אתם חייבים לשמוע

mariana

New member
אתם חייבים לשמוע

שאלתי את גוסט זה שפותר חלומות בקשר לחלום שחלמתי. מה הוא ענה לי? שהחלום מעיד על פרידה ממישהו קרוב בגלל תקופת יחסים עכורה. הייתי

@@

New member
חחחהההההההה../images/Emo88.gif

מרינגוווווו...... בטח התעלפת לרגע
... אז מה יש לנו
יחסים עכורים
אכן כן... ואל תתנערי מזה פרידה
לא יודעת, אני לא אלוקים... אז... מה את חושבת אחרי הפתרון שלו???

mariana

New member
מה זה יחסים עכורים?

דווקא בזמן האחורן הכל טוב אז אני לא כל כך מבינה לגוסט הזה כל פעם יש תשובות אחרות בקשר לחתונות

@@

New member
את מתנערת וזה לא טוב....

תפסיקי להכחיש.... המערכת יחסים שלך לא בשמים ותודי בזה! זה מתחיל במריבה
אחת לשבוע עד שבועיים מרין
וכואבת מתפייסים
והכל חוזר חלילה..... מלכתחילה ראית שיש משהו לא טוב ביחסים האלה. אבל.... עזבי את גוסט, הוא זיין שכל לא קטן, וחוץ מזה שאלה לי אלייך. ראית את עצמך ככלה?

mariana

New member
לא ראיתי את עצמי

רק ראיתי את השימלה הלבנה שהייתה מעליי וגם ממנה לא הייתי כל כך מבסוטית. אני יודעת שהמערכת היחסים שאני נימצאת בא היא לא בריאה כל כך, אנחנו מנסים לשנות גישה וכל מיני כאלה, הלוואי וזה היה מדובר על אופי, זה לא אופי של בן אדם אלא מה שהוא למד מהסביבה. רק שמישהו מבוגר היה בא ומנהר אותו כמו שצריך ומחזיר אותו לחיים. אבל אני רואה שהוא באמת משתדל להיות טוב ולחסוך ריב וכו´. אוףף נמאס לי לחיות ככה באי ידיעה מה יהיה.

@@

New member
אם היית יודעת...

את העתיד, אז החיים שלך היו משעממים. אם חלמת את עצמך ככלה ובייחוד בשמלה לבנה, צפוי לך אושר. אני מקווה שרק טוב יהיה לשניכם.

mariana

New member
תודה לך נשמה

בגלל זה אני אומרת כשחלמתי על עצמי בתור כלה עם שלה לבנה והכל הוא אמר לי שאני מוכנה מבחינה נפשית לעתיד שלי ושצפוי לי אושר, והחלום היה כמעט זהה, טוב לא נורא לא רוצה להיתעסק בזה עכשיו. רוצה לשמוע משהו מעניין? גיסתי עשתה בדיקת אולטרסאונד, לראות מה יש לה, אחי היה בטוח במיליון אחוזים שזה בן, באולט´ אמרו לו שזאת בת, וירד לו דמעות, כי הוא רוצה בן. איזה קטעעעעע תיהיה לי אחייניתתתתתת

@@

New member
בן או בת....

ובייחוד שזה ילד ראשון, אז לבכות? בגלל שזה בת. דבילי לחלוטין, העיקר שהכל תקין והעובר בריא, זה הכי חשוב. יש זוגות שאין להם ילדים כבר הרבה שנים. אז מה זה משנה בן או בת? אני שמחה שעוד מעט תהיה לך אחיינית זה כייף לא נורמלי, לי יש כבר 6 כאלה ועוד 2 בדרך...

ניקולי

New member
שימלה לבנה בחלום

בחיי תראי מה גרם לי להכנס לכאן פשוט הייתי חייבת להגיב... מרין הקשיבי וראי.. שמלה לבנה בחלום.. זה לא טוב!!! כן, זה מעיד על פרידה בזמן הקרוב....(לכל המאוחר שנה).. זה מעיד על חוסר שלמות על רצון לעשות משהו ולא מעיזים. זה מעיד על כך שמה שיש לך עכשיו זה לא מה שאת רוצה בחייך.. מרין..את חייבת לחשוב טוב.. ולא לשקר את עצמך...להיות כנה אך ורק עם עצמך אוהבת אותך ניקול*

ניקולי

New member
אה

איך ידעת אני כאן?? עשיתי את זה מה זה בשקט... חחחחחחחחחחחח מיקושקה מה שלומך חמודי?? יש לך זמן לצ´ט?

אוי ואבוי

איך שאני לא סובל את הגוסט הזה. אבל אני לא אלכלך עליו בפורום, אני רק אגיד שהיו לי התקלויות לא נעימות איתו. (וד"א, הייתכן כי המדור המאגיה שם עדיין יש מאמר שלי... כתוב בקטן למטה "כוכב השחר". כן, כן, אני כתבתי את זה לפני שנים). שלך אילן

למעלה