אתם זוכרים אותי???

אתם זוכרים אותי???

שלום פורום יקר רציתי להגיד לכם שלא נירא לי ממש שזכרתם אותי ואני מאוד נפגעתי ואני רוצה יותר להיות אתכם עוד לא הצלחתי להשתלב לכולם למשל לדיקוש! וחן וכל החב'רה הטובים אני מקווה מאוד שאתם לא רוצים שאני יצא תודיעו לי אם אתם רוצים כי לא נירא לי ממש שאני חסרה לכם!! אני מחכה למלא תגובות מכולם!!!!!!!!!! דיקוש(החדשה)

דיקלה תגידי לי מה את...

היתחרפנתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני כול יום רואה אותך אז אני לא שוכחת אותך זה א' וב' לא נירא לי שמישהו שכח אותך כי בפורום שלנו אף אחד לא שוכח אף אחד אני צודקת נכוןןןןן
מקוה שכן אוהבת בהמוניםםםםםםםם ספיררררררררררררר

כנסו כולם

אני מחכה להמון תגובות בשביל לדעת אם אתם רוצים אותי בפורום שלכם כי דווקא אני חולה על מאיה בוסקילה היא מושלמת!!!!!!!

k a b o o k

New member
זוכרים, ברור שזוכרים:)

אפח'ד לא רוצה שתצאי, בחיים לא רצינו שמיש'ו יצא.. תכתבי, תשתתפי, ולאט לאט תכירי את כולם

זוכרים אותי??

אה אוקי תודה רבה רבה ואיך אני יוכולה להשתלב לכולם???? ואני מחכה לעוד הרבה תגובות !! תודה דיקוש(החדשה)

דיקלההה מותקק

למה שנשכח אותך!!?! כל אחד רצוי בפורום הזה..!!! ואת משתלבת יפה מאודד.. לא תמיד כול עוניםע ל הודעות כי זה לא קל ואנחנו גם בתקופת מבחנים וקשה לענות על הכל כל הזמן אני מצטערת אם הבנת אותי לא נכון אבל עד עכשיו עניתי לך להכל ואת מתקבלת בשמחה כמו כל אחד פה.. תהני ;)

דיקוש תיפתחי זה מיועד לך

אני ממש מודה לך שהגבת לי ואני עכשיו באמת מבינה אחרי שרשמתי את ההודעה הזאתי אני מבינה שכולכם בתקופות מאוד קשות מבחנים ומלא דברים!!! וממש ממש תודה שהגבת לי בחזרה בערך 5-6 ילדות או יותר יגיבו לי לפי זה רציתי לדעת אם רוצים אותי ואני רוצה שלא רוצים שאני יצא רוצים שאני ישאר ודיקוש יש לי שאלה אליך!! שמעתי מלודי רוצה לארגן מפגש פורום!!! אם יהיה ומתי שיהיה כל מי שבפורום יכול לבוא?? לי מותר לבוא?? יש לי משהו לא ממש קשור להודעה להגיד לך את מזל אריה וגם אני איזה קטע חחחחחחח אני מחכה לתשובות אני יודעת שלא תעני מהר מאוד! בגלל שאת בתקופה קשה אני ראיתי תמונות שלך ואת מדהימה!! מאוד !!! דיקוש

אויייי דיקלהההההההה

לך מותר לבוא למיפגשי פפורום!!!!!!!!!! כול מי שבפורום הזה גם אם הוא חדש מותר לו לבוא למיפגשי פורום!!

דיקלהההההה

חחחחחחחחח נראה לך שאני ישכח אותךך
חס וחלילהה שמשון ודלילההההההההההההההההההההההההההה מה פתאוםםםםםםםםם

למעלה