אתם יודעים מה?????

אתם יודעים מה?????

כאשר קראתי את ההודעות שלכם כמעט ונחנחתי מצחוק.... קודם כל תנו לי להבאיר לכם משהו...אני לא ערס וד``א אני לא סובל ערסים בדיוק כמו שאני לא סובל פריקים. ועכשיו לעניינו...אתם התנפלתם עלי בססמאות ששמעתם בכל מיני מקומות (בעיקר באמצעי התקשורת) והאשמתם אותי בכל מיני האשמות ושאני מנסה לשנות את העולם ולהשליט את הדעות שלי ואני שולל מאנשים את הזכויות ואני כבר לא זוכר עוד מה... אבל רק שתדעו לכם שאתם פתאטים! אתם ממש חותכים את הקורה שאתם יושבים עליה. אתם מאשימים אותי בהשלטת דעות ודיכוי של המיעוט, ומה אתם בדיוק עשיתם עכשיו???? עשיתם לי בדיוק מה שהקומוניסטים עשו ומה הם עשו...הם רדפו בן היתר את כל מי שהיו לו דעות שונות משלהם ושללו את חופש הביטוי. (לידיעתכם הקומוניסטים רצחו יותר אנשים מאשר הנאצים וזה מוכך!) אני בסה``כ הבעתי דעה ולא הכרחתי אף אחד מכם להקשיב לי. בהתחלה כתבתי מה שאני מרגיש ביום השואה ואתם כמעט הרגתם אותי.. ומי שהעלה את הנושא של ההומואים הוא פינק פלויד או איך שקוראים לו... ונראה לי שהוא שונא הומואים בדיוק כמוני. וגם אם יש לי דעה שונה מהדעה שלכם לגבי ההומואים והלסביות אז זאת לא סיבה לקפוץ עליי... אם אתם רציתם להוכיח אותי יש דרכים אחרות לעשות את זה! לתשומת לבכם! ככל שקוראים את מה שכתוב בפורום הזה כך מגיעים למסקנה שהוא אחד הפורומים הטפשיים ביותר שקיימים בתפוז ובבקשה אל תשבו את זה לפורום על בנים ועל בנות בגלל ששם לפחות אנשים מנסים לעזור אחד לשני ותומכים אחד בשני באת מצוקה ולא הורגים אף אחד בגלל שיש לו דעות שונות... ול kitkat אם אני לא טועה את היית החברה הכי פעילה בפורום על בנים ועל בנות..ואני באמת מצטער לשמוע על ההתדרדרות המחרידה שלך..תראי לאן הגעת?? אבל זה כבר לא ענייני!

imagine

New member
``הדיירים אינם נאים בעינייך?``

דירה לשכיר אם אני לא טועהץ לא משנה. אתה חושב שהפורום הזה חרא, אז לך, לך! אני מרשה לך ללכת - קישטה. במקום להעביר ביקורית מפה ועד להודעה חדשה אז פשוט תלך, אנחנו לא רוצים אותך כאן, אתה לא רוצה אותנו, הגענו להסכמה. אתה הולך. יום טוב לך אדון.

*may*

New member
הפעם השנייה שאני כותבת את זה ..

חיחי זה לא דיירים זה שכנים.. :) ``השכנים אינם נאים בעינייך ?`` לא משנה.. בכל אופן - מותר לו להגיד מה שהוא רוצה (בכל זאת, חופש ביטוי), זה לא אומר שאני הולכת להגיב לו.. הוא לא שווה את זה.. :) להתעלם תמיד הכי טוב.. מעיין. שלא מגיבה לאנשים כמו הריל סלים שיידי הזה..

אז מה משחקת אותה???

מה את חושבת שאת יותר טובה ממני בגלל שיש לי דעות שונות משלך???? אם זה מה שאת חושבת את טועה ובגדול! את תפסיקי ``להתנשא`` ואם לא נאה לך אז אל תעני בכלל ואל תשחקי לי אותה כאילו את יותר ``נאורה`` או משהו כזה..

*may*

New member
בן אדם אתה מצחיק.. (NOT!!)

אתה נהנה לריב הא? אני לא ``משחקת אותה`` ובטח שלא מתנשאת .. (עכשיו תנסו לשיר את זה כמו השיר של שרית חדד.. בעעעעע) אמרתי רק שאני לא מוצאת עניין להגיב. לא חשבתי שאתה תמצא עניין להגיב... אבל לא משנה. יש הרבה משפטים שאתה צריך לשנן .. ``חייה ותן לחיות`` ``חייך אל העולם והוא יחייך אליך`` ועוד המון. אבל מי אני שאלמד אותך את זה?? תבין בעצמך אני מקווה יום אחד... מעיין.

kit k@t

New member
מה??????????????

בחיםם שלי לא כתבתי שום מילה ולא חצי מילה בפורום על בנים ועל בנות ואתמול אחרי שהללת אותו כל כך נכנסתי לשם ואפילו קראתי את ההודעות ואפילו ראיתי את התמונה שלך ועדיין אני חושבת שזה פורום ממש דפוק ואם אתה לא אוהב את הפורום שלנו אל תכתוב בו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אף אחד לא מכריח אותך!!!! קאט

orchid

New member
תשמעו...

מה דעתכם על פשוט להפסיק לגמרי לענות לו על הודעות? למה אתם טורחים לעונת לו על דברים שברורים מאליהם...כלומר, עד עכשיו חשבתי שהדמות הזו של סלים היא ניסיון לבדוק את הסבלנות שלנו כאן בפורום, אבל בחיאת, תפסיקו, זה לא לרמה שלנו, כן אתה קורא נכון סלים, זה לא לרמה שלנו לענות להודעות הכ``כ אינפנטליות שלך אז בבקשה, שתפו פעולה אנשים ו....די

Black Star

New member
שמעו, מה לעשות...

(וההודעה הזו הולכת להיות לאללה מתנשאת. אז מה) מה לעשות, ובפורום הזה רמת האינטיליגנציה הכללית היא...איך לומר... מעל הממוצע. ולא כל אחד מתמודד עם זה טוב מדי. וכמו שבחיים, ערסים ושאר ירקות מציקים לאנשים נורמלים, ככה זה גם באינטרנט. ואם מישהו מרגיש שהפורום שלנו חרא, זה מן הסתם רק בגלל שהוא לא מתחבר אליו. ויש לנו עדות על רמת האינטיליגנציה שלו :) בקיצור, למה כל כך אכפת לכם ממה שהוא כתב? הוא בפורום ``על בנים ועל בנות``, for god`s sake! אנחנו צריכים לשמוח שאנשים שחושבים שפורום על בנים ועל בנות טוב ואיכותי, חושבים ששלנו גרוע. אם זה היה אחרת, אז היינו צריכים להתחיל לדאוג :)

מה את כזה לחוץ?

קראתי את כל התגובות להודעה ההיא שלך בנושא יום השואה, ופשוט אף אחד לא האשים אותך בכל הדברים האלה שגרמו לך להחנק מצחוק. לא אמרו שאתה ערס. לא האשימו אותך בכך שאתה מנסה להשליט את הדעות שלך. הדבר הכי חריף שראיתי שם היה ``זה באמת דבר מגעיל להגיד`` - כמובן שזה משפטשאפשר לפרש בכל מני דרכים. בכל מקרה, אני שמח אם תפנה אותי לכל ההשתלחויות האלה שעשו בך shine on

למעלה