אתם חייבים לשמוע

mariana

New member
אתם חייבים לשמוע

קודם כל בוקר טוב לכם
תקציר: לפני כחודש בא חבר של אבא שלי עם בנו שהוא בן 24, הוא בא לתקן את הטלויזיה ואבא שלי הוא תכנאי. קיצר הבן נדלק עליי. אצלינו בעדה נהוג (מי שפרמיטיבי) שההורים של הבחור באים לבקש כאילו את ידה של בחורה, וגם כאילו להיתארס(כדי שזה יהיה רישמי, אירוסין קטן) אז ההורים של הבחור כביכול צריכים להביא סוכריות או שוקולד. אצלינו בבית זה כבר לא קיים מזמן הפרימיטיביות הזאת. פתאום אתמול הם באו, באו עם סוכריות לבקש את ידי. הייתי בהלם, שאלתי מה קורה פה? האמא אומרת (היא בא עם בעלה בלי הבן) שאני מצאתי חן בעיני בנה והוא רצה לדעת אם את פנוייה, כדי שתצאו ותכירו. קודם כל הייתי
ואיך שהגעתי לעצמי פתאום יש דפיקה בדלת. מי זה? כן אריאל. הוא היה עוד יותר בהלם לראות אותם. התחיל לקנאות חבל"ז ואמר להורים של הבחור "אנחנו מתארסים עוד חצי שנה ואחרי שנה אנחנו מתחת לחופה" נקרעתי מצחוק
כל הערב אריאל היה מתוסכל, אז הוא אומר לי"מרין תקבעי תאריך לחתונה אנחנו מתחתנים" כמובן הכל בגדר של צחוק אבל אצלו שום טיפת צחוק לא היה בפנים הוא היה רציני לגמרי. חחחחחח
איזה חמוד הוא מצטערת שזה ארוך

GALI02

New member
חחחחחחחחחחח

חבל שלא צילמת את אריאל .הפרצוף שלו בטח היה מ´זה מצחיק... מרין,שוברת לבבות קטנה...סחטיין
אבל טוב שאריאל הופיע להציל את המצב

@@

New member
שוברת לב../images/Emo23.gifות קטנה....

אני שבור
ללא תקנה, וזאת סיבה מספיק טובה.... שיחקת אותה
גם אני היתי רוצה לראות ת´פרצוף
של אריאל , הוא בטח עמד למות... שיתחיל להעריך את מה שיש לו ביידים... ומי יודע.. אולי באמת תוך שנה תהיי מתחת לחופה
שולחת לך
שוברת לב
ות קטנה...

mariana

New member
גילי וריקי

אין מצב שאנ יהיה מתחת לחופה שנה הבאה, גם אם הייתי רוצה אז אחותו מתחתנת שנה הבאה, ויותר מדי חתונות בשנה אחת להורים שלו זה קשה

ואני חשבתי שעידן הקופים עבר

וחלף מהעולם מסתבר שלא מרין אחותי מברוכ התחילו לקפוץ עליך גברים....

mariana

New member
שלומי בסדר

מה איתך מתוקה? אתמול אחותי הקטנה לא עזבה את אריאל, היא אומרת לו" אריאל, תראה באים בחורים הביתה לקחת את מרין, אם לא תציע לה נישואין עוד שנה היא תיהיה של מישהו אחר" והוא כמובן נלחץ
חחחחחחחחחח

mariana

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחח

ג´ס אל תצחקי עליי הרי כולם יודעים שאני עם אריאל הוא בטח לא מעודכן כי הוא מהעיר שלי. אבל באמת שמחתי לראות את הפרצוף של אריאל. הוא שואל אותי מי האנשים האלה? אז כשאמרתי לו אז הוא ניגש אליהם הציג את עצמו. חחחחחחחחחחחחחחח והם כזה" אהה סליחה אנחנו מצטערים" ושואלים אותנו" זה רמיני ביניכם?" אריאל אומר: "כמובן שהז רציני מה אנחנו נראים לך ילדים?" והיא כזה: "כן"

בת ה י ם

New member
מרין קולווווווווווווווווווווו

ברכות ואיחולים נשיקות וחיבוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (תגיגי אפשר למצוא חתן ל"נזק"?)

mariana

New member
חחחח

בטח שאפשר רק שאריאל לא יראה את הקולולולו למה הוא ישחט אותי

למעלה