אתם הסיכוי האחרון!

motorist

New member
אתם הסיכוי האחרון!

אני מחפש נואשות כמה חודשים פרטים על עזרת בית"ר לכוחות המלוכנים במלחמת האזרחים הספרדית! דיברתי עם כל גורם אפשרי! עם אתרי בית"ר! פורום ערוץ ההסטוריה! אפילו מכון ז'אבוטינסקי! אף אחד לא הצליח לספק לי פרטים על השתתפות בית"ר במלחמת האזרחים הספרדית! אני מבקש מכם שתעזרו לדעת יותר בנושא ולעזור לי עם פרטים. תודה מראש.

ardata

New member
ממשלת פראנקו עזרה ליהודים בשואה

הישתתפותם של אנשי ביתר במילחמת האזרחים בספרד היא במקרה הטוב דמיון פרוע ובמקרה הרע נסיון לעלילה חדשה כנגד הרוויזיאוניסטים וביתר. כאשר פרצה מלחמת האזרחים בספרד הישתוללו כאן בארץ המאורעות , או אם ניקרא לזה כך האינטיפדה או אם ניקרא לזה כך המרד הערבי הגדול. בשום אופן לא היה עולה על דעתו של אף ביתרי לערוק ממהמערכה של הגנה על הבית ולהילחם בשדות זרים. היה זה שמאל שערק מהמערכה על הבית ושלח לוחמים לבריגדה בין לאומית. בזמן השואה עזרא ממשלתו של פראנקו ליהודים בשואה. נציגים שלו הוציאו יהדים מפיתחם של הכיבשנים. יש לי מקרה מאוד מענין לספר. אם תבקשו אספר לכם בהזדמנות אחרת.

motorist

New member
נו ספר

דוקא אני מעוניין כי באותה תקופה האינקוויזיציה עוד היתה קיימת בספרד. שנית, בפורום ערוץ ההסטוריה נאמר בצורה די נחרצת שבית"ר והתנועה הרביזיוניסטית תמכו ועזרו לכוחות המלוכנים נגד הסובייטים. שכל אחד ישפוט את זה בדרכו. אפילו נאמר שבן ציון נתניהו פרסם בעיתון התנועה מאמרי תמיכה בפראנקו. לא חיפשתי אימות לדברים. אלה דברים נכונים לטוב ולרע. אני מחפש עובדות ופרטים בנושא. אשמח מאוד אם תעזרו לי.

ardata

New member
עלילת דם

זה שביתר עזרו בפועל לכוחות פראנקו זו עלילת דם נוספת על עלילת הדם של רצח ארלוזורוב ורצח רבין. יכול להיות שהביעו תמיכה מילולית בלבד וזה היה לגיטימי. הקאודיליו פראנקו לא היה אנטישמי. בימי השואה הגיש תמיכה ביהודים. והרי המיקרה.: במחנה הריכוז בסקופיה (מקדוניה) נאספו עלידי הקומיסריון גם 24 משפחות יהודיות בעלות נתינות זרה :ספרדית, איטלקית, והונגרית. סך הכל 76 נפשות. בעיקבות הפניהשל אנשי הציבור בסופיה אל השגרירויות של המדינות האלה התערבו השגרירים בפני הממשלה הבולגרית. כתוצאה מזה נאלץ הקומיסר לשחרר אותם ברגע האחרון-. כשהבולגרים העלו את היהודים לקרונותעל מנת להסגיר אותם לידי הגרמנים. מטילדה צדוק קונורטי, נתינה יוגוסלבית התחתנה במחנה עם מיקו נוח שהיה נתין ספרדי.על כן היו הבולגרים צריכים לשחרר אותהיחד עם כל הנתיניםהספרדים שהיו במחנה. על זה העידה מאטילדה נוח בפני בית המשפט המיתקרא בית משפט עממי בסופיה בשנת 1945. מאטילדה ומיקו בודאי עברו אתהשמונים. אנימקוה שהם חיים עד עצם היום הזה בעושר ואושר .

motorist

New member
סיפור מעניין

אבל פראנקו לקראת סוף המלחמה שלח 2 דיוויזיות לעזרת הצורר היטלר. ובית"ר עזרו לו להגיע לשלטון ב-36. 32 שנים אחר כך בוטלה האיקוויזיציה.

ardata

New member
עלילת דם מרושעת.

