אתם חושבים..

באמת תודה לכל המגיבים=]

חבל שלקבל את עצמך זה דבר כל כך קשה. וחבל שאני לא מצליחה ליישם אותו. בכל מקרה,תודה=].

תשארי, תקראי

והכי חשוב שלא תוותרי. לאט לאט תצליחי גם את להבין שאין כמוך

אני בטוח שכן..

כי את בחורה מיוחדת ולאף אחד אין את מה שלך יש. יהיה בחור שיאהב את האישיות שלך. חוץ מזה, ממה שראיתי ב"עולם האישי" שלך, אני לא יודע אם התמונה שנמצאת שם זה את, אבל אם כן- את פשוט חתיכה.

solee

New member
גיל ההתבגרות...

הם אלה שגורמים למחשבות כאלה ואחרות. תאמיני לי אני מכירה את זה כל כך טוב. אח"כ זה עובר
מבטיחה. ברור שתמצאי אחד שיואהב אותך כמו שאת. אגב, את נורא יפה ! יום טוב.

כמה טוב לכתוב כאן ../images/Emo24.gif

ההחלטה להגיע לכאן הייתה נכונה. גם ללא מסר ההזמנה החביבה ביותר של אחת מחברות הפרום לאחר שראתה הודעה שלי בפורום "סקס לנוער". אני גם מסביבת הגילאים הצעירים כאן. אני אוהב בחורות שמנות ("), שכמה עצוב לראות את סבלן בעולמנו, אם זה בגלל דוגמאות של עצמות מעולם הזוהר, בידור וכו' שלא מהססות להגיח לכל פינה אפשרית בתקשורת ובכך למרר את חייהן של הבנות ולשנות בצורה חסרת כל סיבה ובסיס את ההדעפות 'הגלויות' של הגברים. בכל מקרה, עד שה"מוסכמות" המטופשות האלו תחלופנה מהעולם ותצאנה לנשים מהחיים ומנפשן - הרגישו חופשיות, נינוחות, שלוות ובטוחות בעצמכן ובדרככן. ואם ישנה סיבה כלשהי לשנות משהו במבנה העגול של גופכן אז שתהיה קשורה להרגשתכן הפיזית-תפקודית ולא תושפע מגורם חיצוני באשר יהיה. כי גופכן הוא בבעלותכן בלבד גם פיזית וגם מנטלית. אני בטוח שכבר הבנתן שהרבה גברים מעדיפים את העגלגליות ולצערנו להרבה מהם קשה להשלים עם זה. מלבד העובדה שחוקי הטבע היבשים כבר סידרו לגברים במידה זו או אחרת את סדר העדיפויות. אחלה יום.

למעלה