``אם אנשים אשר אינם מבינים זה את זה מבינים, לכל הפחות, שאינים מבינים זה את זה, הם מבינים זה את זה יותר מן הפעמים שבהן, כאשר הם אינם מבינים זה את זה, אפילו אינם מבינים שאינם מבינים זה את זה.`` (גוסטאב אישייזר) שרון בשלבי הבנה...
כל חיי מבקשים ממני להבין - לא רוצה נמאס לי להבין את הילדים שלי נמאס לי להבין את אשתו של המאהב שלי נמאס לי להבין את מנהל הבנק שלי נמאס לי להבין את מה שאני לא מצליחה להבין מהיום - לא מבינה כלום יותר אהבלית, כמו כולן...אולי סוף סוף ילך לי עם סופטי מיכאלה לא מבינה
זה שאת מבינה הכל רק לא רוצה להבין כלום וזה אומר שאולי את צריכה להפנות את הילדים למנהל הבנק, ואת מה שאת לא מצליחה להבין תפני לרחל אישתו של המאהב! קונפוסי(מנסה להבין)
מי ביקש ממך להבין אותי? לא מספיק שישבת 24 שעות בתחת שלי בנסיון לדחוק אותי ממקום המלוכה? מה? כאב לך שהייתי קצת כחולה? היית חייב ללכלך עלי אצל סופטי בכדי לרשת את המקום? היה לך רע בחוץ? היית חייב לחזור ולכבוש את העולם? חסר לך אגו טריפים? אז יאללה...תשלם קצת על כל השבועות שלא מילאת שורות. מיכאלה שנתבקשה לגבות האחוזים בזמן שסופטי עסוק במזמוזים
היה היה מלך ששמו היה קונזופ.. יום אחד גילה, שכל מה שבו נגע - הופך לכחול נגע בדולרים - הפכו לו למרקים נגע בסוברו - הפכה לטויוטה נגע בעוזרת... הפכה היא כחולה אז הוציא את המה-שמו וגילה כי כחול... הסתובב לו המלך ברחבי הממלכה ונגע... וזיין והפך את כולן קדימה...אחורה... כולן כחולות כה מאושר היה המלך שחזר הביתה וחיוך כחול על פניו.. צחקה לו אשתו ``מה גם הוא הפך כחול?`` נתן לה מכה - והפכה היא כחולה.. ועשתה בו ככל רצונה.. גלינג גלנג צלצל השעון אשתו של המלך - המלכה קונזופה - נשארה כחולה ו..הוא הביט בפורום וגילה לתדהמתו כי הוא חזר להיות ככל האדם ויצטרך לחיות עם אשה כחולה the rest of his life... אז שלא יעלה לך ה..לראש מיכאלה, עוזרת לסופטי להחליט מתי ובכמה
רוצים...את מיכאלה-לה... מיכאלה-לה...מיכאלה-לה... לשילטון... רוצים אותה כחולה... ואת ההוא להסרה... קישתא לך מכאן אתה... רוצים אנחנו רק את האשה... מכורה לאהבה.