אתם חייבים לשמוע

Celluloid Hero

New member
מה טוב?

תילחמי!!!

פיגמיסט

New member
העיבוד נכתב בשנת 2012

השיר נכתב ב1964. אי אפשר לצפות מהם להיות דומים נכון?

The Walrus

New member
אין שום דבר שונה בעיבוד הזה

מלבד סאונד והפקה עדכניים יותר. מבחינת עיבוד נטו, זה כמעט אותו דבר.

עיבוד מחדש לביץ' בויז זה למשל זה... (שימו לב שבשום מקום לא כתבתי עיבוד מחדש טוב).

oren29at

New member
אני לא חושב שהעיבוד יותר טוב. הוא יותר חדש.

כלומר- אנחנו רגילים יותר לסאונד עדכני מאשר סאונד ישן.

האזנתי (שוב, את יודעת
). הבס מלא, התופים נפוחים, הקולות נוצצים ובוהקים. השנה היא בהחלט 2012, ולא 1962.

מבחינתי, העיבוד הוא לא כל הסיפור. יש איזו אמת מוזיקלית שתופסת אותך, או שלא. במקרה של הביץ' בויז, היא תופסת גם תופסת, לא משנה עד כמה נאיבי נשמע הפופ שלהם על פני השטח.

ראיתי בקליפ גם את מאור כהן. אני חושב שהוא מתבזבז בתור חיקוי בראין ווילסון. הרבה יותר מתאים לו חיקוי אריק אינשטיין.

Celluloid Hero

New member
מה שמעניין זה שב 1964

זה היה הקאטינג אדג'. אני חושב שמדובר אולי בעיבוד הבוגר השני או השלישי של בריאן וילסון בזכות עצמו, בצורה שמתחילה להזכיר את סימפוניות הכיס של פט סאונדס, אם כי עדיין במרחק עצום מבחינת הבגרות שהם יפגינו בהמשך (כלומר ב 1965..). אבל כן, זה כל כך תופס איזושהי תקופה או איזושהי הרגשה, שלהוציא את השיר מהתקופה והמבצעים המקוריים, זה להרוג את השיר. (לא שיש לי משהו נגד קטע סאטירה רבע-משעשע של אלפי גורי וחבריהם. )

Zohar 01

New member
אני אנסה להסביר

בפזמונים של הקאוור מ"מצב האומה" זה נשמע כזה חלק, זורם. הפזמונים בשיר המקורי הם קטועים כאלה, תק- תק- תק. וזה הכי טוב שאני יכולה להסביר את העניין בכתב. וזה בלי שום קשר לנאיבי או לאיזשהוא תיאור אחר, זה דוגרי איך שזה נשמע לי באוזן. אם הייתה אפשרות להסביר פה בסאונד, אולי הייתם מבינים למה אני מתכוונת.

למעלה