זה נכון שפראנקו שלח מיתנדבים לחזית המזרחית. הוא היה אנטי-קומוניסט. הוא לא היה אנטישמי ועזר ליהודים.את זה ההיסטוריונים החדשים לא כותבים. המקרה שהבאתי הוא אמיתי ועלו העידה מאטילדה בפני בית-המשפט. אם תשלח לי את כתובתך אשלח לך את כל הסיפור בשלשה דפים. הסיפור ש בית'ר והאצ'ל עזרו לפראנקו מצחיק מאוד. באותו זמן היה לרשות בית'ר תריסר אקדחים ושני רימוני יד. הם נילחמו בטרור הערבי ואז עלה לגרדום הביתרי שלמה-בן-יוסף במראש-פינה. אני מציע לך לא להפיץ יותר את הבדותא הזאת. . להפך אנשי השמאל הפקירו את ארץ ישראל והלכו להלחם מלחמה לא להם בשרותם בבריגדה הבין-לאומית שהיתה יציר כפיים של הקומוניזם הבין-לאומי. הסיפור שלך הוא דוגמא טובה כיצד הנובו-היסטוריונים משכתבים את ההיסטוריה.

motorist

New member
לא באתי להתווכח

אני מאוד מעוניין ממה שאתה כותב. ספר לי על התלונות שלך כלפי ההסטוריונים החדשים. מה דעתך על פראנקו כמנהיג אם כבר מדברים בנושא. ואם כבר נכנסים לדקויות, את הנשק קבלו כשהגיעו לשם ולא נשאו אותו לספרד. יש גם כתבות ומאמרים רבים שמעידים על תמיכה של התנועה הרביזיוניסטית במלוכנים.

ardata

New member
דרושים עובדות ומסמכים

מוטוריסט יקר הפעם אתרכז בהיסטוריונים החדשים.הם שיכים לדור הפוסט-ציוני. תפקידם לשכתב את היסטוריה . הם שוחטים פרות קדושות. הם רוצים לקעקע את הרוח הלאומית ואת היסוד עליו נשענת האמונה בצידקת הדרך. סיסמתם :אל תבלבלו לנו את המוח עם העובדות. בעצמך אתה אומר כי אין לך לא מסמכים ולא עובדות אבל בכל זאת הציזבאט שלך ממשיך ואנו למדים שאנשי בית'ר קיבלו את הנשק כאשר הגיעו לספרד. הנובו היסטוריונים זורקים לאויר איזה עלילה וזה תופס תנופה. פרופסור בן-ציון נתניהו כתב איזה מאמר וזה מתקשר לבנימין נתניהו ולרצח אופי אותו עורכים אנשי השמאל. שר החוץ של אוסטריה (מטרניך) מספר על הדיויזיה הכחולה הספרדית שעזרה להיטלר אבל הרי הביתרים הביאו את פראנקו לשילטון , זאת אומרת שבית'ר עזרו להיטלר. מה הקשר של הדיויזיה הכחולה לעלילת הדם ? מוטוריסט יקר היסטוריה כותבים בעזרת עובדות ומיסמכים. אני מציע לך לכתב עבודה על עלילת הדם של רצח ארלוזורוב, עלילת הדם של רצח רבין , הרצח של חילי האניה "אלטלנה" על חוף ימה של תל-אביב ועוד ועוד.

motorist

New member
מעניין

קודם כל אני מבסס את כל הטענות שלי לא ע"י עובדות אלא ע"י שיעור הסטוריה שלמדתי בבית ספר. אתה יכול יותר לפרט על רבין ואלטלנה?

ardata

New member
סוף סוף יצא המרצע מהשק

כל העלילה נולדה במוחו הקודח של איזה מרצה שמאלן כניראה היסטוריון חדש שלא נותן לעובדות לבלבל אותו. אני אספר לך על עלילת רצח ארלוזורוב: ב1933 נירצח על שפת ימה של ת-א בשעות הלילה המנהיג חיים אלוזורוב שהיה שיך למפלגת פועלי ציון. שעתים לאחר מכן בן-גוריון שהיה בלונדון הטיל את אשמת הרצח על הרוויזיוניסטים. המשטרה בריטית ימח שמה לנצח עצרה שלשה ביתרים והאשימה אותם ברצח. מפלגת פועלי-ציון אירגנה מסע נגד הרויזיאוניסטים ותפסה את השילטון בהיסתדרות הציונית בעזרת עלילת הדם. בניצוחו של ז'בוטינסקי נערך קרב הגנה מישפטי בבית הדין הבריטי. בית המשפט הבריטי לא היה חשוד באהדה יתירה ל ביתרים אך נאלץ לזכות את שלשתם. על פרשת אלטלנה אולי תשאל את המרצה שלך ובודאי יספר לך עוד שקרים נוספים כמו השקר על הישתתפותם של בית'ר במלחמת האזרחים בספרד.

