אתם גאים נכון

*pachanga*

New member
אתם גאים נכון../images/Emo35.gif

זה מאוד מעניין כשהייתי במצעד הגאווה ביוני בסאן פרנסיסיקו הבדל של יום ויומים היה בניו יורק וגם בישראל מי שזוכר
זאת החוויה הראשונה שראיתי מלא לסביות והומואים היה מוזר אבל מעניין... כל כך רציתי לצלם את הגברים האיכותים איך הם מתנשקים לצלם זוגות... אבל התביישתי .... לא ידעתי אם הם התלהבו מזה שאני מצלמת... חילקו שם קונדומים כמובן לקחתי מה אני אגיד לא?
אבל זאת היתה חוויה שאני לא אשכח! לא ידעתי אם ללכת לשם... אבל אחי אמר לי אם לא היית במצעד כזה בשביל הפעם הראשונה זה שווה, היה קשה לי להאמין שהוא יגיד לי ללכת... אחי שונה ממני בגלל זה היה מוזר מאוד... יש לי תמונות אבל חבל שאין לי סורק... בזמנו היו כאן תמונות מהמצעד גם בחיי לילה
אני זוכרת
וערב טוב לכולם

לירונר

New member
מצעד ה../images/Emo34.gif הראשון (והיחיד) שלי

זה היה המצעד האחרון, ב28/06/02 (כשעתיים לפני המצעד הייתי תקוע בבגרות בלשון) לא תכננתי בכלל ללכת למצעד, וגם לא חלק מהחבר´ה שהיו איתי. למען האמת היה אמור להתקיים מפגש פורום באותו הזמן, וה
אמילי הגיעה בדיוק לארץ, אז חשבנו שזו תהיה הזדמנות נפלאה לפגישה. וכן, אני מודה שקבענו להפגש בסניף הבורגראנץ´ ליד הכיכר, וכל אלה שנפגשו ראשונים (אני, אמילי, סנורקה, אביעד21, בלוקאט, דיזי דן) הבריזו לכולם. כשהמצעד התחיל לא חשבנו שנצטרף אליו, סתם לא התחשק לנו. אבל כשכולם כמעט עזבו את הכיכר והמשיכו ללכת באבן גבירול לכיוון פארק הירקון - החלטנו ללכת להסתכל, עדיין לא להצטרף... אבל זה משך אותנו, והלכנו להסתכל - לא מהמדרכה, אלא מהכביש, בין כל האנשים. הצטרפנו, זה משך אותנו. ובאמת שזו הייתה חוויה בלתי נשכחת, לפחות מבחינתי. ואיך אפשר בלי לזכור שאני ואמילי התחלנו להגיד "איכסה סטרייטים" כל כמה מטרים
אז את חברי הפורום האחרים לא פגשנו (מצטערים
), אבל זה באמת היה שווה את זה

resputin

New member
רציתי ללכת למצעד הזה,

של 2002 אני מתכוון. היינו מתוכננים והכל- נו טוב, חוץ מאקט אחד קטן, אני וידידה שלי בלילה (או בוקר, השעה הייתה חמש) היינו עסוקים בלצבוע לי ולה את השיער, ועד שהצבע ירד, ועד שנכנסו למיטה, ועד שהלכנו לישון, היה כבר שבע- ...בואו ונאמר שלא התעוררנו בזמן למצעד הגאווה... (שש וחצי בערב, מישהו?)

שכחת משהו

את הספריי מים!!!
סתם נזכרתי בזה... היה נורא נחמד... מה שהיה הכי משעשע זה שלפני הפגישה הסתובבתי עם חברה שלי והיו שם המון המון מהשכבה שלי (מה שגרר כמובן עידכונים כמו - "היא התחתנה עם חברה שלה בקפריסין" וכו´)

לירונר

New member
אתה הבאת ../images/Emo9.gif, אבל !

ה
הייתה בקשר לספריי המים שהיה במצעד, בקשר לזה שהיא נתנה לי להשתמש בו (ולפעמים יותר מדי
), ועל זה שהיא הזכירה את זה עכשיו...

פלאשבקים...

