אתם גנובים בראש

Mad Sorcerer

New member
אתם גנובים בראש

כמה ימים בלי מודם ופה כבר תוהו ובוהו!! תרגעו בחייאת..

Mad Sorcerer

New member
נצל"ש

GTA - san andreas המשחק הזה כל כך טוב שאי אפשר לתאר! אני בקושי יוצא מהבית בגללו

kundara

New member
גם אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום בידיוק פתחתי את האי השלישי ועשיתי סיבוב על המאנסטר טראק

xofer

New member
אני מחכה כבר חודש למשחק הזה

אבל בקצב של מה שקורה פה.. יש לי עוד הרבה לחכות, אבל ברגע שהוא יורד אני בטוח לא יזוז מהמסך עד שאני לא אסיים אותו - שזה בדיוק מה שקרה עם הGTA של מיאמי ועם GTA3 - הבנתי שגודל העיר הוא פי כמה מהקודם מה שאומר שגם אחרי המשימות וביניהם אפשר סתם להוציא עצבים על אנשים תמימים ולהביא אותה במרוצים. עכשיו יש לי מה תאבון על המשחק. יופי.

Z R u b A V e L

New member
../images/Emo99.gifGTA../images/Emo99.gif

משחק ענק... ואם מדברים על משחקים אז היילו2 ב אקסבוקס!!! וואיי כמה שהמשחק הזה ממכר במיוחד כשאתה משחק עם עוד כמה חברים

Mad Sorcerer

New member
אה מעיין אחי תגיד שניה

בג'י טי איי עברת את המשימה שנוסעים על אופנוע ויורים בארבע לטינים שעומדים על גג של רכבת? אני לא מצליח את זה וזה משגע אותי

Mad Sorcerer

New member
אוף.. עוד מישהו פה יודע אולי?

perfect stranger - what's the line up (יולי בי אל טי חוזר בשם חדש וכרגיל עבודה מצויינת) tamlin - fjaqek - (פסיי מטורף מתוך הקומפייל האגדי schizm שייצא שנה שעברה) שלא תגידו שזה סתם שרשור ספאם

kundara

New member
מה יש לדעת

סע ליד הרכבת, כמה שיותר לצד שהבחור יוכל לירות, אם תיהיה צמוד לרכבת הכדורים יפגעו ברכבת. כשיש מכשולים תתחמק מהם, יש לך כל מיני דרכים צדדיות (הוא אומר לך מתי לפנות אליהם אפילו) בדרך הצדדים השניה אם אני לא טועה תיכנס לצד הימני ולא לשמאלי, יותר טוב לדעתי

Nofale

New member
היילו 2 זה כייסף נטו

בדוגרי לא שינו כמעט דברים שיחקתי אצל חבר את זה כמו שצריך עם מיטה , שמיכה חמה לחורף , כרית , הייתי מוכן לבדוק את המשחק הזה (אחרי שכמובן גמרתי את היילו 1 בהנאה למחשב , וגם הייתי לרע בנט{ש"פ=שרתים פרוצים}) אני הבנתי שבכלל מתוכנן 3 לאקס בוקס 360 ו2 יצא מתישהוא למחשב.. בוא נגיד..יש משחקים יותר טובים מזה..הם שינו קצת אויבים , נשק אחד או 2 בלחץ של בלון גז , ואת האפשרות לדיול (2 נשקים בעת ובעונה אחת) אותה גרפיקה בדיוק ממש משחק המשך אני מחכה שיצא למחשב לא מתפקע שיבוא נגיד שלום ..

Z R u b A V e L

New member
תאכלס אחי

מה שאנחנו עושים פה זה לשבת 4 חברים על טלוויזיה ענקית יושבים ומשחקים נגד עצמנו ולפעמים אקסבוקס לייב כשכולם הפוכים... וכן הם לא שינו כמעט כלום רק זירות שונות שזה סבבה..

למעלה