אתם יודעים מה??
מישהי מאוד מאוד חמודה ויפה נמצאת אצלי עכשיו!!
וקוראים לה עדי!!!!!!! איזה כיף! עדידה שלי אצלי
היא אצלי כבר מהבוקר, בסביבות 10 ומשהו קמתי בשבילה בתשע וחצי! אחרי שנרדמתי בשתיים בלילה
מה לא עושים בשביל אהובתי הקטנה? היא קנתה לי מלאאאאאא מתנות יפות!!!!!!!! חמודה שכזו
ועכשיו הנה היא: הלווווו כולם! כן כן! זו אני! אני ולא אחרת! ואתם יודעים אצל מי אני? אתם יודעים? [אהה... כרגע קיבלתי באוזנייה ש... כבר ידוע לכם על מקום הימצאי!
] בכל מקרה, אכן, אני אצלה מהבוקר והכייייייייי כיף לנו שבעולם! המשיגנע הקטנה [גדולה] הזו!!! אחחחחחחחחחח!
ממממ... טוב, אין לי עוד מה לכתוב
אז רק שתדעו שריכלנו קצת עליכם [נכון, אתוש?
] ומתישהוא, בקרוב, צריכים לעשות פגישת פורום נוספת!!! הא, מה דעתכם? טוב, אז בהזדמנות זו אני שולחת חיבוק ענקקקקקקקק לאתי שלי [טא טא טאאאאאאאאאאאאאאם ====>
] וזהו. הנה אתי בחזרה... נכון, ריכלנו עליכם קצת, אבל רק דברים טובים! אבל לא דיברנו הרבה עליכם, לא לדאוג
דיברנו על מלאןןןןן מלאןןןןןןןן נושאים! על כמעט הכל! דידה שלי היא ילדה חכמה ומדהימה! והיא מדברת אפילו יותר יפה משהיא כותבת זה תענוג להתסכל בעיניים היפות האלו שלה (כחולות כחולות
והנה היא מסמיקה לי כאן) ולשמוע אותה מדברת ומספרת את כל המחשבות האלה שלה (למה לא נולדתי בן????) ואממ זהו אין לי עוד מה להגיד חוץ מזה ש... עדי, אני אוהבת אותך! והנה עדי שוב: היי שוב פיפל! [אתי פה מתקנת אותי: "תכתבי 'פילפל'! you does speaks English very good!
] פכל מקרה, אחרי הסמקות חוזרות ונישנות עקב מחמאות שהילדה המקסימההההההה [
] הזו חילקה לי, החלטתי שגם אני, כן, גם אני, רוצה להרעיף עליה מלאן מחמאות! {ולא! לא בגלל שאני חנפנית, כפי שכרגע קראה לי אתי! *מחטיפה לה כמה מכות בטוכעס [הסקסי <הא, הנה אני מתחילה כבר עם המחמאות>] שלה*} אז שתדעו לכם שאתי היא מדהימההה לא קטנה, גם מבחינת מראה, וגם מבחינה מנטלית, יו נוו
. כ"כ כיף לי איתה... אחחחח. מי משיגנע אמור (((
))) אתם לא יודעים מה קרה לאתי הזו עכשיו...!!!
נשברה לה הידית של הכיסא המסתובב אשר עליו היא יושבת ברגעים אלו ממש! והיא תקעה ת'צרחה של החיים [אהההההההההה
] ונבהלתי נורא
אבל... למזלנו, הכל בסדר [חוץ מהכיסא המסכן, פוצי מוצי
]. אז יאללה, אני זזה עכשיו. הנה, השרביט בפעם האחרונה לאתי הרומניה המשיגנע בע"מ!
טוף, אז עקב תקלה טכנית (כסא מפגר) אני חוזרת עם עדידה לחדר מתחת לשמיכה (סוטים
) ואקרא לאחי המוכשר שיתקן פה את הידית בה ביי
ו-
משתינו! אוהבות אתכם מאוט מאוט!
מישהי מאוד מאוד חמודה ויפה נמצאת אצלי עכשיו!!