אתם המקצוענים!

ק ל י ד ן

New member
אתם המקצוענים!

תשמחו אותי מאוד אם תעזרו לי למצוא שיר שתורגם לעברית לפני מיליון זמן ונקרא, "לו היתה לי מנדולינה".תודה

orna44

New member
תנסה לפרט יותר

האם אתה מתכוון לשיר עצמו? בעברית? ביוונית? המילים? במה בדיוק חפצת. אגב א' - פרנס השמיע גירסה של שיר זה ביוונית בשבת האחרונה. אגב ב' - כעת אני מאזינה בפעם השניה לחלום המופלא הזה ששמו Mariza ואני מודה לך עליו, אבל זה כמובן שייך בכלל לפורום אחר.

GLGGM

New member
DOLCE PONTES

זמרת פורטוגלית שלאחר הופעתה בהיכל המוזיקה באתונה אמרה DIMITRA GALANI אחת הזמרות המובילות ביוון עם וותק של 40 שנה על הבמה: "יש לי חבר אינסטלטור. לאחר מה שראיתי ושמעתי אני הולכת לבקש ממנו להיות עוזרת שלו"....

orna44

New member
אולי מישהו יודע מה שם השיר

ביוונית. מי מבצע, אולי אפילו מאיזה דיסק. זה יעזור.

orna44

New member
DOLCE PONTES

הסתקרנתי וחיפשתי שירים של הזמרת ומצאתי רק את Cancao Do Mar. זהו שיר מאוד מפורסם (למי שמתעניין במוזיקת עולם) ואוד יפה. לזמרת איכויות קוליות מדהימות ומפתיע שלא נמצאו עוד שירים משלה.

GLGGM

New member
חפשי את השיר

FOTIA KAI XIONI או FWTIA KAi XIONI או FOTIA KAI HIONI מהדיסק של ARVANITAKI EKPOMPI או EKPOMBI ואת הדיסק שך STEFANOS KORKOLIS בשם ANEMOPTERO שירים 7 ו-10 בהצלחה

orna44

New member
סוף סוף פרנס העלה את השידורים

האחרונים לאתר. תוכל למצוא את השיר בשידור מ 3/7 קצת לפני אמצע התוכנית. השיר מבוצע ע"י מריה פרנטורי בהופעה חיה מלפני המון זמן. קבל קישור לאתר של פרנס.

למעלה