אתם יודעים מה..

אתם יודעים מה..

לכולם מותר להשבר.. יש לכם זכות.. אני תמיד חזקה.. ככה זה.. כי אני כזאת.. כי האמת היא שבאמת רוב הזמן אני בסדר.. עכשיו נשבר לי.. אני מרגישה כמו מפסידנית.. אני לא מצליחה להשיג כאן כלום.. כל העשיה שלי הולכת פייפן.. אני לא יודעת כבר מה לעשות.. מרגישה בלי שום יכולות אמיתיות וכלים אמיתיים להתמודד עם בעיות.. כאילו כל המאמצים שלי להשיג דברים כאילו בשניה הראשונה מצליחים ואז הם פתאום נעלמים, מתרסקים.. לא יודעת.. אז כן, מגעיל לי בבטן ונמאס לי כבר.. נמאס לי להיות השעיר לעזאזל וגם נמאס לי שאסור לי לרשום את זה.. כי זה לא בסדר.. וזהו.. קקה לי.. קקה לי כלפי הרבה אנשים ואסור לי להגיד את זה כי אני צריכה להיות בצוות ההנהלה..

תרנגולת

New member
אויש ניבי 8-(

מותר לך להשבר.. מה הופך אותך למפסידנית? אני לא חושבת שזה מה שאת.. להשיג כאן?.. לדעתי.. לא צריך להשיג כאן כלום. הכל יכול לזרום לו מעצמו.. אני מניחה שאני חלק מהאנשים האלה. עזבי צוות הנהלה.. צוות ההנהלה מצד אחד מתנהג כמישהו שרוצה להיות חלק מהבנות של הפורום, מצד שני משחק מלמעלה.. תגדירו צוות הנהלה.. אני לא רואה אותך או את תגל או את מאיה שונות ממני.. את יכולה לבחור להיות לא שונה, ולכתוב כל מה שבא לך וכל מה שעל הלב שלך.. מקווה כל כך שתרגישי יותר טוב.. 8-( עצוב לראות אותך עצובה.. הרבה אהבה. תרנגולת.

irka

New member
ניב חבל...

חבל שאת לא יכולה לכתוב מה שאת מרגישה. אני לא יודע מה זה החוק האחזרי הזה. לא יבנתי מה את מפסידה. גם לצוות הנהלה מותר לפעמים ליפול ושוב לקום.אני אשמח לעזור לך לקום אם אוכל. אולי יש לך ציפיות גבוהות ,ומאוד מאחזב שזה לא מצליח. תחזיקי מאמד, אני מציאה לך לכתוב מה שאת מרגישה. תקבלי חיבוק ממני. אירקה.

תודה לך..

אני יכולה לכתוב בעקרון.. לפעמים השאלה היא אם אני לא אפגע.. ולכן אני לא תמיד יכולה לכתוב בדיוק הכל בלי לחשוב.. מקווה מאד שהציפיות שלי לא גבוהות מדי.. אחרת אולי באמת עדיף שאני לא אהיה כאן.. כי כן יש לי ציפיות מסוימות מאנשים.. תעזבי.. האמת היא שזרקתי כאן דברים מהבטן.. בלי קשר.. כלומר, אנשים לא אמורים ממש להבין מה כתבתי.. רע לי אז הוצאתי בלי לחשוב יותר מדי.. לשם שינוי. תודה.. באמת תודה.. את מקסימה ואני מאד מעריכה אותך.. למרות שמעולם לא דיברנו. ניב

irka

New member
אין בעד מה,

את לא יכולה לפגוע, לא, יותר נחון --כול אחד יכול בלי להתכוון. וזה שרע לך לא פוגעה, זה כן עצוב לשמוע, אבל איך זה יכול לפגוע? אם כתבת בלי לחשוב, אני לא בתוחה, אולי כתבת וחשבת בו זמנית. אני גם מאוד מעריכה אותך ואת הכוח שלך, למרות שמעולם לא דיברנו. אירה.

אוקי....אם כבר אז כבר.

