אתם חושבים..

אתם חושבים..

שיהיה מתישהו בחור בגילי [17-18] שיאהב אותי למרות העודף משקל? למרות שאני לא מקל מהלך? למרות שיש לי קצת בטן והזרועות שלי לא בדיוק דקיקות?

GooDream

New member
אני חושבת שהחברה לא מקבלת בקלות אבל

לבטח ישנו אי שם מישהו שאוהב נשים עגלגלות / שמנות עם יד על הלב, החברה מערימה קשיים - זה לא פשוט. אם את צעירה ואת מסוגלת עשי למען עצמך מבחינה בריאותית קודם כל והתחילי לשמור על משקל תקין. תשובה ישירה לשאלתך - יש גברים שאוהבים לדעתי - הרוב לא. (יתכן שיחלקו כאן על דעתי..) חלום-טוב-בת

מבחינה בריאותית אין

לי עודף משקל אבל החברה כל כך גורמת להרגיש שאני לא שווה כלום אני שוקלת 59-58 על 1.67 ומרגישה שמנה,מרגישה שאני לא מספיק "כוסית" בשביל שמישהו יסתכל עליי. למה? בגלל שאני לא בתת משקל? בגלל שאני לא יכולה ללכת עם חולצות בטן?

GooDream

New member
עכשיו כשהצגת את זה אחרת את לא שמנה כלל

נכון שלפי הטבלאות יש לך עודף משקל אבל הוא קטן יחסית אני מאמינה שיהיו לך הרבה מחזרים
שימרי על אסטטיות, ניקיון, איפור, לבוש ריכשי לך מלתחה מתאימה ולאו דוקא חולצות בטן.. לפעמים אנשים עושים עוול לעצמם כשלובשים מה שלא מתאים.. ודווקא הבחירה בלבוש וצבעים נכונים עושים להם רק טוב והם נראים זוהרים. סומכת עליך שתקני מה שמתאים לך, ובתוספת אסתטית + אישיותך - המחזר המתאים יגיע
חלום-טוב-בת

את לא שמנה, את אפילו לא מלאה

תחשבי את ה BMI שלך, עד כמה שאני זוכרת הוא הרבה פחות מהמקסימום. אל תהפכי את זה לאובססיה!! חבל. כשטיפה מתבגרים מבינים שיש כל כך הרבה דברים בחיים חוץ מהמשקל, אלא אם המשקל הוא לא בריא. הנתונים שנתת הם כל כך נורמליים שחבל שאת מבזבזת את הזמן שלך. תסתכלי מסביב, על סתם אנשים ברחוב ותוכלי לראות מלא נשים יותר שמנות ממך, שיש להם בני זוג שאוהבים אותם ושטוב להם.

Purple Mushroom

New member
זה אולי בגלל גילך,גיל ההתבגרות.

אני לא חושב שאת שמנה . אולי זה לא הפורום המתאים . כל אחד יכול להרגיש בודד במצבים מסויימים , בלי קשר לגיל או מצב משפחתי אפילו. בסופו של דבר (או באמצעיתו) , יהיו בטח אנשים שיאהבו אותך , כמו שאת . את רק בגיל התיכון , יעברו עוד הרבה שנים , והמון אנשים . אולי את רק צריכה לשנות גישה .
.

עלקקק עודף משקל...

58-9 קילו על 1.65 זה הכי הכי לא עודף משקל שבעולם אם היא הייתה 80 קילו זה כבר היה עודף משקל,אבל לפי התיאור את ממש לא בעודף משקל,...ושמעי מאמי זאת טעות לחשוב שלגברים יש העדפה לרזות ממש ממש טעות,ואני בטוחה שיש המון בנים בגיל הזה שאוהבים שיש קצת מה לתפוס,בגיל הזה בנים טיפ טיפה קצת משומן רק עובר את גדר ה''מלאה'',וגם זה נשבר כל עוד יש לך ביטחון..........לפי התיאור שלך את אפילו לא קצת מלאה,למרות שזה לא רק עניין משקלי אלא גם עניין של פורפורציות גוף,בכל מקרה טיפה בטן בולטת וזרועות זה לא דבר שיקשה עלייך בעניין בנים......אם היית במשקל 100 אז אולי אז היה אפשר להבין את החששות והנה עובדה שיש גם בנות בגילך בגיל הזה שכן מצליחות אם בנים,בסופו של דבר זה הכל בא מבפנים.....

noamjen

New member
אובכן...

