אתם יודעים מה שמתי לב??

אתם יודעים מה שמתי לב??

שמתי לב שהמייקאפים של בועז שטיין פשוט שומניים מדיי אחרי פחות משעה (לא משנה כמה תקבע אותם עם פודרה) הם יהפכו לבוץ..

RReuTT

New member
דווקא אני מאוד אוהבת את המייקאפים

שלו, אני תמיד משתמשת בהם והם פשוט מעולים. הכיסוי שלהם מושלם ואף פעם לא ניהיו לי בוציים.

yottami

New member
יש אמת בדבריו של עוז כנסו......

גם לי יש אותם ואני לא מבין איך אפשר להשתמש בהם...יש להם מראה של מייקאפ כזה על הפנים.....הגוונים שלהם לא מסתדרים לי כמו המייקאפים של איל מקיאג'.......אבל לאחרונה התחלתי להשתמש במייקאפים נוזליים לכל הכלות שלי ומצאתי גם כאלו שמכסים יותר טוב מהמוצקים....באמת באמת...אני אחד שלא אוהב הרבה מייקאפ......כי לא צריך.....

yottami

New member
התכוונתי למייקאפים של של "אטלייר"

אילו מוצרים שיוסי ביטון משווק...וגיליתי שהמייקאפים הנוזליים שלו והמוצקים פשוט מעולים ועולים על אילו שהשתמשתי בהם עד עכשיו וחשבתי שהם טובים.....מומלץ בחום...ויש אותם בחנות של בועז שטיין בדזנגוף....

המאפרת1

New member
אכן כן אני עומדת מאחורי כל מילה שלו

אני כבר המון זמן משתמשת במייקאפים של "אטלייר" וכל לקוחותיי רוכשים את המייקאפ הזה, הוא באמת מומלץ טיפה קטנה מכסה בצורה מדהימה והם פשוט מצויינים.

לא יודע, בהתחלה הם נורא מצאו חן

בעיניי.. אבל לא יודע, המרקם שלהם פשוט התגלה כשומני מדי והגוונים או ורודים מדי או צהובים מדי, וצריך לערבב אין סוף גוונים מה שלעיתים(אם אין שליטה במייק אפ) יוצר שכבה נדיבה מדי של מייק אפ על העור(מה שהביא אותי בלית ברירה לא לשים את המייק אפ ישירות על הפנים אלא ראשית לבדוק אינספור פעמים את הגוון על הצוואר של המאופרת..) בוא נגיד שהם ממש לא מקלים את מלאכת האיפור...

RReuTT

New member
המייקאפים הנוזליים של אנה לוטן

מעולים בכיסוי.

למעלה