עוגי מקבל פלאשבקים לספריי מים מסויים שהיה במסיבת הומולדת מסויימת של גלעד יא מסויים, והיתה בשימושו של מנהל בורום מסויים (*שיעול* בנים בלבד *שיעול*)... אחחחחח הצרפתים האלה... מה הם עוד ימציאו

ELP

New member
לי יצא להיות בשניים

הראשון לפני בערך שנה וחצי באמסטרדם וזה היה אחד הדברים הטובים שראיתי
והשני היה המצעד האחרון בתל אביב שאם לא היו מתעסקים כל כך הרבה בפוליטיקה כמו שרק במדינה הזאת מסוגלים היה יכול להיות טוב, אבל בגלל שהתעסקו כל כך הרבה בפוליטיקה היה ממש גרוע..

DJNYC

New member
המצעד הראשון שלי..

היה בניו יורק, כשעוד הייתי בארון, אבל לא הייתי בדיוק סחי, ומצאתי את עצמי הולך בראש המצעד עם החבר שלי. היות ואנחנו (זוג צעיר הולך יד ביד) היה הדבר הראשון שרבים ראו, כולם מחאו כפיים, צילמו אותנו וצעקו לנו "Kiss", וכל כמה בלוקים עצרנו, התנשקנו וכל הקהל צרח... למחרת, זיהו אותי ברחוב היות ומסתבר שהופענו בטלוייזיה ובעיתונים - אפילו בעיתון מעריב אמריקה. שנה אחר-כך הלכתי למצעד הגאווה עם אמא שלי וחברות שלה. ושנה אח"כ שוב צעדתי במצעד, עם שני חברים שהכרתי... במצעד. (אני לא יודע איך זה בארץ, אבל בניו יורק - הקהל עומד בשוליים, והמצעד עובר על הרחוב ולא כל אחד יכול להצטרף, אם הוא לא שייך לאחת הקבוצות.)

pachanga

New member
וואו נחמד ../images/Emo20.gif

כל אחד היה במדינה אחרת בעולם כולל ירושלים
אוקיי התחלתי ללמוד מושגים שלא ידעתי אותם בעולם של הגאים כמו "שעוד הייתי בארון" ועוד משהו שלא הבנתי "ספרי מים"? השאלה היא באה בחורה נחמדה שואלת שהיא רוצה לצלם אתכם מתנשקים, מחובקים, אתם מקבלים את זה בברכה נכון? הקטע שאני התביישתי!!!! אווף איזה בעסה!!!

לירונר

New member
../images/Emo6.gif

ספריי מים זה לא מושג של הומואים... זה ספריי שאמילי הביאה איתה מצרפת (וכשהחבר היה שם הוא הביא לי גם אחד) בת´כלס זה ספריי, רק שבמקום מוס לשיער / קצפת / צבע גרפיטי יוצאים לך ממנו מים מינרלים. אפשר להשפריץ על הגוף כשחם (משתזפים בגלל זה, אבל לא נורא
), אפשר סתם להרטיב את הפה היבש (כשאין לך עם מי להתנשק, ואז לא היה לי עם מי
) אני אישית ברחתי מהמצלמות, וכשהיו מצלמות אז הייתי צמוד לאמילי... כי אני בכל זאת בארון, ובמדינה קטנה כמו שלנו זה קצת לא נוח...

המצעד הראשון שלי

וגם היחיד עד כה, היה המצעד בירושלים. בהתחלה היה לי קצת מוזר, בגלל שכל הזמן חשבתי שהנה עוד רגע אני רואה פה אנשים שמכירים אותי ומה אני עושה. אבל נרגעתי והתחיל המצעד מכיכר ציון. בהתחלה היה שם איזה חרדי אחד, קצת קוקו כנראה, שצעק מאחת המרפסות בניסיון להטיף לנו להפסיק להיות הומואים ולבנות משפחות "נורמליות". אני חושב שהוא יותר הצחיק אנשים שם מאשר הרגיז אותם
. הלכתי שם עם חברים שלי מהקבוצה בחיפה (מי ששמע על TQ) ואפילו אחרי שכנוע קל שמתי את המדבקה של הקבוצה על החולצה שלי
. הלכנו עם כל הצועדים ברחובות עד לאחד הגנים (נדמה לי גן העצמאות אבל אני כבר לא זוכר) והיו שם כמה הופעות. בסך הכל היה ממש נחמד, בשבילי זאת הייתה חוויה.

RedRose

New member
בלופ..

לא הייתי האף מצעד.. אבל סתם רציתי להפגין נוכחות..

למעלה