תבגוד??? היא תגיד שהיא אוהבת את חבר שלה גידי אבל הא גם נמשכת לאבנר-עומר ברנע- השאלה מה היא תעשה בתכלה?תגיד לא לאבנר ותישאר נאמנה או שתהיה לה מעידה קטנה??? ולדעתי אם היא תמעוד גידי צריך להעיף אותה לכל הרוחות אחרי מה שהוא עבר כדי להיות איתה היא עוד תבגוד בו??????? חוצפנית!!!!!!!!!!!!!!!!! גם לבגידות יש גבול מסוים-לרוב האנשים...... ובכל מקרה חג שמח ושקט לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתה תקופה מאוד ארוכה שגידי כבר ידע שהוא מאוהב במאיה ואפילו התנשק איתה ולמרות זאת נשאר עם כלנית, כך שמאיה עברה בשבילו גם כן לא מעט... אז מה אם גם היא תמעוד קצת? הם צריכים לפתור את זה. הם זוג מדהים...
לקום פתאום יום אחד ולעזוב מישהיא שבילית איתה יותר משנה וחצי ועוד שהיא החברה הראשונה שלך והאהבה הראשונה של????? גם אם הוא הפסיק לאהוב אותה בשלב מסוים והתאהב במאיה עדיין היו לו רגשות כלפי כלנית ואפילו אם אלו היו רק רגשות של אי-נעימות אחרי הכל הוא בילה איתה המון המון זמן ובתור בנאדם בעל רגשות כלשהם הוא עדין היה צריך להתיחס אליה יפה זה נכון שאסור להשאר עם מישהו רק בגלל שלא נעים לנו לעזוב אותו וזה אפילו מגעיל אבל עדיין אני חושב שכלפי כלנית עדיין היו לו רגשות כלשהם ואחרי הכל תחשוב על זה ככה: מה ירגיש גידי אחרי שמאיה תבגוד בו??? ואני לא מתכוון רק לפגיעה שבעצם הבגידה עצמה אלא על העובדה שהוא עזב מישהי מדהימה ומתוקה שבחיים אבל בחיים לא הייתה פוגעת בו ובוגדת בו לטובת מישהי שאוהבת אותו מאוד אבל מכניסה לו מכה כואבת ואכזרית מתחת לחגורה גם אם זה לא במתכוון גידי פתאום יכול להבין ולהגיד:" איזה טיפש הייתי מה עשיתי איך עזבתי את הממי שלי לטובת ריגוש חדש ובודני" ואז הוא כמובן ירצה להתנחם בזרועות כלנית אבל היא כבר לא תהיה שלו ואפילו אני חושב שבהתחלה היא די תרגיש טוב עם זה שהחברה שלו החדשה מאיה שבישבילה הוא עזב אותה דפקה אותו מאחורי הגב למרות שאני בטוח שבסופו של דבר היא תנחם אותו ואולי יותר מזה אני לא יודע אם זה באמת יקרה אבל אני כן יודע שכל אחד אחר - או כמעט כל אחד אחר - שהיה בסיטואציה של גידי היה מגיב כמוהו... אני מקווה שלא שיעממתי אותכם יותר מדי