motorist

New member
דוקא על ארלוזרוב אני יודע

על אלטלנה אני גם יודע אבל בוא נראה אם העובדות שלי נכונות אלטלנה היא ספינה של עולים עם נשק שלא כולו היה נועד לצה"ל, אלא לכוחות האצ"ל שלחמו בירושלים ובגלל הסירוב של בגין להקצות את כל הנשק לצה"ל הספינה הופצצה. שפוך אור על הפרשה.

מטרניך

New member
להעמיד דברים על דיוקם:

פרנקו שלח ב-1941 לעזרת היטלר את 'הדיוויזיה הכחולה' שהיתה מורכבת מ'מתנדבים' פאלאנגיסטים ממלחמת האזרחים ולחמה בחזית המזרחית. בדיוויזיה נכללו גם 88 טייסים ספרדיים ממלחמת האזרחים. הסטטוס של 'מתנדבים' היה בגלל עמדתה הנייטארלית-המוצהרת של ספרד במלחמה. חלק גדול מאנשיה נהרגו (3934) ונפצעו (8466). 326 היו שבויים או נעדרים. בנוסף לכך היה גדוד של מתנדבים ספרדים ל'וואפן אס.אס.'. על דיוויזיה שניה לא ידוע לי והמקורות שבדקתי גם לא מזכירים אותה. קח לינק פאשיסטי על יחידותיו של פרנקו בשרות היטלר: http://www.geocities.com/divazul/blauedivision.html

מטרניך

New member
להעמיד דברים על דיוקם:

פרנקו שלח ב-1941 לעזרת היטלר את 'הדיוויזיה הכחולה' שהיתה מורכבת מ'מתנדבים' פאלאנגיסטים ממלחמת האזרחים ולחמה בחזית המזרחית. בדיוויזיה נכללו גם 88 טייסים ספרדיים ממלחמת האזרחים. הסטטוס של 'מתנדבים' היה בגלל עמדתה הנייטארלית-המוצהרת של ספרד במלחמה. חלק גדול מאנשיה נהרגו (3934) ונפצעו (8466). 326 היו שבויים או נעדרים. בנוסף לכך היה גדוד של מתנדבים ספרדים ל'וואפן אס.אס.'. על דיוויזיה שניה לא ידוע לי והמקורות שבדקתי גם לא מזכירים אותה. כך לינק פאשיסטי על יחידותיו של פרנקו בשרות היטלר: http://www.geocities.com/divazul/blauedivision.html

motorist

New member
"מתנדבים"

כך פראנקו ניצח את מלחמת האזרחים. בגלל שמדינות לא יכלו לתמוך ולשלוח חיילים לספרד היתה אפשרות לשלוח רק מתנדבים. בקרה מספר ה"מתנדבים" הגדול ביותר בא מאטליה וגרמניה. הם כל כך התנדבו שהם הביאו איתם גם מטוסים ורובים אוטומטיים. איך אפשר בכלל להגן על פאשיסט?! אני לא רציתי להיות תוקפני כלפיכם כי יש לי כבוד לימין אבל אתם לא חושבים שזה מוגזם להגן על מישהו שהיטלר תמך בו ודי ברור שהוא תמך בהיטלר?!

מטרניך

New member
אתה קוקו לגמרי. מישהו פה הגן על

פרנקו? כתבת שטויות וניסיתי לתקן את שטויותיך. כולם שמו לב לעלילות שאתה מעליל בלי בדל של הוכחה. לא יודע למי לך יש 'כבוד' אך נידמה לי שאין פה אף אחד שיש לו כבוד אליך. אתה סתם פרחח.

אריק ל

New member
אני יכול להביא לך מידע על השתתפות

הפלסטינים ומנהיגם בהשמדת יהדות אירופה, אם אתה מעוניין.

למעלה