Carmel Shut Up1
New member
אתם זוכרים אותי????
זאת כרמל! (
ממש אומר לכם המון..) הייתי פה בעונה הרביעית.. בתקופה שהיו המון שרשורי קונסי
אוקיי אני אספר לכם את הסיפור.. (מקווה שתקראו הכל) סבתא שלי גרה באמריקה והיא חלתה ואין איתה אף אחד שם. אז החלטנו כל המשפחה לטוס לשם ולהיות איתה..כל התקופה הקשה שהיא התמודדה עם המחלה גרנו שם איתה בשיקגו וטיפלנו בה. ואם להוציא את המצב הקשה שעברנו עם סבתא שלי אז זאת הייתה התקופה הכי מדהימה בחיים שלי!! הכרתי אנשים מדהימים וכמובן שלהיות באמריקה זה דבר אדיר בפני עצמו.. פלנטה אחרת! ולא יודעת כמה בנות עדיין פה מאותה תקופה לפני 3 שנים בפורום אבל אני בטוחה שהן יישמחו (או יירצו להרוג אותי) שהן ייקראו עכשיו שפגשתי את קונסייייי!!!! כן!!!!! (משתדלת שלא להתלהב יותר מדי...) זה היה לא מזמן בהשקה של ספר והיו שם גם לקישה וסאנג'איה.. שמעתי שהם מגיעים לאיזור רק במקרה ואני כזה עומדת בטור שהם יחתמו לי אולי איזה שעתיים ואז שהגעתי לקונסי התחלתי לבכות כמו פוסטמה והוא כזה why are you crying? ואני (כשהוא בקושי הצליח להבין מילה מהבכי הבלתי פוסק ) i came here from far....israel..and iv'e never thought that i would ever get to see you... והוא עם החיוך המתוק שלו אומר oh,how sweet! israel???a girl from the holy land is exciting from me?
איזה חמוד! המפגש הזה היה מדהים... בקיצור גרתי בשיקגו שנה וחצי וחזרתי לארץ לפני חודשיים. לא זכרתי את הפורום הזה, זה התחיל מזה שחיפשתי בגוגל זמרת בינלאומית ומדהימה שמאוד מצליחה לאחרונה והגעתי לפורום שלה בתפוז.. ונזכרתי שפעם הייתי פה!! אז חיפשתי אמריקן איידול ומצאתי! והייתי בשוק שהפורום הזה עדיין קיים אחרי הזכיות של טיילור וג'ורדין. אני מצטערת על המגילה אבל הרגשתי צורך לשתף ולחלוק
אל תשאלו אותי מה היה הכינוי שלי בתקופה ההיא שהייתי פה פעם כי אני ממש לא זוכרת. הוא היה כל כך מוזר
ובכל אופן סתם שתדעו אז קוראים לי כרמל ואני בת 18 וחצי מנתניה... הפייבוריטים שלי מהעונה הזאת היו ברוק,קריסטי,ג'ייסון ודייויד קוק. הא (ואם תרצו לדעת) וסבתא שלי בסדר עכשיו לשמחתי. ההיא עכשיו איתנו בארץ והיא מתאוששת.. אני מצרפת תמונה שלי עם קונס.. אל תתייחסו לכמה שאני טרולית
לא הצלחתי להפסיק לבכות
זאת כרמל! (