אתם חייבים לקרוא!!!!

Icarus Canopies

New member
אין לי צל של ספק...

אין לי צל של ספק שזו ההודעה הכי מפגרת שראיתי בחיים שלי, לוקחת בכיס הקטן את classair, החתול של פריץ, just a guy, וכל שאר המפגרים התורנים של הפורום הזה!!! כמובן שאין כוונתי להודעה שלך אור, אלא לבחור שעליו אתה מדבר. ת'אמת, ממש לא אכפת לי ממנו, אבל אני מוכן לעזור לך אישית, כי אם הבנתי נכון, הוא חבר שלך... אז זה פשוט (ויש שתי אופציות): 1. תן לו המספר שלי, ואשוחח איתו. אולי, ורק אויל, אוכל להשפיע עליו. 2. תן לי את המספר שלו, אדאג לפגוש אותו בסימטה צרה וחשוכה, ואני אפרק לו את שתי הרגליים. עכשיו תבחר. יאללה ביי, UV

egur84

New member
raz please just readt this artticle first

http://www.dropzone.com/cgi-bin/safety/detail_page.cgi?ID=64

noamk

New member
תיקון קל

המאמרים ב-Dz.com ישנים ולא מעודכנים. המאמר של טום איילו שנמצא באתר של Snake River Base Academy מקיף ומעודכן יותר.

orgabay

New member
חברים... יש תוצאות!!!

תודה לכולם על השירשור.... דברתי עם אמא של רז והראתי לה את התגובות, היא היתה חרדה בצורה מספיק קיצונית בשביל לקשור אותו במרתף. כמובן שלחץ של אמא על הבן שלה זה תמיד חזק יותר מכל דבר אחר (חוץ מנחיתות גרועות) ונדמה לי שזה עזר! רז מבחינתו לא ירד מהקטע אך הוא בירר על מקום שניתן לעשות בו קורס בצרפת (לא נראה לי שיקבלו אותו בלי נסיון קודם). אני שמח שיש אנשים שמצאו בזה גם קצת הומור! תודה לכולם על המאמץ. בברכת ברכיים שלמות וידיים חזקות

pronounced

New member
הלו... טיפסתם עלי To much ../images/Emo178.gif

כמה אי דיוקים: 1. תרם אישרתי בחברת האשראי את ההזמנה לציוד אבל כן מיליתי טפסים בסיוע של מבין בתחום! 2. קראתי מאמרים רבים שלא מביעים התנגדות להתנסות ראשונה תחת מצנח בקפיצות BASE 3. לא היה צורך במסע שכנוע כזה ארוך ומביך... אני הייתי מודע לסיכונים אבל אני גם מכיר את המגבלות של עצמי. 4. בכל מקרה חשבתי על קורס בצורה מסודרת, אני אמור לעבוד באחת משגרירויות אירופה ואז נראה איפה אני עושה את זה. ובאופן כללי: 1.גבאי אמרתי לך אישית ואומר לך שוב רד מזה, אני לא הולך לפגוע בעצמי. הסתבכתי עם אמא שלי בקטע הזה ובהחלט עבר עלי ערב קשה אחרי שהיא הבינה מזה "בייס". אין מה לעשות אני מבין אותך, אתה חבר מספר 1 או 2. חחחחחחחחחחחח..........
2. מגניב האתר הזה חבל שלא הייתי מודע לקיומו בטח הייתי שואל כאן הרבה שאלות. אני 'בדרך כלל ' בחור הגיוני רק שאוהב אקסטריים (זה בעצם סותר את המשפט אבל לא אכפת לי). תודה לחברי האתר. למרות הירידות הכואבות אני לא נותר אבל חכו חכו!!!!!!

noamk

New member
תראה. תשמע.

ראשית - החלטה נבונה. שנית - יש סיכוי מאוד גבוה (99.9%) שמי שמעביר קורסים לא ייקח אותך לקורס ללא ניסיון קודם. אני לא יודע מה לגבי אירופה, אבל בארה"ב אין סיכוי שזה יקרה. אם יש מישהו כזה,אז בתור אחד שאין לו נסיון קודם עם חופות, בשום פנים ואופן אל תעשה קורס במקום ששטח הנחיתה הוא לא גדול++. מעבר לזה - אני לא מכיר מקומות שאפשר לעשות קורס באירופה, אבל אני כן יודע שיש אחד בספרד שנחשב לטוב.

למעלה