אתם הבנתם את זה ?

שרון-ב-

New member
אתם הבנתם את זה ?

``אם אנשים אשר אינם מבינים זה את זה מבינים, לכל הפחות, שאינים מבינים זה את זה, הם מבינים זה את זה יותר מן הפעמים שבהן, כאשר הם אינם מבינים זה את זה, אפילו אינם מבינים שאינם מבינים זה את זה.`` (גוסטאב אישייזר) שרון בשלבי הבנה...

KONFUZ

New member
מה שהבנתי

זה שאני עדיין המום מיזה שהבנתי כל מילה ממה שלא הבנתי והמבין בטח לא יבין כי זה לא מובן

למה צריך להבין כל הזמן?

כל חיי מבקשים ממני להבין - לא רוצה נמאס לי להבין את הילדים שלי נמאס לי להבין את אשתו של המאהב שלי נמאס לי להבין את מנהל הבנק שלי נמאס לי להבין את מה שאני לא מצליחה להבין מהיום - לא מבינה כלום יותר אהבלית, כמו כולן...אולי סוף סוף ילך לי עם סופטי מיכאלה לא מבינה

נלסון

New member
מיכאלה לא ידעתי שאת...

התבקשת להבין את אשתי.... סופטי..... קשה הבנה

אני התבקשתי? ונגיד שכן... אז מה?

לא רוצה להבין רוצה רק לקחת אותך - ככה - חזק חזק לטמון את ראשך בין שדי ולבקש ממך... ל ה ב י ן שכל כך מתחשק לי מיכאלה שרק רוצה להבין למה אתה עוד לא שם

שרון-ב-

New member
ואם את מבינה ....

זה עוזר משהו ? גורם לך להרגיש יותר טוב ? או יותר מפגרת כי את בעצם מבינה אבל בכל זאת עושה מה שבראש שלך (או בזין שלו) שרון מצטערת על ההבנה :)

KONFUZ

New member
מה שבעצם את אומרת מיכאלהלהלה

זה שאת מבינה הכל רק לא רוצה להבין כלום וזה אומר שאולי את צריכה להפנות את הילדים למנהל הבנק, ואת מה שאת לא מצליחה להבין תפני לרחל אישתו של המאהב! קונפוסי(מנסה להבין)

לדעתי אתה כבר מספיק קונפוז ככה...

מי ביקש ממך להבין אותי? לא מספיק שישבת 24 שעות בתחת שלי בנסיון לדחוק אותי ממקום המלוכה? מה? כאב לך שהייתי קצת כחולה? היית חייב ללכלך עלי אצל סופטי בכדי לרשת את המקום? היה לך רע בחוץ? היית חייב לחזור ולכבוש את העולם? חסר לך אגו טריפים? אז יאללה...תשלם קצת על כל השבועות שלא מילאת שורות. מיכאלה שנתבקשה לגבות האחוזים בזמן שסופטי עסוק במזמוזים

KONFUZ

New member
אם היתי אדם שפוי

בטח היתי נעלב... :) ישבתי בתחת שלך כי חם שם! אצל סופטי לא לכלכתי (רק ליקקתי) וממתי בממלכה הנורמאלית הזאת מבקשים רשות להבין? קונפוז המלך בכחול :)

מכיר את הסיפור על המלך קונזופ?

היה היה מלך ששמו היה קונזופ.. יום אחד גילה, שכל מה שבו נגע - הופך לכחול נגע בדולרים - הפכו לו למרקים נגע בסוברו - הפכה לטויוטה נגע בעוזרת... הפכה היא כחולה אז הוציא את המה-שמו וגילה כי כחול... הסתובב לו המלך ברחבי הממלכה ונגע... וזיין והפך את כולן קדימה...אחורה... כולן כחולות כה מאושר היה המלך שחזר הביתה וחיוך כחול על פניו.. צחקה לו אשתו ``מה גם הוא הפך כחול?`` נתן לה מכה - והפכה היא כחולה.. ועשתה בו ככל רצונה.. גלינג גלנג צלצל השעון אשתו של המלך - המלכה קונזופה - נשארה כחולה ו..הוא הביט בפורום וגילה לתדהמתו כי הוא חזר להיות ככל האדם ויצטרך לחיות עם אשה כחולה the rest of his life... אז שלא יעלה לך ה..לראש מיכאלה, עוזרת לסופטי להחליט מתי ובכמה

הבנות...לשילטון....

רוצים...את מיכאלה-לה... מיכאלה-לה...מיכאלה-לה... לשילטון... רוצים אותה כחולה... ואת ההוא להסרה... קישתא לך מכאן אתה... רוצים אנחנו רק את האשה... מכורה לאהבה.

למעלה