אתם חייבים לקרוא!!!!

orgabay

New member
אתם חייבים לקרוא!!!!

יש לי חבר.... די מטומטם!!!!! הדביל ראה אותי צונח, הראתי לו כמה סרטים של צניחה מחו"ל ובעיקר דברים יפים שאנשים עושים כאן. הבחור נלהב מאוד ואמר לי שהוא מאוד מעוניין לעשות קורס. עכשיו "לפאנ'צ לין" מסתבר שהוא נכנס בעצמו למס' אתרים ודי נדלק על BASE יותר מזה........ הוא הזמין ריג וחופה, לא ריג רגיל וחופה סטנדרטית..... אלה BASE עשיתי לו שטיפה כללית לכמה הוא מטומטם והוא לא רוצה להקשיב!!! בנוסף לטענתו הוא הכיר מישהו שקופץ בת"א (מאיפה הוא מביא ת'שטיות האלה, מי קופץ בארץ) שמוכן ללמד אותו את הספורט. הבחור משוכנע שזה לא "ביג דיל" שהוא בערך "בטמן" ושהכל בסדר.... אחד המשפטים הכי מטומטמים שהוא הצליח להוציא זה שהנחיתה מאוד בטוחה כי קופצים עם 280 ולא חופות קטנות כמו בצניחה חופשית, למי שמכיר אותי אז הבחור שוקל כמעט כמוני ככה שזה לא ממש הולך לעזור לו! זקוק לעזרתכם, אני לא רוצה הרוג על מצפוני (יש לי מספיק). שיבטל את ההזמנה המטופשת והלא אחראית הזו !!!! כמה שיותר תגובות יתקבלו בברכה אולי הלינק לשרשור כזה יזז אצלו משהו. נ.ב. רז אתה מטומטם שאין שני לו. תתעורר, אם אני אצטרך אני אשבור לך את שתי הרגלים לפני שישבר לך כל הגוף!

shiran away1

New member
יש לי סוד בשבילך, רז...

אתה באמת מטומטם!!!! תקשיב לבחור הוא יודע מה הוא אומר! תתחיל בקורס ונראה מה יצא ממך, אולי בכלל יש לך פחד גבהים...? לסיכום: אתה דביל ואתה תסיים ככה:
רק בריאות!

Reshef 914

New member
מאיך שאני זוכר אותך

עם המימדים שלך נראה לי יהיה לך יותר פשוט ללכת על השבירת רגליים

roketir

New member
אין שכל אין דאגות !

רואים שאיינשטיין צדק הוא אמר ואני מצטט "ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא שלגאונות יש גבולות." "כל טיפש יכול לדעת. הנקודה היא להבין " ואתה רז ההוכחה לזה !!!

cless air

New member
השאלה היא

איך אתה קובע שאין בארץ פעילות BASE ? יש דברים שגם למרות שהם לא ידועים לציבור הרחב עדיין מתרחשים תתפלא לדעת כמה מאנשים שאתה מכיר (מעולם הצניחה מן הסתם) פעילים בתחום הפעילות הנ"ל לא ממש חוקית אז אל תתפלא שהיא לא מופיעה בכל מקום אבל לחברך - להתחיל לעשות לפני 200-300 צניחות ו/או קורס BASE מסודר זאת באמת שטות גמורה למרות שיש צנחנים בעולם עם 50 צניחות רגילות ו500 צניחות בייס - זה לא הופך את זה לפשוט. מספר דברים שחייבים להתמקצע לפני שחושבים להתחיל BASE : *. טראקים *. נחיתה בדאון-ווינד - כי זה יקרה בבייס *. מצב גוף נכון (!!!) (אי אפשר להדגיש מספיק!!! *. ציוד מתאים, הכשרה מתאימה, ביצים בגודל של פיילוט שוט ממוצע.

noamk

New member
לא מופיעה בשום מקום ?

האנשים היחידים שעושים אותה בארץ לקחו אותה ישר לעיתון, אם אני זוכר נכון.......

noamk

New member
יש כמה דברים שאפשר לעשות.

ראשית - לתת לבן אדם לעשות מה שהוא רוצה ולהיות אחראי למעשיו בתור בגיר. הבעיה לא בחבר שלך - הבעיה היא המישהו הלא אחראי שמוכן ללמד אותו. שנית - אם תתקשר ליצרן של הציוד שהוא קנה ממנו את הציוד ותספר לו את הסיפור - רוב הסיכויים שהיצרן יבטל את ההזמנה. לא כולם אומנם, אבל יצרנים כמו Asylum או Apex שהם היצרנים הגדולים יבטלו אותה בלי לחשוב פעמיים. ההרוג הוא לא על מצפונך כי בן אדם שמתחיל עם base צריך לדעת מראש שיש סיכויים מאוד גבוהים שהוא יפצע כבד או ימות.

CUT II CUT

New member
למה להגיד לא לבחור....

יש מחסור כל כך גדול בארץ של תורמי איברים... אולי תחתים אותו על טופס אדי, לפחות האנושות תראה מזה איזושהי תועלת???

markush hakosem

New member
ניסויים קליניים ברמב"ם והלל יפה!!!!!!

חבר'ה אני אשמח להפגש אתו. אני כרגע מפתח סדרה מהממת של שתלים אורטופדיים (סגסוגת טיטאניום) . אשמח אם הוא יישרוד...השתלים בחינם (העלות אגב היא כ - 4000$) להת' באורטופדית
מארק נ.ב. אני מפתח גם מכונות הנשמה אז אולי טיפול נמרץ ! אבל רק לרמב"ם בבקשה

CUT II CUT

New member
לא מספיק שהוא קופץ בייס אתה גם רוצה

לא מספיק שהוא קופץ בייס אתה גם רוצה לאשפז אותו בהילל יפה???

FlyingMoo

New member
דארווין ! אייכה ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הישרדות החזקים.... והכחדות הכסילים. כנראה אם יש לך מנת משכל חד ספרתית (או מנת משכל באובר-דראפט) או הגיון מצוץ של שדה אכשליות אדומות טרם עונתן, קפוץ. השימוש ברגליים הוא כמובן אופציונאלי למישהו שלא יחיה לנצח, או אחרי הבייס הראשון שלו. אני נותן לך 20 אחוז לגסוס מעבר לשעה :) ואני אומר את זה רק כדי שלא תקפוץ או יותר נכון, שאוכל לומר לך "אמרתי לך", אם אגיע לשם בשעה המדוברת שנותרת לך:) שמים כחולים קרקע קשה Moo האמנייק :)

iec

New member
אני רוצה לבוא לצלם אותו מלמטה... ../images/Emo26.gif

אחכה לו למטה עם מצלמה מיקצועית ושפכטל גדול! בהצלחה ידידי! לתיאום התאריך צור קשר במסרים וציין שם את המשקל והגובה שאדע איזו שקית להביא...

למעלה