אתם יודעים!!!!

אתם יודעים!!!!../images/Emo80.gif

שהתחילו לשדר את נילס הולגרסון מההתחלה שוב!! זה החופש הגדול השלישי כבר שמשדרים את זה רצוף חחחח אז למי שרוצה: כל יום בערוץ 1 בשעה 11:45 (זה השעה שאתם כבר ערים אז בלי תירוצים!!)

אח שלי רואה את זה../images/Emo13.gif

ולא,הוא לא בן 4.. הוא בן 18 (אוי אני תכף הולכת לצבוט לו בלחיים-והוא בטח ישבור לי ת'יד
)

double O S

New member
נילס, אתה לא יודע כמה פעמים ראיתי

את הפרקים האלה... אני זוכר הרבה פרקים.... ראיתי את כל הסדרה כר פעמיים בערך...

elcool

New member
תמונות בילעדיות!

תמונות בלעדיות של נילס הולגרסון! אחיין שלי למד לצייר עם הצייר וצייר את זה בלי שאני אדע.

Fozzie

New member
זה בעיה בשבילי..

כי על נילס מתחילה התוכנית בובספוג בניקולודיאון.. (נכון.. זה מדובב אבל הוא כזזזהההה מתוקי!!!)

Fozzie

New member
lyric

בוא נילס בוא נעוף בוא נמריא עד סוף הדרך בוא ונעוף אל מעל הכפר מעבר לנחל מעבר לדרך עם האווזים לאופק בוא נעוף או נילס כל כך קטן נדד הרחק מן הכפר על אווז הבית עם כל אווזי הבר או נילס עבר בדרך מעל נופים כה יפים מעל הים נדד הוא מעבר לחופים בוא נילס בוא נעוף אל מעל ואל מעבר יחד נגיע לקצה עולם לנוף הפתוח אל האור ואל התכלת עם האווזים לאופק – בוא נעוף בוא נילס בוא נראה איך שונה הכל מלמעלה נוף הפלאים של חיות הבר היי נילס בוא איתנו בוא רק הלאה הלאה עם האווזים לאופק – בוא נעוף.

חחח! הפרק היומי!!../images/Emo124.gif

טירת העכברים היום נילס יעזור לעכברים להדוף את העכברים האפורים הרעים מהטירה שלהם! והוא יוכל לעשות את זה רק עם שופר מיוחד שיהפנט אותם!! עוד 3 דקות זה מתחיל!!!

למעלה