אתם זוכרים

evil i

New member
אתם זוכרים

כשרק התחילו לעבוד על כל הטרילוגייה החדשה, היו שמועות לגבי מי ישחק את אנאקין הצעיר. ההצעות היו שהמוזר הזה מהחוש השישי יהיה אנאקין הנער. אבל זה לא הכי נורא! היו שמועות ממש חזקות שליאונרדו דיקפריו ישחק את אנאקין הנער! אתם זוכרים את הבלאגן שהיה? אני ממש שמח שלקחו את היידן למרות שלא האמנתי בו בהתחלה. הוא הוכיח את עצמו ויצא אחלה ויידר!

Artoo Detoo

New member
דיקפריו היה דופק את כל הסרט

הוא לא מתאים לכאלה סרטים... בעעע גם הפריק מהחוש השישי לא....

Earth Jedi

New member
דווקא

אני חושב שהילד שחקן מעולללהה וזו בחירה נכונה. כי צריך להראות שויידר [אנאקין] היה כמו כל ילד רגיל [נראה] אבל עם יכולות שהופכות אותו למשו אחר מסתם ילד. אבל היידן הזה די מעצבן ! אני חשבתי שלווידר יהיה גוף יפה יותר [קצת רחב יותר], קול קצת...קצת נמוך יותר....אממ...פרצוף של גבר ולא של ילד קטן..... בעע...אני מזכר עכשיו בקול הזה שלו "noooooooo" בעעע ...שונא את זה ! שונא אותו !! סתכלו תמונות שלו מהחיים ואני בטוח שתשאלו את עצמכם את אותה שאלה שאני שאלתי את עצמי: "איך לעזאזל הוא נבחר לשחק את ויידר !?!!?!!?#@!%$#^$%@^%$! "

evil i

New member
נו באמת

"פרצוף של גבר"? הבנאדם מסתובב עם מסיכה! מתי גיבשת לעצמך עמדה לגבי איך הפנים שלו צריכות להיראות?

Earth Jedi

New member
מה שאני מתכוון כשאני אומר

"פרצוף של גבר" זה שמראים ת'פרצוף שלו בכל פרק II ובפרק III הוא עם המסיכה רק בחלק קטן מהסוף..... אז אל תגיד שטויות ותתפרץ ישר...[מדבר על המשתמש evil ]

MajorWinters

New member
דווקא הייתי בעד דה קפריו....

דה קפריו, שהיה שותף לשניים-שלושה סרטים מחורבנים, ביניהם טיטניק, הוציא לעצמו שם רע של ילד יפה שמשחק בסרטים לנערות. אבל זה לא כך... דה קפריו לדעתי, הוא כי הבשיל ואולי כי פשוט טיטניק היה נפילה, הוא שחקן מצוין! במיוחד בכנופיות ניו יורק ובתפוס אותי אם תוכל. הסיבה היחידה לא לבחור בדה קפריו היא שהוא מוכר, ועל זה אני מעט שמח שעשו בחירה נבונה. רק ל. ג'קסון הוא השחקן היחיד שהיה ממש סופרסטאר לפני שהגיע לסטאר וורז (יואן מקרגוק בזמנו היה מאוד מוכר אבל לא סופרסטאר), ולדעתי זה קצת פגע בסאגה... כשמזהים מישהו כ סמואל ל. ג'קסון, ולא כמייס וינדו, זה מוריד קלות מהערך...

Thanos

New member
סמואל ל ג'קסון

הוא שחקן איכותי, בכל סרט שיש אותו הוא משחק שונה כך שזה לא ממש מפריע שהוא מפורסם, לפחות לא לי...

KingpinEX

New member
אתה צוחק נכון?(MajorWinters)

סמואל היה השחקן הכי אמין ביותר בסידרה. בלי קשר לזה שהוא השחקן הכי מרוויח בהוליווד...

למעלה