אני לא יודעת מה הגיל של רוב האנשים פה, אבל אני מאוד קרובה עלייך בגיל ויש לי כמה דברים להגיד לך. קודם כל, אני רק שתדעי שרוב הבנים יעדיפו אותך על פני מקלון. כן, כן, תאמיני או לא אבל רוב הגברים אוהבים נשים עם "קצת בשר" כלומר שיש טיפה תחת ובטן. לי, לעומתך, יש משקל עודף של בערך כל מה שאת שוקלת. ובכל זאת גברים התחילו איתי. כשאני יוצאת למועדונים לפחות גבר אחד או שניים מנסה (ולרוב אני קוטעת אותם כי הם מגעילים, תאמיני לי כמעט כל הגברים שמתחילים עם נשים במועדונים הם מגעילים ואת לא רוצה שהם יתחילו איך בכל מקרה). בכל זא, לא היה לי חבר אף פעם. למה? כי, כמו שאמרתי בהודעה אחרת, רושם ראשוני הוא הרבה יותר מרק המראה. לא הייתה לי התבגרות קלה, היו לי דיכאונות רבים ואני דיי בטוחה שגם אם מישהו מהשכבה שלי או מהבית ספר כן נמשך עליי, המצב הנפשי שלי הרחיק אותו ממני. מאוד יכול להיות שזה גם מה שקורה איתך, בגלל איך שאת מציגה את עצמך. תמיד הייתי בטוחה שאני דוחה אנשים מההתחלה בגלל שאני שמנה יותר מכמעט כל בן אדם שאני מכירה. היה לי את המזל להיות בחברת כמה אנשים נפלאים ואת האמץ באמת לבחון את עצמי כדי להבין שאני דווקא עושה רושם ראשוני נהדר ואנשים בהתחלה אוהבים להיות איתי- ואחר כך בגלל איך שאני מתנהגת ובגלל שאני בטוחה שהם שונאים אותי אז הם מתרחקים ממני. עזבי אותן מבנים לכמה זמן (ד"א, זה שבטלוויזיה מראים שכל הבנות מאבדות את הבתולין בגיל 16 זה בערך הדבר הכי רחוק מהמציאות, את לא תאמיני כמה נשים בכלל, ועוד כאלו שבחיים לא היית מאמינה שאין להם חבר עדיין בתולות גם בגיל 24-25) תעבדי על עצמך, תתחזקי נפשית וזה יגיע כשזה יגיע. גם אל תשכחי שבגילך עוד קשרים רומנטיים הם לרוב לא באמת עמוקים במיוחד. בנים בגיל הזה הם לרוב מגעילים (ואם לא אז הם בדרך כלל ביישנים מדי כדי להתחיל עם מישהי).

עופר 123

New member
יש אהבות בכל המידות

אני מרגיש שיש פה דברים שאנחנו לא כל כך יודעים עליך, והם לא ממש קשורים למשקל. המשקל הוא לא הבעיה שלך, וחבל שאת משליכה את עניין הבדידות על הקילוגרמים שאינם. לאהבה לוקח זמן לבוא. זה לא עניין של יום או יומיים. עם זאת, כשהיא מגיעה, היא לא קשורה למשקל או לעובי הזרועות, אלא לרוחב הלב ולעומק הנפש. עד שהיא תגיע, אני מציע שתחייכי אל עצמך ותביני שאת שווה הרבה יותר ממה שאת חושבת על עצמך. זו אחלה דרך להתחיל לשדר החוצה שאת גם שווה אהבה גדולה.
עופר

Unbroken

New member
בוודאי

ברור שיהיה, מי שישפוט אותך לפי המשקל יעשה טעות...

שלום לך..

הרגשתי צורך עז לכתוב לך... אני בחורה בגילך...ותמיד חשבתי שבגלל משמניי אף אחד לא ירצה אותי וכאלה. אבל אפשר לומר שזה בולשיט אחד גדול. דבר ראשון ,הבנתי עם הזמן, שאם את לא אוהבת את עצמך ולא מקבלת את עצמך אז מה זה שווה אם מישהו אחר רוצה אותך. תאהבי את עצמך ,עם העודף משקל או בלעדיו, ותראי איך הרבה גברברים ירצו להכיר אותך. אנשים, לא בהכרח גברים, אוהבים אנשים עם ביטחון עצמי ,אנשים שאוהבים את עצמם ומקבלים את עצמם כמו שהם, לכן רוב הבחורות השמנות (וגם הבחורים השמנים) שמצאו אהבה ,מצאו אותה כי דבר ראשון הם אוהבים את עצמם ורק אח"כ הם יכולים להפתח לאהבה ממישהו אחר. עצה שלי אלייך...תאהבי את עצמך בדיוק כמו שאת ותראי איזשה פלאים זה יעשה דבר ראשון לעצמך ולנפש שלך וכמובן,לחיי האהבה שלך
שיהיה לך יום מקסים,מתוקה

שגיב GPZ

New member
לא חסר .....

גם חברים שלי כמה שהם צוחקים עליי ולא מבינים אותי .. גם להם יוצא לפעמים להיות עם בחורות שמנות... אבל הם עדיין בשלב הכחשה שבחורות שמנות זה דבר יפה... אז תתחילי להרגיש מלאת ביטחון ותמיד תדעי שיש הרבה מסביבך שחושבים שאת סקסית .... הכל באהבה....שגיב....=)

חושבים?? בטוחים!!!!!

מי שיאהב אותך, יאהב אותך בזכות מי ומה שאת... זה כולל את האופי והיופי! (כן כן, היופי המלא, העגול)

למעלה