אתם יודעים מה?![ סכמש!!!]

CameronLine

New member
אתם יודעים מה?![ סכמש!!!]

כרגיל, לא חייבים לענות על הכל, לא חייבים לענות בכלל, אפשר סתם לחפור לנו השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
וווווווייייייייייייהייייייייייייייייייייייייי

השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: פלי! איפה הילדה הזאת? לא רואים לא שומעים קראתי: מלא מילים לספיכומטרי. מרתק. צפיתי ב: "הילדים בסדר" יחד עם אמא. היה מצחיק. שיר שנתקע לי בראש: לא זוכר איך קוראים לזה, הזה של EDLE שעשו לו קאבר בגלי עשיתי משהו משמעותי: אמרתי לאמא שאני רוצה להתחיל הורמונים X: גרם לי גאווה: אמא 3> כל השבוע חכיתי ל: מוות קליני שעוד יבוא השבוע אני מצפה ל: שלישי יוצאים לשתות, ורביעי יש הופעההההההה ווואוווו בסופשבוע אני: למדתי, אה והלכתי לקניון עם אמא רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://erikamoen.com/comics/when-we-hold-hands/ ובכלל אם תיכנסו לקומיקסים, יש לה מלא דברים מדהימים.

Bell4Ever

New member
לאני העתידית

סכמ"ש בראשון זה באסה כי אני שוכחת מה עשיתי כל השבוע! (חוץ מזה שהשבוע מה שעשיתי בעיקר זה עבדתי אז זה לא מעניין) במקום זה אני אכתוב סכמ"ש לאני העתידית ואסתכל עוד שבוע לראות אם הכל קרה: השבוע היה: ממש מגניב! כי אחרי שפרשת מהעבודה יש לי מלא זמן פנוי להיות עם חברים לפני שחוזרים לחו"ל! קרה לי משהו טוב: יומיים של משחקי קופסא, ראש השנה מגניב במיוחד, ים. קרה לי משהו רע: צריך לארוז! קניתי: "משחקי הרעב" ו"קיצור תולדות האנושות" הייתי ב: בים אחרי שנה שלא הייתי ביליתי עם: מיליון חברים! (כולם נזכרים שניה לפני שטסים) קראתי: סיימתי את "התחדשות" של קרול ברג צפיתי ב: כל הסדרות המגניבות שחזרו! האוס! דקסטר! BBT! family guy ועוד ועוד שיר שנתקע לי בראש: בטח כל מיני שירים מglee project עשיתי משהו משמעותי: קעקוע! כל השבוע חכיתי ל: קצת לחזור לשקט אבל גם לראות את כל החברים לפני! רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: mad world בביצוע של פרויקט גלי: http://www.youtube.com/watch?v=OIMNVHfYudE

CameronLine

New member
וואו זה רעיון מעולה

מעכשיו אני מוסיף סעיפים של "אני מתכנן/ת השבוע" ו"מה שתכננתי לפני שבוע [קרה/לא קרה]"

Bell4Ever

New member
עוד סעיף שאני לא אזכור אחרי שבוע

צריך להתחשב באנשים עם זיכרון של דג זהב

Bell4Ever

New member
למחוק

יצאתי נעל

למעלה