif..

אבל בינתיים שום דבר לא עשינו\שום דבר לא הלך לנו. קולדפליי אולי בסופו של דבר יגיעו לפה, אבל השאלה זה מתיD: כרגע הם עובדים על אלבום חדש (כמו ששנינו יודעות
) אז בזמן הקרוב הם ל איגיעו עד שייצא אלבום חדש..ואז אולי-במקרה-אם הם יחשבו להגיע לארץ... זה שאלה של מה שאנחנו רוצים ומה שאנחנו יוזמים. זה הכל
.

maihlevi

New member
אבל..מה כבר אפשר לייזום ולעשות חוץ מעצומה?

לשלוח מכתבים לאמרגנים?! לפרסם שלטים ברחובות? חח מה כבר באמת אפשר לעשות!?

en li shem 7

New member
אממ...איןD:

פשוט חשבתי שאפחד לא בונה אתר...והמכתב המטומטם לגלגצ..
אבל הכל בסדר עכשיו
אם נעבוד על זה קשה. הם יבואו.~משנה מצבי רוח ותקוות מהר~

הפואנטה שלי היא שפאק, אנחנו ממש נלחצים

מהעצומות והכל, וזה לא שאני אומרת שאנחנו צריכים לוותר על זה, אבל רציני, קולדפליי היא דווקא בין הלהקות שאני ממש לא אופתע אם יגיעו לארץ. באמת.

maihlevi

New member
הלוואי!!!

תאמיני יל שאני רוצה את זה יותר מכמעט כל דבר!! אבל לפי מ שנראה הם בכלל אפילו לא בכיוון של להגיע לארץ!! ..... אוף הלוואי וזה יקרה באמת שהלוואי!!!! אם זה קורה אני קונה כרטיסים על השניה הראשונה שיודיעו...

maihlevi

New member
כ"כ ח"ח!! זה כזה מעולה שבונים אתר...אם צריך

אני יכולה לעזור...אניודעת פוטשופ ב"ה 4 שנים וגם HTML אבל לא נראה לי שזה יעזור חח.. אגב... את/ה בן/בת?!

coldplaying

New member
בת.. (החלפתי כינוי..) טל אליון בונה את האתר..

בנתיים צריך לשרשר רעיונות לעיצוב..

A m i t HR

New member
הלוואי!

סחטיק על האופטימיות, אני מאוד מקווה שזה יקרה... אין מילים בפי שיתארו כמה אני רוצה...

Snorka01

New member
הלוואי הלוואי הלוואי! (אוי, אני מקורית)

גם אני חשבתי על זה ככה, שאם להקות הרבה פחות גדולות מהם מגיעות, ואם הסינגלים שלהם כ"כ מצלחים פה בטוח יקום איזה אמרגן שיביא אותם לארץ בסיבוב הופעות הבא. ואני בנתיים מחזיקה אצבעות.

politik59

New member
צודקת ../images/Emo140.gif צריך לחשוב חיובי...

יש שמועות שהאלבום יצא רק בחודשים 2-3 2008 , אבל אין הודעה רשמית ואולי זה יקרה לפני, אולי זה הזמן לקדם את הנושא של קולדפליי ואת העצומה למען הופעה של קולדפליי בארץ, ואם יהיה אתר ישראלי לקולדפליי זה יכול לתרום.

למעלה