אתם בררניים מידי

אתם בררניים מידי

כמה פעמים שמעתם את המשפט הזה,הא? היום יצא לי לשמוע אותו בפעם המי יודע כמה ממישהי שלא ראיתי מזמן(אישה מבוגרת)אחרי שנשאלתי :"נו,מה קורה?יש חדשות טובות?" אז מה?יש בזה משהו?בררניים מידי או פשוט יודעים כבר מה מתאים לנו ומעדיפים להיות לבד מאשר להתפשר? על מה בכל זאת תהיו מוכנים להתפשר?תהיו כנים עם עצמכם ואיתנו. ואל תענו על מה לא תהיו מוכנים להתפשר(זה הכי קל),אלא על מה כן! אני, למשל,מוכנה להתפשר על מראה חיצוני וכבר נוכחתי לגלות שטוב ליבו ויחסו החם של גבר לא נאה במיוחד עושה לי את זה ואפילו גורם לי להימשך אליו.

MaYcHuK

New member
אני אישית יודעת מה אני רוצה

ולכן יש לי "רשימת מכולת" מאוד ברורה. לא אגיד לך שלא מתפשרת אבל אחרי שהייתי במערכת יחסים שבה הפכו אותי לסמרטוט וויתרתי על כל עקרונותיי מוותר על דברים קלים. לא מוכנה לוותר על עקרונות כמו: אני בעדיפות 1,קמצנות - לא סובלת, משחקים, חוסר כנות, חוסר כבוד אלי ולזולת < מלצריות וכו'> , היגינה, ריחות, אסתטיות,טוב לב , עמוד שדרה יש עוד הרבה.... על מה כן מוכנה לוותר? על מראה אבל לא בהגזמה, על מעשן - אני מעשנת ואם בסדר לו עם זה אז אני מתחשבת בו

אמממממממ.{נה נה נה נה נה נה}

היום, פחות, בדיוק כמוך. היום מתעמקת במה שלא "רואים", בנתינה, ברגש, ברצון, בנכונות... בכלל, למדתי שהיפיופים, אלה שבחרתי מתוך הרשימת מכולת הויזואלית, מאוד ריקנים, מאוד מעורערים, מאוד לא רציניים... {נמאס לי להתחרות מי יותר יפה
} אני לא רואה בזה "התפשרות" אלא בחירה נכונה ואינטרסנטית, לי! כי הייתי רוצה לראות אותי, יותר מסופקת בצד האמוציונלי, מאשר הויזואלי.. חוץמזה, יש לי אותי, אני היפה, אז נסתפק ביופי שלי בשביל שנינו

נימשון

New member
ברור שבררניים

אם לא הייתי בוררת כבר הייתי נשואה + כמה וכמה אבל לא בטוחה שבאושר ועבור אותו אושר מדובר צריך לברור. אני לא יודעת מתי ואם בכלל יגיע השלב בו אסתפק במה שיש ולא אמשיך לחפש את הטוב ביותר עבורי אבל בנתיים זה בדיוק המקום בו אני נמצאת וכדי שלא יבינו אותי לא נכון, הטוב ביותר עבורי הוא ממש לא כליל השלמות אלא פשוט הבחור שעושה לי טוב!

shell we go

New member
שלום לאילנה

גם אם חיים לבד כרגע, אפשר לחיות חיים טובים ומלאים, אני לא שולל את האפשרות שמה שמחזיק את התחושה הטובה הזאת בסופו של דבר זו האמונה, שיבוא יום... אבל כך או כך, אין טעם להעביר את השגרה ברחמים עצמיים.

אני שומעת את זה כל יום כל היום

אבל אני לא חושבת שאני בררנית. אני יכולה להתפשר על הרבה דברים, אבל לא על אישיות, אופי, התנהגות, אינטלגנציה. לא איכפת לי אם הוא מקריח, לא אכפת לי שהוא לא גבוה במיוחד, לא אכפת לי אם אין לו הרבה כסף. אכפת לי שהוא יהיה בן אדם ושאני אמשך אליו פיזית ושיהיה לנו טוב ביחד. אני לא חושבת שזה מוגזם.

בהחלט שמעתי

את המשפט הזה והיום אני יכולה לומר שאני גאה להיות בררנית, לא הייתי כזו כל חיי. אחד המשפטים שאימצתי לעצמי בשנים האחרונות הוא "יותר טוב כלום מכמעט", בהחלט מעדיפה להיות לבד מאשר להתפשר על דברים עקרוניים עבורי. אני כן מוכנה להתפשר על מראה חיצוני, ממש לא זקוקה לתאום בראד פיט לצידי, ומעדיפה שיהיה בעל תכונות אופי החשובות לי.

ד נ י ת3

New member
בררנית?

אולי. יש דברים שעליהם אני מוכנה להתפשר. יש כאלה שלא. אני מחפשת מישהו שישתלב בתמונה הכללית. שיתאים לאורך חיי. אז תקראו לי בררנית.

P u s s i c a t

New member
10?

