אתם גזעניות?!?!?!

אתם גזעניות?!?!?!

סתם שאלה אני ממש ממש ממש לא!!!! וסתם התווכחתי עם ידיד שלי וחברה שלי כל היום על זה הם ממש הגעילו אותי הם גזענים ויש לנו כמה ערבים בשכבה בבי"ס, לא ערבים ששונאים יהודים או משהו כאילו לא בגלל שהם ערבים אני ישנא אותם!! קיצר ממש עצבן אותי הקטע הזה וזהו!!

גמני לא!!!

אבל הפורום הזה כן!!!! מה זה "זהירות בנות"?!??!?!?! סליחה?!?!?!?! מה אנחנו טורפות?!?!?!

Roniii

New member
../images/Emo90.gifאנחנו לא טורפות

כל עוד לא מעצבנים אותנו

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gif מה הקשר (בירה נשר../images/Emo8.gif..)

"זהירות, בנות" זה רק השם של הפורום... וגם של הקומיקס.

זה ממש נורא

לגלות שחברים שלך, שחשבת שהם אנשים חושבים, שיש להם דעה הגיונית, מתגלים כטיפשים גזענים. תיהיי חזקה, אני לא יודעת אם הייתי מוכנה להישאר חברה של אנשים גזענים. אני ממש לא מקנאת במצב שלך...

תראי...

אני לא יריב איתם בגלל זה... אבל זה הגעיל אותי שהם עוד אמרו לאחד שלומד איתנו בבי"ס שהוא ערבי זה נכון על משהו שהיה כתוב "שיש יותר מדי ערבים" משהו כזה התעצבנתי... גם ככה אני לא סובלת תבי"ס אז יש לי כמה "נורמלים" שאני בקשר איתם בנתים אעדיף לא להרוס... יהיה בסדר...

תעשי מה שאת חושבת

זאת באמת בעיה, אבל זה גם קשה להיות חברה של אנשים מגעילים כל כך. תחשבי שאם הייתה נולדת להורים ממוצא ערבי, והיית בדיוק אותו דבר באופי שלך החברים האלה בכלל לא היו חושבים לדבר איתך!

סתיו מם

New member
גם לי יש אלרגיה לגזענים

הבעיה היא שלרוב ממש קשה להסביר לגזענים עד כמה זה נורא. לדעתי זה נורא ואיום, תכונה מזעזעת. מי שגזען צריך ממש להתבייש. בכל מקרה, אני רואה שכאן את יכולה למצוא חברות שסולדות מגזענות. אנחנו איתך, ואת הנורמלית, אל תשכחי!!!

למעלה