אתם זוכרים אותי????

Carmel Shut Up1

New member
אתם זוכרים אותי????

זאת כרמל! (
ממש אומר לכם המון..) הייתי פה בעונה הרביעית.. בתקופה שהיו המון שרשורי קונסי
אוקיי אני אספר לכם את הסיפור.. (מקווה שתקראו הכל) סבתא שלי גרה באמריקה והיא חלתה ואין איתה אף אחד שם. אז החלטנו כל המשפחה לטוס לשם ולהיות איתה..כל התקופה הקשה שהיא התמודדה עם המחלה גרנו שם איתה בשיקגו וטיפלנו בה. ואם להוציא את המצב הקשה שעברנו עם סבתא שלי אז זאת הייתה התקופה הכי מדהימה בחיים שלי!! הכרתי אנשים מדהימים וכמובן שלהיות באמריקה זה דבר אדיר בפני עצמו.. פלנטה אחרת! ולא יודעת כמה בנות עדיין פה מאותה תקופה לפני 3 שנים בפורום אבל אני בטוחה שהן יישמחו (או יירצו להרוג אותי) שהן ייקראו עכשיו שפגשתי את קונסייייי!!!! כן!!!!! (משתדלת שלא להתלהב יותר מדי...) זה היה לא מזמן בהשקה של ספר והיו שם גם לקישה וסאנג'איה.. שמעתי שהם מגיעים לאיזור רק במקרה ואני כזה עומדת בטור שהם יחתמו לי אולי איזה שעתיים ואז שהגעתי לקונסי התחלתי לבכות כמו פוסטמה והוא כזה why are you crying? ואני (כשהוא בקושי הצליח להבין מילה מהבכי הבלתי פוסק ) i came here from far....israel..and iv'e never thought that i would ever get to see you... והוא עם החיוך המתוק שלו אומר oh,how sweet! israel???a girl from the holy land is exciting from me?
איזה חמוד! המפגש הזה היה מדהים... בקיצור גרתי בשיקגו שנה וחצי וחזרתי לארץ לפני חודשיים. לא זכרתי את הפורום הזה, זה התחיל מזה שחיפשתי בגוגל זמרת בינלאומית ומדהימה שמאוד מצליחה לאחרונה והגעתי לפורום שלה בתפוז.. ונזכרתי שפעם הייתי פה!! אז חיפשתי אמריקן איידול ומצאתי! והייתי בשוק שהפורום הזה עדיין קיים אחרי הזכיות של טיילור וג'ורדין. אני מצטערת על המגילה אבל הרגשתי צורך לשתף ולחלוק
אל תשאלו אותי מה היה הכינוי שלי בתקופה ההיא שהייתי פה פעם כי אני ממש לא זוכרת. הוא היה כל כך מוזר
ובכל אופן סתם שתדעו אז קוראים לי כרמל ואני בת 18 וחצי מנתניה... הפייבוריטים שלי מהעונה הזאת היו ברוק,קריסטי,ג'ייסון ודייויד קוק. הא (ואם תרצו לדעת) וסבתא שלי בסדר עכשיו לשמחתי. ההיא עכשיו איתנו בארץ והיא מתאוששת.. אני מצרפת תמונה שלי עם קונס.. אל תתייחסו לכמה שאני טרולית
לא הצלחתי להפסיק לבכות

Carmel Shut Up1

New member
הא ואם אתם לא מבינים

למה אנחנו מסתכלים בכלל לכיוון אחר זה בגלל ששני אנשים צילמו אותנו כי כל כך התרגשתי שביקשתי משניהם לצלם אותנו,ובסוף התמונה שהסתכלנו יישר למצלמה ייצאה מטושטשת ומעפנה אז לקחתי את התמונה הזאת

Carmel Shut Up1

New member
מצטערת

ששיתפתי...כנראה שאין פה אף אחד או שאני לא ממש מעניינת או שלא רוצים לפרגן . אני מרגישה עכשיו כמו סתומה. סליחה

LeAnnDylan

Well-known member
אל תצטערי ../images/Emo24.gif

פשוט עכשיו כשנגמרה העונה יש פה פחות תנועה מבדר"כ עברו רק 3 שעות מאז שפירסמת את ההודעה
אני בטוחה שגם האנשים הרלוונטים שהתכוונת אליהם ימצאו את דרכם להודעה הזאת... אני כבר מחכה לראות את הפרצוף של חנה כשהיא תראה את התמונה XD

Fairywitch

New member
אל תצטערי../images/Emo2.gif זה היה מקסים../images/Emo70.gif

אנחנו פשוט לא פה כל הזמן... את לא טרולית ולא סתומה
ושלא תעיזי לחשוב אחרת

LeAnnDylan

Well-known member
וואי איזה שווה לך ../images/Emo2.gif

לא ראיתי אומנם את העונה הרביעית בתקופה שהיא שודרה פה ולא הייתי בפורום אז אבל זה נשמע פאקינג אדיר!!1 גם בלי לאהוב את קונסי אני מקנאה בך
אגב את בארץ עכשיו או עדין בארה"ב? ועוד אגב אחד.. הפייבוריטים שלך העונה
אני כבר מחבבת אותך
ואגב אחרון- אני שמחה לשמוע שסבתא שלך מרגישה יותר טוב עכשיו

SHTRUDIDI

New member
ברוכה השבה../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

קודם כל, התמונה יפיפיה. אני ממש שמחה בשבילך שזכית לפגוש אותו ולדבר איתו. טוב לדעת שהוא חמוד בחיים האמיתיים. חוץ מזה- אני שמחה שסבתא שלך בסדר. את מוזמנת להישאר, להוסיף עוד תמונות אם יש לך או סתם לדסקס על ענייני איידול.
ששיתפת אותנו בחוויה שלך

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

קודם כל,דבר ראשון והכי חשוב,אני ממש שמח שסבתא שלך בסדר.שיהיה רק בריאות. דבר שני,כ"כ מקנא בך.קונסי
!%#@@ למרות שכבר יש לי מאהב חדש ושמו מייקל לי ג'ונס,אאעעאעא!#@%$
מקווה שתישארי בפורום ותשתלבי שוב :)

ר ו ח ל י

New member
וואו יפה לך!

אני ממש שמחה בשבילך
הלוואי עליי לטוס לארה"ב ולפגוש שם מישהו שאני כ'כ אוהבת. זה גדול... ושסבתא שלך תמשיך להרגיש טוב ולהיות בריאה זה הכי חשוב. ובכלל ברוכה השבה,תהני.

Fairywitch

New member
איזה כייף לך!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

מקנאת נורא אבל מפרגנת
קונסי שלי
ואת לא טרולית

למעלה