אתם יודעים מה קרה?

אתם יודעים מה קרה?

אתמול... נכנסנו לחנות תקליטים יד שניה בדיזנגוף וחיטטנו קצת... ותנחשו מה יש לי
טוב אני אגלה לכם... קנינו את התקליטים "אתניx" ו"מסאלה"! התקליטים! במצב טוב ומגניב!!! ש-מייח! אה, סופסוף קניתי גם דיסקים של "אדם ונחש" ו"יללת תן" אחרי ששנים היו לי אותם רק בקלטות...(נכון שעכשיו אתם חושבים שאני מעריצה בלאי כי לא היו לי את הדיסקים?) גאים בי? גמאני!!! מגיע לי מזל טוב. וגם לרונן וגם לאיתי על הפריטים החדשים... בה ביי

נטלייי

New member
מזל טוב לכם ../images/Emo13.gif

ותקליטים תקליטים? כמו של פעם? השחורים הגדולים? יש לך מה לעשות בהם?

קודם כל לאוסף

ודבר שני יש פטיפונים ואם הם לא מחוברים זה לא אומר שאי אפשר לתפעל אותם אם ממש רוצים... אה וכן, שחורים, גדולים, עם חור קטן ושני צדדים
אה... חוצמזה משהו מגניב קצת למרות שזה לא אומר הרבה... היתה לי היום מסיבה בצבא ומתוך פחות מ-30 שירים ששרו (לא בדיוק קריוקי אבל פחות או יותר) - 3 היו אתניקס... ולבקשת הקהל!!! HIP HIP HORRRRRRREY בה ביי

ethnix1

New member
מזל טוב לשניכם ../images/Emo42.gif

זה היה בחנות שהמלצתי עליה?
תהנו מהדיסקים/תקליטים לי יש את התקליט אתניקס ואת "קלנדיה" ו"אל האור" דרך אגב: סמיילים לנצח!

ethnix1

New member
שלחתי לך SMS...

זה היה חנות "החור בשחור" אלו תקליטי שדרים, הסינגלים של פעם :)

קלנדיה

New member
אין כמו התקליטים הישנים והטובים..

גם לי יש כמה תקליטים 2 שנקנו עוד אז.. בתקופה ההיא "אתניX" ו"מסאלה" ויש לי תקליטי שדרים של קלנדיה, יפה בחלון, בובה, היי דרומה ואמונה ויש לי עוד איזה תקליט שדרים של אילנה אביטל, שיר שאתניX הפיקו לה "תגיד שכן" מי זוכר????????? השמיעו אותו הרבה פעם במצעדים. אחח.. איזו נוסטלגיה

למעלה