אתם חייבים לשמוע

Barmelai

New member
את חייבת לשמוע

את זה. נכון לעכשיו השיר הכי טוב שיצא לי להכיר מהשנה והאלבום כולו מצויין. תפור עליי, ולדעתי עלייך אפילו יותר. ועל כמה אושיות נוספות בפורום.

Zohar 01

New member
אבל מה אתה חושב על מה ששמתי?

האמת שלא ממש התלהבתי מהשיר, מעניין למה חשבת שהוא יהיה תפור עליי.

Barmelai

New member
הסגנון קרוב ברוחו למאסיב אטאק

פורטיסהד, טריקי ושובבי טריפהופ/דאבסטפ נוספים (Death in Vegas) כגון דא. את מחפשת כאלה מדי פעם, וזאת אותה גברת רק בגרסת 2013. תני עבודה, יש מצב שבפעמים הבאות תאהבי.
לגבי מה ששמת, נחמד, לא בטירוף, אבל מכיר. אני עוקב אחרי כל עונה של החבורה הזאת. הם עושים את תכנית ההומור היחידה ששווה לראות בערוץ 2 בשנים האחרונות. הם עשו דברים חזקים ומשעשעים מזה בהרבה,לא מדובר באחת הפסגות של העונה. המשקל הסגולי מבחינה מוזיקלית קלוש, לא יותר מדאחקה חמודה.

noosh

New member
המממ אולי אני גם צריכה להקשיב לו

אם כי הוא לא ממש הקאפ אוב טי שלי, אבל שמעתי דברים טובים על האלבום החדש. האמת שאף פעם לא נתתי לו הזדמנות נאותה.

Barmelai

New member
זאת ההזדמנות הנאותה

שלה חיכית. וגם הוולרוס מתבקש להאזין ולחוות את דעתו הבלתי ניתנת לחיזוי לעולם...

tzvika321

New member
אם כבר חייבים לשמוע, הבילויים יצאו עם אלבום

חדש, משמיעה ראשונית ביותר - נשמע ראוי לשמיעה נוספת.

יאללה הסלמה

שמעתי כמה קטעים ברדיו, וזה נשמע טוב מאוד.

noosh

New member
הם קצת איכזבו אותי באינדינגב

השירים החדשים נשמעו פשוט כמו הישנים ובסגנון שכזה צריך לדעת לחדש, אחרת אתה נשמע כמו חיקוי של עצמך. אז לא מיהרתי להקשיב לאלבום, אבל אולי אני צריכה להקשיב לו ולא לתת לההופעה ההיא להכריע.

noosh

New member
בעיקר שאני ממש מתגעגעת למצב האומה

ומזל שהם חוזרים בקרוב.
אני לא יכולה לומר שזה טוב יותר מהמקור, זה בהחלט משעשע ונחמד אבל מכאן ועד המקור...
וגם רציתי לומר שאני מפחדת שתהרגי את הצלולויד, אבל אני רואה שהוא הגיב עם קישור הולם אז הכל בסדר :)
ֿ

המקור הוא אובר-רייטד

אבל מה שהעלית הוא ביצוע פארודי במכוון, לא קאבר רציני או אפילו הומאז'. קשה לכן להשוות אותו למקור.

Zohar 01

New member
זה לא מתיימר להיות קאוור "איכותי",

אבל מה לעשות שככה יצא להם, ושוב, זה בלי להתייחס למילים.

Zohar 01

New member
יש המון כבוד לבריאן ווילסון,

אבל בלי קשר לקאוור הנוכחי, לדעתי העיבוד של השיר הזה היה יכול להיות יותר טוב. כן כן.

The Walrus

New member
הביצוע שהעלית לא מאוד שונה מהעיבוד המקורי

רק מבוצע ומוקלט הרבה פחות טוב.

Celluloid Hero

New member
שאלה

איך לדעתך אפשר היה לשפר אותו?

להוסיף לו ביטים אלקטרוניים?, דיסטורשן? , לסמפל לתוכו קטעי ראפ? , מה?.

סתם מעניין אותי.

Zohar 01

New member
אני שמה לב לנימה העוקצנית משהו

אני לא מבינה בעיבודים אז אני לא יודעת איך להסביר את זה, אבל כשאני שומעת את זה אני חושבת שזה היה צריך להיות שונה, בעיקר בפזמונים, למשל כמו בעיבוד הזה.

Celluloid Hero

New member
אחת החסרונות הגדולות של הביץ' בוייז

זה שהעיבודים שלהם (של בריאן וילסון למעשה) כל כך מושלמים, מתוחכמים, ועמוסות פרטים גם ברזולוציות של מיקרו-רגעים, שהם לא השאירו סיכוי לאף להקה לעשות להם קאוורים שישפרו במשהו. אפשר לעשות קאברים שיחסירו דברים, זה כן. נניח במקרה של הראמונס, אבל אם אתה מנסה להוסיף, תמיד תצא עם גירסה נחותה הרמונית-ווקאלית, נחותה תזמורתית, ונחותה חזונתית. חיסרון גדול, אבל זה מה יש..

למעלה