אתם הקהל יעד שלי אז....

danielef

New member
אתם הקהל יעד שלי אז....

הפרוייקט שלי מופנה לאפילפטים וחלק ממנו אני עושה בדיחות פנימיות, אני משערת שחלק לא יאהבו את הרעיון אבל ברעיון זה לצחוק על עצמי... להראות שלא צריך לקחת את כל המחלה קשה מידי, לא להכנס לדכאונות ומה יותר טוב לזה מאשר לצחוק על עצמך. בכל מקרה, אני מכינה סדרת גלויות שיש בהם משחק מילה-תמונה והקהל יעד שלי זה אפילפטים אז רציתי לדעת אם בכלל כל הבדיחות האלה מובנות, כי מי שלא חולה לא כל כך יבין מה אני רוצה ממנו. אני אשמח לדעה :) המשך יום נהדר שיהיה לכולם! נ.ב לא להתייחס לאיכות, היא גרועה כי הייתי צריכה להקטין את הקובץ בשביל להעלות אותו לאתר.

ענת71

New member
../images/Emo6.gifרעיון לגמרי לא רע.

רציתי לדעת לאיזה סוג של בדיחות את מתכוונת???

danielef

New member
לא בדיוק בדיחה

פשוט לא מצאתי את השם. זה פשוט לקחת רעיון ולתת לו פירוש אחר, לזה התכוונתי :) וזה גם מה שעשיתי. פשוט רציתי לדעת אם זה מובן....

חייםלוי

Member
מנהל
מצאו חן בעיני החידודים האלה

Julius seizure בהחלט מוצלח. לא הבנתי את התמונה עם הכיפיון ואת זו עם Topamax

r216

New member
זה יותר משחק מילים...תראו את ככה

משחק מילים, שהמשמעות שלו זה לא הברורה לעין המתבונן ישר..

danielef

New member
בדיוק!

זה הניסוח הנכון :) ולשם ההסברה, "הכיפיון", לקחתי את זה לכיוון הכפייה והטופמקס נראה לי יותר מובן לנשים בשל העובדה שזה טמפקס. אבל העיקר שהרוב מובן :) גם ככה יש עוד בדרך אז... אני בסדר עם זה שלא כולם הבינו את הכל. תודה!

tropical888

New member
זה בהחלט מובן

וגם לי נראה שרק ה"עם" שלנו יבין זאת. אבל אני לא הבנתי למה לטריל יש תמונה של טבעת ולגרנד מל תמונה של ביסקוויט מה את לומדת??

danielef

New member
זה פטיט מל

ויש שם תמונה של פתית של תלמה ולטריל כתוב טרילוגיה ויש שם את הטבעת של שר הטבעות, אני די בטוחה שהרבה כן זיהו את הטבעת למרות שזה מובן אם כמה לא הבינו כי לא כולם אוהבים את שר הטבעות.

חייםלוי

Member
מנהל
אני דווקא מאוד אוהב את שר הטבעות

ומשום מה לא קישרתי בין התמונה לטבעת המפורסמת.

danielef

New member
עוד מישהו פה לא הבין את שר הטבעות?

כי אם כן שאני אדע לשנות ולשים אלמנט אחר מהסרט. אני הייתי בטוחה שהטבעת די מוכרת מהסרט אבל אני אשנה אם זה לא מובן.

tropical888

New member
דווקא הטבעת כן צריכה להיות

סמל מוכר מהסרט הלא אחרי זה הם רצים.... והפטיט עכשו בהחלט מובן יפה חשבת!!

למעלה