גם אני אכתוב קצת ממה שיושב לי בבטן כי היא כבר עומדת להתפוצץ. מסכימה איתך תוגי שאנחנו לא שונות מאף אחד כאן. גם אנחנו שוחות ברפש שלנו...גם לנו לא קל...גם אנחנו נלחמות כדי להמשיך כאן ובכלל. אנחנו נילחמות ועושות הכל כדי ליבנות לכם ו-ל-נ-ו בית חם שבו נוכל כולנו להרגיש מוגנים ולא מבוקרים ובטוחים שלא יפגעו בנו ולא משנה מה נעשה ומה נאמר ואיך נרגיש. וזה שאני חלק מ``צוות ההנהלה`` לא הופך אותי לפחות פגיעה ולמישהי שנותנת הוראות מלמעלה ולא מהלב. אני מרגישה שאני נותנת כאן את כל מה שיש לי...כל מה שנישאר לי...כל הזמן שיש לי ואת כל הנשמה שלי. ולמה אני צריכה לחשוב שמונים אלף פעם לפני שאני חושבת על מה שאני אומרת? ולמה אם אני מרגישה שרע לי ואני לא מצליחה לכתוב לאחרים אז אני צריכה רק לקרוא ולעקוב אחרי מה שקורה כי זה כל כך חשוב לי...אבל לא לספר? כי אני לא חלק מהפורום? כי אני שונה? כי אני לא חולה? אז אולי באמת אני לא מתאימה להיות מלמעלה...מה``הנהלה``. כי זה לא אני. ואני חושבת שדי לי ומספיק לי להסתיר את זה. לא רוצה להיות מלמעלה! ומספיק לראות אותי ולהגדיר אותי ככזאת! רע לי...ואני מרגישה שאני צריכה להתנצל. ואני גם מרגישה שמגיע לי לספוג את כל מה שבא ושיבוא. אבל זה לא מגיע לי! וזה לא מגיע לאף אחד. משתדלת כל כך שלא לפגוע באנשים...ואם אני כבר במצב של מצב רוח רע אז אני מתרחקת כדי למנוע כל סיכוי שכזה. ונימאס לי כל כך... אולי בגלל שאני כל כך אוהבת אני מוכנה לספוג את הכל. ולעשות את הכל כדי להביא לכך שהבית הזה ישאר הבית של כולנו ולא ירד לטימון. וגם אם זה פוגע בצרכים שלי לפעמים. וזה פוגע. אבל לא איכפת לי בדרך כלל. רק לפעמים. כמו עכשיו.

אני מצטרפת לכל מילה של מאיה..

בא לי לצעוק, לצרוח, להתפרץ, להוציא, לבקש גם צומי, יחס, ולא השפלות או עזרה כשצריך.. אני מרגישה היום כמו שק חבטות וזה ממש לא מגיע.. אני לפחות חושבת כך.. כל כך הרבה פעמים אני כותבת דברים ואף אחד לא מגיב.. אז אני צועקת? צורחת? אומרת לכם למה אתם שונאים אותי?? לא.. כי לי אסור.. אני גדולה.. רע לנו.. לי ולמאיה..

***סימי***

New member
אני כאן בנות אמנם עוד לא התאקלמתי

אבל תמיד מוכנה להיות כאן בשבילכן מה קורה? דברו איתי

irka

New member
טוב מאוד , מאיקה

אני באמת רוצה לעודד אותך לכתוב. את כן יכולה להיות שם מלמעלה, כי יש לך כול כך הרבה מה לתת לאחרים, אבל אני שמחה שסוף סוף איכפת לך מאצמך, לפחות לפעמים. נחון שקשה לי כשרע לך, אבל אני יודעת שרע לך לא רק היום ואתמול, רק לא שתפת אף אחד, וזה חבל וכועב עוד יותר. גם פסיכולוגים מקבלים תיפול... ואת גם חלק מהפורום, וחלק די גדול . אז אני לא מבינה למה את לא יכולה להשתמש בו. אני רוצה כשאני חוזרת לרואת שאת כן כתבת, שכן היה לך איכפת ממך כמו אתמול. אני אתקשר אלך בערב . אני כול כך אוהבת אותך ורוצה שתדעגי גם לאצמך לא רק לאחרים.אבל תכתבי מה באמת רע לך, כי את יודעת לבטא את הרגשות שלך מצויין. ואז גם את יכולה לעזור למאיקה וגם אחרים. חיבוק מאוד חזק מאירקה, ומיולי. היא גם מזכירה לך שאת חייבת לה משהו. אירקה שלך.

תרנגולת

New member
ממ..

האמת היא שאתן בחרתן לקרוא לעצמכן ``צוות ההנהלה``.. תחליטו. ברור שזה לא ישתנה אם המצב לא ברור. רוצות להיות חלק- תהיו, ואל תבודדו את עצמכן, ותעשו מעצמכן ``צוות ההנהלה``.. כי זה כן מלמעלה.. ותגידי.. מה פתאום נהיית לי לא חולה..? ממתי את בריאה כ``כ? מצטערת. אני זבל ומניאקית. ביי.

karen_karen

New member
תוגי את לא זבל את ממוש אוהבת אותך

את פשוט מדהימה אמיתית בכל מצב שצריך אותך את שם דואגת ואיכפתית כל כך אוהבת אותך את נתת לי סיבה לחיות להרגיש שאיכפת שני

karen_karen

New member
תוגי היה לי יום כזה נאכס אבל הטלפון

שלך הוא שגרם לי לרצות להיות כאן ואחרי השיחה אמרתי לעצמי את רואה שני למישהו כן איכפת ממך אני אוהבת אותך לעולם לא אשכח את זה! שתדעי לך!

למעלה