אתם יודעים מה?

אתם יודעים מה?

חשבתי על כל העניין של הספר השביעי, ואולי רולינג בכלל לא תסיים את המלחמה בוולדי ב7, אלא תמשיך אותו לספר הבא?? כי בתכלס, לקח לדמבי שניםםםםם למצוא את כל המידע על וולדי וההורקרוקסים, והארי לא יצליח להשמיד את כולם בשנה אחת... מה דעתכם?

InBaR 85

New member
אני גם חושבת

לדעתי יקח להארי הרבה יותר משנה להבין בכלל איפה הם נמצאים
אבל רולינג אמרה שלא יהיה ספר שביעי
....

אממ...

הלוואי ואת צודקת... פשוט לא נראה לי שזה יקרה... מה שכן נראה לי: שהארי יפגוש את וולדמורט בשליש הראשון או בחצי שנה הראשונה, ואז הוא לא יוכל לחסל אותו כי עדיין הוא לא השמיד את כל ההור` והוא יצטרך לברוח לו איכשהו... עד שבסוף הספר (שנה) הוא יפגוש אותו שוב ויכסח לו ת`צורה... מה דעתכם?

yakovf2

New member
הארי לדעתי

יחסל את וולמורט בחצי הראשון של הספר. ובחצי השני יסופר על חייהם לאחר עידן וולמורט ועידן הוגוורטס.

שומו

New member
ג'קר אמרה ששני הפרקים האחרונים

יעסקו בעתידן של הדמויות.

sprqy

New member
בטוח??!!

כי היא גם אמרה שהיא כתבה כבר את הפרק האחרון ומישהו מת בפרק הזה אז לא נראה לי שפרק על העתיד של הדמויות מישהו ימות??!!

sprqy

New member
את מי זה יעניין??!!

החיים היפים של פוטר שלומד ליהיות לוחם במכשפים רעים שכבר לא קיימים בכלל והרמיוני ממשיכה ללמוד ספרי קוסמות מדהימים והיא משפרת את עצמה מיום ליום ורון סתם יושב ומסתכל עליה כל היום ומבלבל במוח... קיצור זה לא יקרה. משפט אחרון בספר יהיה: והארי נקבר ע"י כל חבריו הבוכיים סביבו.

נ ר ו ש

New member
האמת, אני גם לא מצליחה לתאר

באיזה גודל יצטרך להיות הספר השביעי כדי לגמור את הסיפור
אבל לא, רולינג אמרה שיהיו 7 ספרים ותו לא.

yoelel

New member
כנראה שהוא יהיה הכי ארוך...

או הכי קצר...מישהו יעזור להארי למצוא..או שכבר כולם הושמדו על ידי דמבלדור והוא שכח להגיד להאריי... ואז הוא יהרוג אותו...

זה לא חייב להיגמר בהשמדת וולדמרט

הספר יכול להיגמר באיזשהיא נקודת שיא כמו-הארי מגלה את ההורקוקס האחרון הרבה ספרים נגמרים ככה

InBaR 85

New member
כן זה נשמע הגיוני....כי מצד אחד

זה יהיה כזה מוזר אם זה יגמר בזה שוולדי מת והארי פוטר חי באושר ועושר עד עצם היום הזה....ומצד שני זה יהיה עוד יותר מוזר עם היא תסיים את זה במוות של הארי....אז כמו שאמרתם...נישאר רק לסמוך על רולינד

sprqy

New member
או שייגמר

שהארי הורג את וולדי אבל כל הכוחות שלו נעלמים והוא נהפך לילד רגיל וחוזר לדארסלים לסבול כמו כלב...

למעלה