אתם בטח תהרגו אותי....

gloria23

New member
אתם בטח תהרגו אותי....

אבל שנה שעברה שכל כך נהנתי מטקס האוסקר, לא בגלל שנשארתי ערה וששידרו אותו בכבלים( הלכתי לישון ב-4 בבוקר , והיי היה חופש במילא) אבל מה שרציתי להגיד זה ששמחתי מאוד שהאלי ברי זכתה, ואני מעריצה גדולה שלה עוד מלפני ניקול. כן מה לעשות אז לא הייתי מעריצה גדולה של ניקול אבל אחרי מולן רוז אני כן, ורציתי כל כך לראות את האוסקר של 2003 אבל יס לא נתנו, אבל מאוד שמחתי אחר כך כשהיא זכתה ואולי אומרים שבאוסקר של 2004 היא לפחות תהיה מעומדת שוב על "קולד מאונטיין" שאומרים שזה הולך להיות "סרט אוסקר". אה וכן שכחתי להגיד מאוד נהנתי משיקגו גם אולי בגלל שזה מוזיקלי כמו מולן רוז' לא יודעת ושמחתי מאוד שהסרט הזה זכה גם.

N i c o l e

New member
אז למה שנהרוג אותך?../images/Emo6.gif

כן...יס בהחלט מעצבנים!! ו..ברוכה הבאה!

shiray

New member
באמת למה שנהרוג אותך?

דבר ראשון זה קצת קשה דרך האינטרנט.... דבר שני עכשיו סיימתי לראות את To Die For ולא כדאי להרוג מישהו או אפילו לתכנן את זה... זה לא נגמר בטוב ודבר שלישי והדבר הדי רציני היחיד פה בהודעה זה שאין לנו שום סיבה להרוג אותך ושום סיבה לכעוס או משהו בסגנון.... אז מה אם עד האוסקר לא ראית מולאן רוז' או שעוד לא אהבת את הסרט או את ניקול.... זה כמו שאני לא מאשימה את עצמי על זה שלא התעצבנתי שניקול לא הייתה מועמדת לאוסקר ב-95' למרות שהיא זכתה בגלובוס הזהב, או שאני לא כועבת על עצמי ואין לאחרים סיבה לכעוס עליי אם לא הייתה לי בעיה ונהניתי לראות את ג'וליה רוברטס זוכה באוסקר כי עדיין לא ראיתי את "רקוויאם לחלום" ולא ידעתי שבעצם יש שם בין המועמדות מישהי שהרבה יותר ראויה לאוסקר מג'וליה רוברטס.... דברים משתנים וכל אחד קולט למי הגיע מה ולמה בזמן אחר.... ד"א שהו שקצת קשור לנושא אבל חשבתי להעלות אותו כאן כבר כמה פעמים- חשבתם מה יקרה אם באוסקר הקרוב ניקול תזכה שוב באוסקר על קולד מאונטיין היא תהיה השחקנית השלישית שתזכה שנתיים ברציפות כשהאחרונה שזכתה להגיע לזה הייתה קתרין הפבורן שזכתה בשנים 1967 ו1968 ככה שזה יהיה ממש הישג מדהים! בעיקר שבשנים האחרונות הרבה יותר קשה להגיע להישגים כאלה כי יש יותר אנשים שרוצים להפיל את המועמדים המובילים ויש יותר שחקנים ושחקניות מובילים מאשר אז....

Padme Amidala

New member
../images/Emo13.gif

תראי, כל אחד והטעם שלו...
זה שאת אוהבת את ניקול זה לא אומר שאסור לך לאהוב את האלי ברי ולרצות שהיא גם תזכה. אני גם מקווה שניקול תזכה באוסקר הבא! זה כל כך מגיע לה!!

למעלה