אתם גדולים |מלך|

marli1

New member
אתם גדולים |מלך|

אחרי שקראתי בפעם השלישית את התשובות שלכם להודעה הקודמת שלי תפסתי סופסוף למה אני לא מוצאת גלוקוז בבתי המרקחת. אני ביקשתי שקיות גלוקוז והגלוקוז מגיע בטבליות. (תודה אילנה) אז סופסוף יש לי גלוקוז. מה שמוביל אותי לשאלה הבאה: אני באמת צריכה לסחוב כל הזמן 6 טבליות? בפעם הבאה שהסוכר יירד אני אקח איזה רבע כדור כדי לבדוק איך הוא משפיע עלי. אבל עד אז... 6 טבליות??? בהתחשב בעובדה שאצלי היפו זה 80-90, אפשר להסתפק ב- 2?

newKiticat

New member
כנראה שזה משתנה

מאדם לאדם, בדיוק כמו שכל אדם צורך כמות שונה של אינוסלין...

לא ברור לי למה את כול-כך לחוצה

על כמויות של מה שאת סוחבת. אבל בעיקרון 2 טבליות יעלו לך בקלות רמה של 80-90. אני ברמות כאלה מעדיפה לאכול משהו יותר כיפי מטבליות גלוקוז ולהשאיר את הטבליות למקרים יותר חמורים. ובאמת מתוך סקרונות ולא רצון להציק לך למה לא לקחת 4-6 טבליות המשקל שלהן לא כזה גדול?

marli1

New member
הבעיה היא בנפח ולא במשקל

עקרונית אני תמיד מעדיפה לאכול משהו כיפי ולא סוכר נקי. אבל מתחת ל- 80 אני לא רוצה לאכול כלום. גם כשיצר ההישרדות מאותת לי שאני בסכנה, המוח מסרב לקבל אוכל והפה מסרב לבלוע. היופי בטבליות הוא שלא צריך לבלוע, העיקר לא לירוק.

לזר

New member
מר לך, אבל את חכמה ואני אעשה לך

מתוק עם הטבליות. בו ניהיה שיטתיים יותר, בסדר? קודם כל, בררי את משקל הטבליה שרכשת. בפעם הבאה שיש לך זמן, מדדי רמת סוכר. רצוי שתיהיה קרוב ככל שניתן ל-100 וקחי לך טבליה בשביל הכייף. לא לאכול שום דבר חצי שעה עד שעה לכל היותר, בבקשה. מדדי שוב רמת הסוכר שלך. החשוב הוא ההפרש בין המדידה הקודמת וזו שיש לך כעת. אני מניח שתוכלי בקלות להסיק מסקנות לגבי מספר הטבליות שדרושות לך לצאת מהיפו. אם הוא מתחת ל-50 הוסיפי טבליה אחת יותר. שום דבר לא יכול להגביל את מספר הטבליות שיש לך בתיק. 6 או 18 זה בכלל לא לעיניין. למה המשקל של הטבליה חשוב? כי כך אפשר לדעת בכמה עולה רמת הסוכר שלך לכל גרם גלוקוז. אצלי כל גרם גלוקז שווה ערך ל-4 mg/dl תוספת ברמת הסוכר על המכשיר. יום נעים

marli1

New member
תודה לזר

פחדתי לנסות את הטבליות כי חשבתי שהן מעלות את הסוכר בפראות. ברמות שציינת אין חשש. אני אבדוק את ההשפעה שלהן בבוקר. נ.ב. למרות ששמתי לב שהניק שלי קצת מדכא אחרים, "מר" הוא הטעם האהוב עלי. "מתוק" אני לא סובלת.

למעלה