אתם חכמים

זה הצד הטוב של המאגיה

הילינג וכ`ו כל מה שקשור ל``טוב`` ול``טהור`` מאגיה שחורה עוסקת בצד השני, האיכותי יותר של החיים. פירוט מחר קורט הולך להטביע עצמו בכריות. לילה טוב.

dominik

New member
מה עם המאגיה האדומה?

כולכם שכחת שיש גם מאגיה אדומה- לא למטרות טובות כמו האכלת כל הרעבים באפריקה, וגם לא לרשעים שרוצים להשתלט על העולם. מאגיה אדומה זה לצרכים שימושיים, כמו אם נגמר נייר הטואלט באמצע השירותים או שרוצים לעשות קצת כסף בלהפחיד ילדים קטנים עם שפנים. ואם אתם לא מאמינים לי תשאלו את רייסטלין. דום

לונה

New member
והמכשפה לעתיד מוסיפה:

עצם העובדה שאת מכירה את רייסט - אני כבר אוהבת אותך. אבל מה שלא טוב ולא רע, הוא בעצם המאגיה האפורה. הסבר: יש מאגיה שמטרתה טובה בלבד- לרפא, לעזור, ``ליצור`` אהבה. זאת המאגיה הלבנה. יש מאגיה שמטרתה להזיק - לנקום, לפגוע. זאת המאגיה השחורה. ויש מה שנקרא מאגיה אפורה - כישוף שיש לו סיכוי להפוך שלילי או חיובי (למשל - אם את מנסה לגרום לחבר של אחותך להתאהב בך, זה יכול להיגמר כמאגיה שחורה או כלבנה.), ולכן עדיף להימנע ממנו בגלל שיכולות להיות לו תוצאות שליליות. אם אכפת לך, כמובן. ואני דווקא לא מאמינה ב90% מהשטויות שתלויות בכוחות אל-טבעיים. זה סתם מעניין. ולמי שלא שם לב - מצאתי כותרת!לבדי!בלי עזרה!

צריך לזכור גם שמאגיה לבנה

יכולה להתהפך. רק מאגיה שחורה לא. הדבר היחיד שמשותף לכל הסוגי מאגיה הוא שכולם חוזרים למבצע.

poison

New member
אכן,

יש פעמים שאין שום כוונה לפגוע והמאגיה הלבנה הופכת לשחורה..זה מפניי שיש כישופים כמו למשל לגרום למישהו ספציפי להתאהב בך, שלמראית העין אין בזה שום דבר ``שחור``, ובעצם הכישוף כן שחור, כי זה בניגוד לרצונו של האדם. ולכן חשוב להגיד לפניי כל הכישופים ששום רע לא יקרה בעקבות כישוף זה.

Funeral Drum

New member
אחחח.. רייסטלין

כמה שהדמות שלו ליוותה אותי במהלך כיתות ז-ח... כמה אהבתי את כל זה. עד היום אני לא מוכן להודות שזה ספרות זבל (אבל לא תתפסו אותי קורא שוב את רומח הדרקון כדי להוכיח לעצמי שזה לא זבל) shine on

Sprite

New member
זה נושא ענק!

יש כל מיני סוגים של מאגיות וזה נושא ממש מסובך והכלב שלי הפליץ! וזהו... זו הודעה חסרת ערך לחלוטין... רונה

כישוף לבן

כישוף שעוזר לאנשים אחרים בד``כ... מה שהבנות במכושפות עושות רק יותר עצום ויותר קסום ועובד לאט יותר במציאות...מניסיון

N0

New member
מאגיה...

טוב לפי מה שN0 יודע יש סוג אחד של מאגיה השאלה מה עושים איתו... אם אתה עושה איתו דברים רעים אז זה נחשב מאגיה שחורה ואם אתה עושה איתו דברים טובים אז זו מאגיה לבנה. N0

למעלה