אתם חייבים לשמוע קטע

ניקולי

New member
אתם חייבים לשמוע קטע

היום בעבודה שלי התקשר מבוטח אמר לי ששמו לירון והוא רוצה שאני אוציא לו תעודת חובה משולמת..אין בעיה אמרתי ולקחתי ממנו את פרטי הכרטיס אשראי שלו ע"מ להוציא לו תעודת חובה משולמת. יחד עם זאת הוא נתן לי את מס´ הפלאפון שלו בכדי שאתקשר אליו כשהתעודה מוכנה.. אחרי מאמצים רבים להכנס למחשב (לחברת הביטוח) וללא תועלת.. התקשרתי לחברת הביטוח הם הוציאו לי תעודה משולמת..ופקססו לי אותה עד מתי שאקבל את האורגנלית. התקשרתי ללירון והוא ענה מתוך שינה וכך התנהלה השיחה : "הלו..שלום לירון?" "כן, מי זאת?" (מתוך שינה כמובן) "אוי הערתי אותך משינה??" "כן, לא נורא, מי זאת?" "זאת אני.......מחברת הביטוח" "איזה חברת ביטוח??" "נו.. של הסוכן........." "אני לא מבין מי את?" "מה זאת אומרת?? מה אתה רוצה לשגע אותי??, היום בבוקר התקשת אליי וביקשת שאני אוציא לך תעודת חובה לרכב" "אני??? אני??? מה את חולמת?" "אני לא חולמת חמוד, נראה לי מי שחולם זה אתה, אותך הערתי משינה, אולי כדי שתקום תשטוף פנים..ואני אתקשר עוד מעט??" "תגידי לי מה קרה לך??, הפלאפון הזה של אחותי נטלי, והיא שכחה אותו בבית, על מה את מדברת?" "שיוווווו אל תשגע אותי, בקיצור הכנתי לך תעודת חובה, והיא מוכנה..ואני רוצה לפקסס לך אותה" "תשמעי, אני כולה בן 16 ואין לי אוטו ככה שזה לא יכול להיות" אופסססססססססססססססיייייייייי דופסייייייייייייייייייייייי "טוב סליחה, נראה לי שטעיתי" אבל הוא אמר שקוראים לו לירון חשבתי לעצמי, ומיד התקשרתי ללירון שוב..רק שהפעם ענה לי לירון שחיפשתי...
חבל לכם על הזמן איך הרגשתי באותו רגע ממש אבל ממש
גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

mariana

New member
איזה קטע../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי את הסיפור שהיה לי עם סבתא שלי ז"ל ודודה שלי סבתא שלי היתקשרה לבת שלה(דודה שלי) ובדיוק דודה שלי ישנה אז בזמן שהיא מדברת איתה דודה שלי חולמת והיא מתחילה לספר לסבתא שלי מהחלום את החלום שלה שהיא חולמת באותו רגע. סבתא שלי התחילה לבכות ואני שהייתי לידה נראתי מצחוק, סבתא שלי בכתה בגלל שחשבה שקרה לה משהו. איזה קטע זה או שפעם את חבר שלי היתקשר אליי וצעקתי עליו בטלפון והשפלתי אותו. וחוץ מזה אני ואריאל התחלנו את הקשר לנו הכל דרך הטלפון שהוא היה רדום ודיבר איתי מהשינה שלו, אני רק צחקתי עליו.

למעלה