אתם יודעים ש.. אפשר לקנות את "מסתובבים" באתר imusic ב-25 ש"ח? זה כמובן אתר חוקי..
R RTur New member 25/4/06 #1 אתם יודעים ש.. אפשר לקנות את "מסתובבים" באתר imusic ב-25 ש"ח? זה כמובן אתר חוקי..
י ילדה מוקצנת New member 25/4/06 #3 לפי דעתי,לדיסק יש ערך סנטימנטלי. הן לאומן והן למאזין..להוריד מהאתר מבחינתי זה פחות מעניין. אתה לא מקבל את החוברת מילים/תמונות/דברים ולא יודעת..זה לא אותו הדבר. אני בד"כ מורידה שם שירים שאי אפשר למצוא בהרבה אלבומים.
לפי דעתי,לדיסק יש ערך סנטימנטלי. הן לאומן והן למאזין..להוריד מהאתר מבחינתי זה פחות מעניין. אתה לא מקבל את החוברת מילים/תמונות/דברים ולא יודעת..זה לא אותו הדבר. אני בד"כ מורידה שם שירים שאי אפשר למצוא בהרבה אלבומים.
A A t z a New member 25/4/06 #4 אתם יודעים ש...../images/Emo80.gif אני היחידה בכיתה שקיבלה 100 באנגלית ? ולא ידעתי שיהיה מבחן בכלל,תודה תודה ששששש אז מה אם אני כזה חשה סופסוף קצת אור בציונים
אתם יודעים ש...../images/Emo80.gif אני היחידה בכיתה שקיבלה 100 באנגלית ? ולא ידעתי שיהיה מבחן בכלל,תודה תודה ששששש אז מה אם אני כזה חשה סופסוף קצת אור בציונים
ה הציורים של יובל New member 26/4/06 #5 וואייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif אמממ... מזל טוב (?! )
R red butterfly New member 26/4/06 #8 קיבלתי 100 במתמטיקה../images/Emo6.gif ../images/Emo204.gif מבחן מסכם!
ה המשינאית New member 27/4/06 #17 ואני 93../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif וירדו לי 7 נקודות על טעות +\- מזדיינת
R Ronushnush New member 26/4/06 #10 מה זה ../images/Emo6.gif איזה פורום של גאונים יופי איגי יכולה להיות גאה
A A t z a New member 26/4/06 #12 ../images/Emo6.gifחחח../images/Emo80.gif הציונים האחרונים היו באמת טובים חוץ מממתמטיקה,כמובן אבל היה לי 97,97,91,94 חעחעחע אני נשארת מעל ה90 וכיף לי והיום היה מבחן שאני בטוחה שיהיה מתחת ל90,מה שאומר שאני אעשה חוזר
../images/Emo6.gifחחח../images/Emo80.gif הציונים האחרונים היו באמת טובים חוץ מממתמטיקה,כמובן אבל היה לי 97,97,91,94 חעחעחע אני נשארת מעל ה90 וכיף לי והיום היה מבחן שאני בטוחה שיהיה מתחת ל90,מה שאומר שאני אעשה חוזר
A A t z a New member 26/4/06 #14 כי אני מתכננת להרחיב את זה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif ביולוגיה ככה סתם אני לא עושה מתחת ל90 חוזר כל החברות שלי יודעת שלפני מבחנים קשים\חוזרים אני נשברת ובוכה אז עדיף שלא
כי אני מתכננת להרחיב את זה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif ביולוגיה ככה סתם אני לא עושה מתחת ל90 חוזר כל החברות שלי יודעת שלפני מבחנים קשים\חוזרים אני נשברת ובוכה אז עדיף שלא