בשעה? שמעתי המון. ואני עונה תמיד - או לפחות עניתי עד שנמאס... כמה עוד אפשר להתפשר? ובכלל - לא יודעת אם פשרה זו המילה הנכונה. יש דרים שמאו דחשובים לי יש דברים שחשובים אבל לא באמה שיתמוטט העולם. יש דברים שאם הם קיימים יחפו על דברים אחרים שלא. ויש דברים שלא משנה כמה האדם מקסים שנון חכם, יפה - לא יעזור כלום - אם זה לא קיים, או לחילופין משהו שאני לא יכולה לסבול וכן קיים - אז לא. מראה חיצוני? עניין של סמנטיקה... קשה לי להאמין שיש מישהי ברת דעת שלא תקח מישהו רק כי קבעה לעצמה דמות ספיציפית והוא לא נראה בדיוק... מראה חיצוני - בעיני לפחות - זה משהו שלא תלוי רק גובה משקל וצבע עיניים. מראה חיצוני זה גם צורת עמידה, הליכה, ישיבה. זה משהו שאם יש לך קסם אישי ואישיות מדהימה וכובשת, גם "פגמים" לא ייראו. בעיניי פשרה זה על משהו שחשוב לי. ועל משהו חשוב לי אני לא מתפשרת. מה שבעיני מישהו אחד יראה כפשרה בעיני לא יראה וההיפך. אני חושבת שעם השנים הקריטריונים שלי השתנו לחלוטין. לא כי התחלתי להתפשר, אלא כי עם השנים הבנתי מה באמת חשוב וקיבלתי שכל...

עזבי..הכל לחץ חברתי...

מה חסרים זוגות נשואים שנשארים ביחד רק בגלל ההורים, הילדים, הזיונים, האוברדרפט...אבל ביוםיום הם ממש לא מאושרים. מוזר שכאלה זוגות נחשבים ש"הצליחו" בחיים - והם מסתובבים עם ראש מורם ונותנים לנו עצות, בעוד אנחנו - הגרושים או רווקים למינהם נחשבים כאילו "נכשלנו" ואנחנו חשופים כל הזמן ללחץ שלהם. אני לא אומר שהכל אצלנו מושלם, בכל אחד יש דברים לשפר אבל אל תיכנסי למצב שכל אחד יכול לערער אותך בגלל שאת רווקה. זאת לפחות דעתי בבוקר יום ראשון הזה

לא משנה איך נקרא לילד

הוא שם, קיים, בועט, נושם וחי. בררנות, בשלות, יודעים מה רוצים, מנוסים... כולם פועלים כך, בין אם במוצהר ובין אם לא. לכל אחד יש את הקוים האדומים, ואת הקוים המטושטשים. לכל אחד יש את ה-must ואת ה"נחמד אם יהיה". גם אלו שנשואים באושר, גם אלו שגרושים באושר כפול, כולם, כולם בררנים. שלא ימכרו לך לוקשים. למי שכבר לא צריך "לברור" קל לשכוח שפעם גם הוא ברר. יום נעים

אילנה נה נה....יקירתי

השאלה הכי חשובה שאת צריכה לשאול את עצמך: האם את מאושרת? האם למרות הלבד את ממצה את החיים ונהנית מהם?? אני בטוחה שאם התשובה היא: בוודאי! אז האהבה שלך תגיע גם את תבררי אותה מאוד. בסופו של דבר, אני מאמינה שלכל סיר יש מכסה ואפילו יותר מאחד. אני לא מאמינה בלהתפשר ולחיות מתוסכל. תסכול, מרמור ושאר המחלות האלו גורמות לנפש להיכבה.. וגם למחלות לא כל כך נעימות .... ככה זה לצערינו. בכל אופן, מה שלדעתי כן חשוב שתעשי בינתיים הוא לחפש במגוון דרכים את בן הזוג.. לא להתייאש ולא להרים ידיים כי אין לדעת מהיכן זה יבוא. כך שבפעם הבאה שישאלו אותך האם יש חדש ותעני שלא, תרגישי הכי שלמה עם עצמך בפנים עמוק, שאת עושה את המקסימום למען המטרה הזאת (שחשובה גם לך, מן הסתם...)

sagi26

New member
מושלמות יש רק באגדות

אין דבר כזה גבר או אישה מושלמים מושלם זה ררק באגדות לכן צריך לקבוע מראש על מה אפשרי לוותר ועל איזה עקרונות אין מצב שנוותר אני למשל לא מחפש דוגמנית צמרת סה"כ בחורה אסטטית עם מודעות פה מזמן התפשרתי אבל אם הבחורה לא תהייה בוגרת ,,, סםונטנית,,, אוהב תחיים ופלפלית ומינית זה פשוט לא ילך,, ואני מדבר מניסיון אני למשל בחור שאוהב לצאת לרקוד ולבלות ולחיות טוב למרות שאני עובד קשה אוהב לחיות ולהרגיש שאני חיי ואם הבחורה שאיתי תרצה כל הזמן לשרוץ בבית אז כמה זמן אני ישרוץ איתה בבית עד שאני יתחרפן משיעמום? אני למשל בחור מאוד מיני ,, חושב שסקס זה חלק חשוב מזוגיות,, אם אני יכיר בחור קרה ולא יוזמת אז כמה פעמיים אני יצטרך ליזום עד שימאס לי,, או שימאס לי לשמוע שהיום לא בא לי כי פעם כואב לה הראש,, פעם היא עייפה וכו וכו וכו על אופי אישיות אני לא מותר להתפשר ולהנמיך את דרישותייי כי במילא הם לא גבוהות: לא מעניין אותי המקצוע של הבחורה,, ההשכלה שיש לה ולא מעניין אותי ההכנסה שלה,,,,ככה שמראש אין לי דרישות גבוהות

למעלה